Феновете на Бетис

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Re: Феновете на Бетис

Мнениеот alive1912 » 16 юни 2009 12:54

yasennn написа:бати смешната публика на ботев със локото пак остави отбора си заради безмисления си боикот които го правят от сумати време и нищо не са постигнали...преди години помня имаше плакати против собствените им играчи че били курви абе просто каквото и да си говорим на локото феновете са мн по добри от на ботев според мене след левски и цФка е локо (пд) ...

какъв си ти бе цървул?! :shock: кой ти е искал мнение?!ае отиуай у село...
Изображение

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 16 юни 2009 12:55

Вие като фенове на Левски сякаш сте постигнали нещо по-различно...
Обиждате треньора си където сварите,Борат ви пусне мухата с някое име за трансфер и веднага кротвате,без да се усетите ,че ви гъбарка...и т.н. и т.н. Тоест фенове сте не по-различни от феновете на всички останали клубове....
И моля,като не си запознат с борбата на феновете на БОТЕВ и гражданската им позиция,не коментирай.
И си сбъркал в класацията - феновете на локопд са на първо място...само че по омраза,комплексираност,плагиатство и "селяния" ..включи и факта,че са единствения отбор с повече песни за друг отбор,отколкото за своя собствен..

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 16 юни 2009 13:00

Ами няма лошо протестирайте си и бойкотирайте мачове щом така искате,ама да се биеш в гърдите,че сте оставили гостуващия сектор празен и вижте ни ние сме най-великите е смешно.Тук за всеки плакат или надраскана стена с послание към Христолов вдигате шум до небето,затова ви смятам за комплексари.И това не е отскоро,какви ли не глупости съм слушал от ботевисти,че сте играели аристократичен футбол,че не била важна победата,а да бъде спечелена с красива игра.Хак да ви е сега положението в момента и все пак ви желая бързо излизане от него.

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 16 юни 2009 13:19

boys85 написа:Ами няма лошо протестирайте си и бойкотирайте мачове щом така искате,ама да се биеш в гърдите,че сте оставили гостуващия сектор празен и вижте ни ние сме най-великите е смешно.Тук за всеки плакат или надраскана стена с послание към Христолов вдигате шум до небето,затова ви смятам за комплексари.И това не е отскоро,какви ли не глупости съм слушал от ботевисти,че сте играели аристократичен футбол,че не била важна победата,а да бъде спечелена с красива игра.Хак да ви е сега положението в момента и все пак ви желая бързо излизане от него.

момче,много си заблуден, наистина!къде виждаш комплекси в това,че една емблема на българският футбол се затрива от един психопат?сами решаваме какви да бъдат протестите.в българия има мн. малко хора с будна съвест.мога да ти кажа,че почитателите на ботев сме едни от тях!
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 юни 2009 13:53

Къде намесвате Ботев-тук е Футбол свят-айде по-полека....Знам за порблемите ви,толерантен съм,ама не се оплаквайте навсякъде-не ви прави чест....
И вземете да се позаинтересувате и от мнението на другите,защоот на доста хора им писна.....Не живеете сами на тоя свят.......
ИСКАТЕ ПОДКРЕПА И ОТ ДРУГИТЕ-АМИ НЕ ГИ отблъсквайте смаи тогава!!!!!!
Кой знае как ше ме нападнете сега след тов ами мнение-ей затов ане ви уважават ввече!!!!!

Върни се в “Футбол - Свят”