ТВ+ и Филм+ купиха правата на холандското първенство!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ТВ+ и Филм+ купиха правата на холандското първенство!
Аз се надявах на Лига 1, че ми писна да се гърбя през нета :0 жабарите също имат някои интересни мачове... ама все пак е по добре Ередивизия от нищо : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Red Warrior написа:Единственото чуждо първенство, което си заслужава да се гледа е Испанското първенство - красота. Най-много се дразня на пропагандата на Премиър лигата! Няма по-селски футбол, от английския и немския. Италианския футбол пък го гледат сигурно само някои мазохисти, които МНОГО се кефят да гледат как 2 отбора се защитават 90 минути и накрая завършват 0:0

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аз лично се кефя че ще гледам холанското, защото трудно намирах стриймове за него. Колкото до италианското мисля че ще го пуснат след 3-4 кръга, просто няма кой друг в БГ да извади пари и ония ще клекнат. Колкото до английското и мачовете 0-0 че кажа че миналия сезон един отбор който изпадна вкара повече гола от 16 испански отбора. Други искам да ги попитам защо плюхте Булсат преди че купували мачове а сега ги плюете че не купували?

-
- Контакти:
storm написа:Muscarin написа:Холандското първенство е в пъти по-резултатно и интересно от скуката наречена "Серия А".Доволен съм.
Ти се моли някой да купи правата за Източната Б група, че да може да си гледате отбора, че скоро може и да си останете полупрофесионалисти..

Не мога да разбера какъв ви е проблема?Хората са купили правата за мачовете от висшата холандска дивизия и има недоволни.Като не ви харесват не ги гледайте.Аз пък съм много доволен,защото редовно залагам на мачове и ще мога пряко да следя развоя им.А на въпроса защо не са купили правата на италианските мачове-същия въпрос може да се зададе и на всички останали български телевизии/не им знам броя/.Така са преценили ,така са направили.
-
- Контакти:
Преди две години Ринг предаваха холандското първенство и останах разочарован от качеството на футбола,освен 3 отбора (ПСВ,Аякс,Твенте)няма какво друго да се гледа.За предпочитане си е серия А,или френската лига 1.
- Жозе Моуриньо
- Контакти:
Какви са тези глупости , да бяха купили пак Серия А , тази Ередивизи ще има с пъти по-малко зрители .
суперрр...значи свиваме по един КоЗ отваряме едно Хайнекенче и всичко е песен

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
На двамата комплексари по-горе ще им кажа, че е по-добре да замълчиш, пред възможността да изцепиш някоя от простотиите написани от вас! Тук говорим за Холандско и Италианско първенство, не за Българско! Все пак съм доволен ,че отборът ми е такъв трън в очите ви, та непрекъснато го коментирате
Значи се движим в правилната посока!

komi написа:Muscarin написа:Холандското първенство е в пъти по-резултатно и интересно от скуката наречена "Серия А".Доволен съм.
Викаш събота в 21:45 по - добре да гледаш Фейнорд - Де Граафшап, отколкото Интер - Рома
Ще ти отговоря по същия начин както ти : По добре Аякс-Твенте отколкото Чезена-Лече
Относно правата, пазарна икономика какво да правиш.Очевидно Серия А е слабо гледаемо първенство.....