Това е безумие

на фона на цялата бедност и мизерия в световен мащаб да се харчи такава сума за един месец забавление е просто немислимо.Къде е финансовия феарплеи.С какво ще го запомня това първенство с мега стадионите с климатик ли?? Какво става с футбола по дяволите

Мисля че вече света се изроди тотално. Помислете за малко с какво си спомняте миналото световно ,освен с вувузелите, смотаната игра, никаквата интрига и полупразните стадиони в групите?? Кои са големите първенства които дори не сме гледали ,но всички сме чували за тях? 1966-всеки го знае, всеки е чувал за епичната битка за Албиона. 1986-Марадона ,1994-неверотно световно с прекрасни футболни аргументи, 1998-велика Франция и т.н.
По лично мое мнение света се изражда. Действа се на принципи от древноста тип "Разделяи и владеи", и приказката за хляба и зрелищата.А мисълата каде остана тя?
Съжалявам, това е моето мнение знам че не се припокрива с вашите ,но това ми е на душата това пиша.
При вида на толкова страдащи хора по света за които само виждаме от ТВ екраните, да не се отделят средства за тях а за такава мащабна облъчвация просто не е редно.
ПРОТИВ МОДЕРНИЯ ФУТБОЛ.