Големите трансфери това лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Големите трансфери това лято

Мнениеот Frankie Lampard » 26 юли 2011 17:32

30 милиона е някъде сумата :lol:

'Inside source says Modric is at training ground, not dressed for training and shaking hands with all the players and staff.'

Не знам дали е вярно, но се казва че Модрич днес е бил забелязан ''необлечен'' за тренировка и се ръкостискал с всички играчи и щаб.
Последна промяна от Frankie Lampard на 26 юли 2011 17:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 юли 2011 17:35

Frankie Lampard написа:30 милиона е някъде сумата :lol:

Те от Палермо ако щяха да се задоволят само с 30 милиона вече да сме го взели Пасторе... Ама ония са лакоми и твърдо настояват за 50! Не че Уденезе не настояваше за 40 за Алексис, ама не стана на тяхната... ;) И все пак, ако някой изкара 50 милиона за Пасторе, то този някой ще е луд! От друга страна след като Абрамович даде 50 милиона за Торес... колкото му е да изкара още толкова и за Пасторе...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 юли 2011 17:38

И аз така мисля... Трябва да си луд или да не те бъркат да дадеш 50 милиона за недоказан играч като Пасторе. А и аз отдавна писах, че за 30 милиона с панделка ще го засили към Лондон :lol:

50 милиона са много за играч с един силен сезон в средняк от Италия.
Не може Пасторе да струва 50 милиона, а Модрич 30... Щото в момента Модрич е по-добрия от давамата, докато Пасторе има много по-голям потенциал, но дали ще го развие...

Seryosly
Контакти:

Мнениеот Seryosly » 26 юли 2011 18:54

В Англия сякаш Челси е тима който ще направи най-гръмка селекция от към имена . ''Сините'' точат зъби освен за Пасторе и Модрич и за Фалкао , Моутиньо и Лукаку . Наскоро се носеше слуха ,че до 10-ина дни ще ''изненадат'' пазара което значи ,че със сигурност ще акостира поне едно голямо име при тях .
Харесвам треньора им Вияш Боаш , харесвам и как започва да работи там . Той е различен от Моуриньо . Човека е изключително интелигентен и макар ,че има достатъчно средства за харчене не бърза, тук вече говорим за найстина сериозен човек .
В Манчестър Юнайтед реално погледнато поприключиха със селекцията , взеха играчите на постовете на който се нуждаеха - крило , защитник и вратар. Друг е въпроса дали са достатъчно качествени ,че да заменят хора като Ван Дер Саар и Пол Скоулс . Фърдинанд им е вечно контузен и като нищо там ще видим нова защитна двойка ( Видич/ Смолинг, Видич/ Джоунс) . В нападение засилиха мощта си със Йънг който е страхотно попадение заедно със Нани, Парк Гигс и Валенсия , Фъргюсън има голям избор . В нападение Маме Диуф показва завидни качества във контролите и като нищо бъде върнат . Македа, Рууни, Бербатов ,Оуен и Ернандес отново ще са заплаха за всяка една защита
В Арсенал нещата са малко сложни , там по-скоро опитват да задържат играчите си от колкото да вземат .Това показва ,че тима вече е възприеман като ''златна кокошка'' от останалите отбори след като звездите им така леко напускат тима .
Арсенал има нужда от поне 2-3 сериозни имена който да ''качат'' нивото на тима иначе ще им е изключително трудно този сезон на ''артилеристите'' . Да не казвам голяма дума, но реално могат да са извън топ 4 .
В Ливърпул нещата се нагаждат леко по-леко . Взеха се точните хора от Далглиш и сега просто се изисква търпение . Адам е страхотна придобивка и ще пасне като дялан камък . Изненадващи са трансферите на Даунинг и Хендерсън (най-вече за 20-те милиона който получи Съндърланд) .
В Манчестър Сити нещата са доста сложи . И не бих искал да коментирам. Там по-скоро се мисли ден за ден от колкото в перспектива .
Интересното тепърва предстой ....

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 юли 2011 19:05

Frankie Lampard написа:И аз така мисля... Трябва да си луд или да не те бъркат да дадеш 50 милиона за недоказан играч като Пасторе. А и аз отдавна писах, че за 30 милиона с панделка ще го засили към Лондон :lol:

50 милиона са много за играч с един силен сезон в средняк от Италия.
Не може Пасторе да струва 50 милиона, а Модрич 30... Щото в момента Модрич е по-добрия от давамата, докато Пасторе има много по-голям потенциал, но дали ще го развие...

Франки, какво по дяволите става?! Навремето беше немислемо да сме на едно мнение, а напоследък (вече май стана повече от месец) почти винаги сме на едно мнение...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 03 авг 2011 15:24

Sky Spors UK потвърди новината за намерението на САФ да продаде Бербатов на ПСЖ.

Върни се в “Футбол - Свят”