Представянето на CR

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Представянето на CR

Мнениеот ZinedineZidane » 07 юли 2009 12:50

Аз нямам за цел да убеждавам никого в нищо, но няма как да говорите, че Реал разваля футбола. А някой замисля ли се, че тези над 200 млн. са вляти във футбола и то във време на криза. Това помага за развитието на играта, не я разваля. Мислете малко, стига вече злоба.
На мен ми е пределно ясно, че в България Реал няма как да е обичан отбор, ама поне малко уважение. Просто българинът не обича големите и успелите, а предпочита да злобее и да се кефи като се провалят. А и Стоичков си е фактор, който няма как да се подмине.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Представянето на CR

Мнениеот fr3ak_boy » 07 юли 2009 15:58

Тези пари ще имат положително въздействие на футбола. Първо някой сравнително по-бедни тимове като Лион и Валенсия получиха не лоши пари. Освен това гранд като Милан получи малко пари да закърпи бюджета си. Второ махането на някои основни звезди в клуб дава път на млади играчи. Трето ако Реал успееда спечели ШЛ и титлата в Испания и възвърнат парите си тогава и други милионери/милиардери ще се насочат към футбола и може да се наблюдават многомилионни селекции една срещу друга. Освен това тимове от ранга на Ман.Сити със богат собственик могат да направят нещо повече от средата на таблицата, защото вече ще е практика богатите да обират играчите. Четвърто ако Реал се издъни с гръм и трясък в ШЛ и в примиера дивисион ще се докаже тезата, че само със звезди не става и ще спаднат цените на много футболисти. Много милионери/милиардери може да напуснат футбола и да се върнем към старите ценности на футбола.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Върни се в “Футбол - Свят”