Катар инвестира 138 млрд. в Мондиал 2022 (снимки)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Катар инвестира 138 млрд. в Мондиал 2022 (снимки)

Мнениеот Pichichi » 09 сеп 2011 09:34

До колкото знам, стадионите ще бъдат такива, че да могат да се разглабят и после транспортирани до други места.
Също така бях чувал, че щяло да има и нещо като подземен стадион.

И аз нещо такова чух , даже се говореше че 1или 2 от стадионите ще бъдат подарени на някои страни от Африка !

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 09 сеп 2011 09:52

Като видях снимките ми падна ченето... Значи започвам да трупкам пари от сега, за да мога да отида на това световно :mrgreen:
Последна промяна от Без име на 07 юни 2012 10:43, променено общо 1 път.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 сеп 2011 09:56

Прекрасни стадиони. Дано само не стане като тези в ЮАР, да се разпадат, защото няма поддръжка. В Катар парите няма да са проблем, но кой ще играе на тези стадиони след световното не се сещам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 09 сеп 2011 10:05

Супер стадиони ! Обаче първата снимка е... без коментар! Лукс, лукс и пак лукс !!
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 09 сеп 2011 10:13

онемях , бал съм го :Х.. След тва само катар ше печели домакинства от Уефа и Шампионска лига и всякакви футболни събития.. за тва да се сещате..?
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 09 сеп 2011 10:15

c0mba написа:онемях , бал съм го :Х.. След тва само катар ше печели домакинства от Уефа и Шампионска лига и всякакви футболни събития.. за тва да се сещате..?

Да де, ама УЕФА поддържа Европа, не Африка ;) :lol: ;)
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 09 сеп 2011 10:22

Това е безумие :shock: на фона на цялата бедност и мизерия в световен мащаб да се харчи такава сума за един месец забавление е просто немислимо.Къде е финансовия феарплеи.С какво ще го запомня това първенство с мега стадионите с климатик ли?? Какво става с футбола по дяволите :?: Мисля че вече света се изроди тотално. Помислете за малко с какво си спомняте миналото световно ,освен с вувузелите, смотаната игра, никаквата интрига и полупразните стадиони в групите?? Кои са големите първенства които дори не сме гледали ,но всички сме чували за тях? 1966-всеки го знае, всеки е чувал за епичната битка за Албиона. 1986-Марадона ,1994-неверотно световно с прекрасни футболни аргументи, 1998-велика Франция и т.н.
По лично мое мнение света се изражда. Действа се на принципи от древноста тип "Разделяи и владеи", и приказката за хляба и зрелищата.А мисълата каде остана тя?
Съжалявам, това е моето мнение знам че не се припокрива с вашите ,но това ми е на душата това пиша.
При вида на толкова страдащи хора по света за които само виждаме от ТВ екраните, да не се отделят средства за тях а за такава мащабна облъчвация просто не е редно.
ПРОТИВ МОДЕРНИЯ ФУТБОЛ.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 09 сеп 2011 10:33

Уейн Рууни написа:
c0mba написа:онемях , бал съм го :Х.. След тва само катар ше печели домакинства от Уефа и Шампионска лига и всякакви футболни събития.. за тва да се сещате..?

То пък, защото Катар е в Африка .. :mrgreen:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 09 сеп 2011 10:43

Уейн Рууни написа:

Тъпакооо...Катар в Африка ли е е бе смешник? :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 сеп 2011 11:06

Highlander написа:Не знам за каква интеграция на футбола можем да говорим в случая, за какво популяризиране? Става дума за страна със 7 пъти по-малко площ от една германска провинция, каквато е Бавария. За страна с население 10 пъти по-малко от Лондон. Най-шокиращо е, че смятат да похарчат 100 млрд. за модерни бази и стадиони, а след това да демонтират не малка част от тях. И това на фона на бедстващи страни, милиони болни и гладуващи и свръх мощна икономическа криза :shock: Държава с население, колкото София? В съвременният свят определено нещо е сбъркано!

Явно,изобщо не си запознат с мисията на съвременния футбол и начините му на интеграция и популяризиране!
Футболът е основен приоритет за развитие и интегриране,в Катар,ОАЕ,Сингапур,Австралия и не само! Насочването и приобщаването им към т-нар "стандарти на европейския футбол" е основна цел,като това ще стане главно чрез,развитието на детско-юношеските школи,изграждането на модерни спортни бази и набирането на специалисти от Европа,които да обучават футболистите и младите специалисти!
Повечето млади мениджъри в тези региони изкарват,специализирани курсове и семинари в Европа и натрупания опит им спомага за прилагането на техните концепции по възможно най-добрият начин!

Върни се в “Футбол - Свят”