Цървена Звезда - Партизан Белград

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Re: Цървена Звезда - Партизан Белград

Мнениеот PIMP » 01 ное 2011 18:09

ЦСКА-р написа:
PIMP написа:
Гара Дембеле написа:Колко трябва да си тъп да отидеш да гледаш мач между сърби ....

+1916

Само едно ще Ви кажа... това дерби е множе би най-зловещото в цяла Европа! Атмосфера е в пъти по-добра от нашата на ЦСКА - Левски! Аз по-принцип не следя сръбското първенство, но с удоволствие бих посетил този мач. Не за друго - а заради самите агитки!

Много добре знам, че агитките им са по-добри от нашите. Но вместо да се постараем да стигнем тяхното ниво им ходим по мачовете. Ето това е лошото в случая...
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 01 ное 2011 18:47

Като гледах нашето :супер дерби:съм уверен че сръбското е в пъти по качествено защото не само агитките а и футбола им е в пъти по качествен.Само погледнете в колко и кой отбори играят сръбски футболисти ,а нашите?Гледал съм по телевизията това дерби е изпълнено с невероятни ситуации не само на терена а и по трибуните,ако имате възможност,го посетете.Няма да съжалявате,на тези които ще отидат приятно гледане.

would
Контакти:

Мнениеот would » 01 ное 2011 20:34

Да биеш път, за да гледаш некви сърби :shock:
И то поне, да показват някакъв класен футбол, а тия за по-зле и от нас :roll:
Единственият футболист, който съм чувал от двата отбора, е Клео.....

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 01 ное 2011 23:07

tani написа:Като гледах нашето :супер дерби:съм уверен че сръбското е в пъти по качествено защото не само агитките а и футбола им е в пъти по качествен.Само погледнете в колко и кой отбори играят сръбски футболисти ,а нашите?Гледал съм по телевизията това дерби е изпълнено с невероятни ситуации не само на терена а и по трибуните,ако имате възможност,го посетете.Няма да съжалявате,на тези които ще отидат приятно гледане.

Точно защото постоянно продават футболисти тяхното първенство с нищо не превъзхожда А група.
Изображение

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 02 ное 2011 09:14

Като футбол наистина в момента сърбите са слаби, горе-долу на нашето ниво. Като агитки и публика обаче са в пъти по-добри от нас. Иначе като нация са велики. Уважение и респект към сърбите.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 02 ное 2011 18:45

petrof написа:Като футбол наистина в момента сърбите са слаби, горе-долу на нашето ниво. Като агитки и публика обаче са в пъти по-добри от нас. Иначе като нация са велики. Уважение и респект към сърбите.

Прав си и трябва да взимаме пример от тях, а не да им ходим по мачовете. Защото както е тръгнало очаквам и за македонските мачове да има екскурзии :|
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”