farin01 написа:Знаеш ли пич,че дървото си ти,о извинявай ти по скоро си човечец избиващ комплекси.Не мога да се съглася с някой който ще нарече дърво футболист стигнал до Реал и изиграл доста мачове за отбора,как ти излезе най големия специалист,че определи кой става и кой не за Реал,а три четири треньора го държаха в отбора,можеби защото те не са на твоето ниво в разбирането на играта,как не ти мина през акъла,че множеството контузии най вероятно повлияха на това да не може да си върне формата.Далеч съм от мисълта да го хвалиш и почиташ,но повярвай ми не утива на модератор да говори та и дори да си мисли подобни неща.
Нямам абсолютно никакви претенции да съм най-големия специалист по футбол, коментирам от гледната точка на фен. Всеки си има право на мнение. С кое по-точно избивам комплекси ? Като казвам,че дори резервите в момента в отбора са класи над Гаго. Сигурно Жозе Моуриньо и той не разбира грам от футбол и затова каза,че не иска да разчита на него. Пожелах му на Гаго няколко пъти да е жив и здрав, успех в Рома и това е.