Айде жабиииииии

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Айде жабиииииии

Мнениеот storm » 18 юни 2009 23:34

Еми имаха късмет Египтяните няма лошо .Поне стана изненада ай дано да маправят нещо срещу Селесао. Пък за тоя американеца просто нямам думи по голям идиот от него няма :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 18 юни 2009 23:38

Време беше спагетите да паднат.Те заедно с германците са най–големите късметлии на големи първенства като се почне от 82г.
Баткоff вън

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 юни 2009 23:38

Хахахаха,от 1994 лятото - всяка загуба за Италия е като празник за мене :lol: .Един от най-противните ми отбори.Египет имаха късмет,но да отбележим и,че макаронджиите играха с 14 човека цял мач-засади,фалове-не се свиреха изобщо.Ако играем дисциплинирано,твърдо и кораво срещу тези изнежени дрисльовци и ако разбира се съдийската тройка не със сини фланелки отдолу под черните - имаме шанс.Почти съм убеден обаче,че срещу нас няма да бъде позволена изненада,тя вече стана-1:1 с Ейре,втора издънка насред Ботуша-няма начин.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 18 юни 2009 23:40

първото полувреме беше скучно, освен голът на фараоните. второто полувреме стана по интересно. италианците направиха невероятни пропуски, но това е футбола, не можеш да биеш във всеки мач. Браво на египет, не се притесниха от името на съперника си и заслужено спечелиха.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 18 юни 2009 23:45

alexpk написа:Време беше спагетите да паднат.Те заедно с германците са най–големите късметлии на големи първенства като се почне от 82г.

Бих казал, че най-големите късметлии са италианците, които за мен не са никакви световни шампионо-Чист късмет! В момента Испания играят много добър футбол :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 18 юни 2009 23:47

Sagittarius написа:Хахахаха,от 1994 лятото - всяка загуба за Италия е като празник за мене :lol: .Един от най-противните ми отбори.Египет имаха късмет,но да отбележим и,че макаронджиите играха с 14 човека цял мач-засади,фалове-не се свиреха изобщо.Ако играем дисциплинирано,твърдо и кораво срещу тези изнежени дрисльовци и ако разбира се съдийската тройка не със сини фланелки отдолу под черните - имаме шанс.Почти съм убеден обаче,че срещу нас няма да бъде позволена изненада,тя вече стана-1:1 с Ейре,втора издънка насред Ботуша-няма начин.

ая се спрете малко с тия убиди към най успелия отбор в Европа.спагети ли са макарони ли незнам ама са световния шампион а ние се топлим с успех който е бил преди 15 години и дали някога ще се повтори вече а те сигурно ще печелят още титли за вбъдеще

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 18 юни 2009 23:52

buffon написа:
Sagittarius написа:Хахахаха,от 1994 лятото - всяка загуба за Италия е като празник за мене :lol: .Един от най-противните ми отбори.Египет имаха късмет,но да отбележим и,че макаронджиите играха с 14 човека цял мач-засади,фалове-не се свиреха изобщо.Ако играем дисциплинирано,твърдо и кораво срещу тези изнежени дрисльовци и ако разбира се съдийската тройка не със сини фланелки отдолу под черните - имаме шанс.Почти съм убеден обаче,че срещу нас няма да бъде позволена изненада,тя вече стана-1:1 с Ейре,втора издънка насред Ботуша-няма начин.

ая се спрете малко с тия убиди към най успелия отбор в Европа.спагети ли са макарони ли незнам ама са световния шампион а ние се топлим с успех който е бил преди 15 години и дали някога ще се повтори вече а те сигурно ще печелят още титли за вбъдеще

Повярвай ми скоро няма да спечелят нищо....
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

lumpen

Мнениеот lumpen » 18 юни 2009 23:54

Хахахахаха - фараоните биха жабите по жабарски - без положение, а тия тъпи макаронаджии испуснаха 100 положения и треснаха греда :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 19 юни 2009 00:02

stefan_bg2 написа:
buffon написа:

Повярвай ми скоро няма да спечелят нищо....

не бъди толкова сигурен защото както ся ги отписаха вече за този турнир така може да стане че да го спечелят това са Италия винаги по трудния начин на голямо първенство.

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 19 юни 2009 00:02

През 82г. жабарите никога нямаше да минат групите и да станат световен шампион,ако на мача с Камерун беше зачетен редовен гол на Роже Мила.Тогава страничен съдия беше Богдан Дочев.Така минаха групите само с равни мачове.Нека по–младите фенове да го знаят това.Много искам салесао да им скъса трътките.Направо ще цвиля от кеф.
Баткоff вън

Върни се в “Футбол - Свят”