Как бихте реагирали, ако отборът ви участва в уговорен мач?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

I love football
Контакти:

Как бихте реагирали, ако отборът ви участва в уговорен мач?

Мнениеот I love football » 28 юли 2011 06:28

Здравейте казвам се Алекс. Нов съм тук, но от доста време следя този форум и реших да си направя регистрация и да Ви попитам нещо. Аз много обичам футбола. Всеки ден ритам с приятели, гледаме мачове пием бира,но много често ми става кофти, когато си помисля, че един мач може да бъде манипулиран. Много обичам тази игра,тя за мен е най-великата, но за съжаление тя умира,умира заради скапаните пари... за съжаление. Искам да попитам феновете на всеки един отбор няма значение Левски, Манчестър Юнайтед,Ювентус,Реал Мадрид и т.н. няма никакво значение, как бихте реагирали и почувствали,ако узнаете,че Вашият любим отбор е участвал умишлено в подобно нещо? Да вярно ще кажете,че навсякъде го има,но ако официално излезе информация за подобно нещо с името на Вашият любим отбор, как бихте се почувствали? Ще спрете ли да следите отбора или нещо подобно? Малко съм особен,но се надявам това да не е голям проблем? Интересно ми е какво мислите,Вие по този въпрос? До скоро.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Как бихте реагирали, ако... ?

Мнениеот Lyubooo » 28 юли 2011 07:44

реакцията трябва да е НЕТЪРПИМОСТ, но много хора, просто продължават да си бройкат титлите, обръщайки гръб на начина, по който са спечелени!
едно време посещавах редовно мачовете на Спартак Варна, даже се включих и в агитката, но точно тогава Ишков почна много явно да показва тото нагласите на отбора, от което аз лично се отвратих и лека полека спрях да ходя на мачовете им!
сега като обикновен футболен любител гледам всякакви мачове, от най-различни първенства и мога да кажа, че навсякъде стават разни нередности, като най-честата е "случайната" съдийска грешка! когато си неутрален зрител, тази "случайна" грешка, направо ти изважда очите и отделно ти разваля удоволствието от гледането на мача!
и както казах, хората си затварят очите, защото по една или друга причина са облагодетелствани, а ако са били порязани, то реакцията им е толкова мижава, че е само прах в очите!
последен пример се сещам с двубоя между Металург и Локо Сф! и в двата мача имаше явно домакинско подпиране, но никой от отборите не предприе мерки срещу това! нито Локо Сф бяха достатъчно ядосани от подпирането на Металург, нито македонците от явното им порязване насред София! просто тея 2 малки европейски отбора си знаят статуквото какво е, и няма да предприемат нищо по въпроса, ще хвърлят малко прах в очите за пред феновете си, и ще продължат напред!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Как бихте реагирали, ако... ?

Мнениеот marmi52 » 28 юли 2011 07:54

8-)

Най-напред да ти честитя първа тема във форума ! ;)
Дали ще излезе "официално" или не, няма никакво значение. Факт е, че мачовете се манипулират. До каква степен става това, всеки сам да прецени.
Едни твърдят, че само определени мачове на по-ниски нива се гласят и "извършителите" се залавят. Други обаче са на мнение, че всички мачове са нагласени, а футболът за съжаление се превърна в скъпоплатен театър ...
Аз си мисля, че "хващат" само тези, които не са се отчели там, където трябва и са си позволили да нагласят някой резултат без съгласието на Режисьорите ...
УЕФА и ФИФА са мафия ! В това едва ли някой се съмнява !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Как бихте реагирали, ако отборът ви участва в уговорен мач?

Мнениеот sMotLiO » 28 юли 2011 09:34

И как да ти кажа,как бих реагирал на нещо,което никога няма да се случи?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 09:47

sMotLiO написа:И как да ти кажа,как бих реагирал на нещо,което никога няма да се случи?

Сериознооо? Я питай Гибона. Той сам си каза.

Гибона призна: Ботев (Пд) – Левски бе уреден

Двубоят Ботев (Пд) - Левски през 1992 г. в Пловдив, който тогава завърши 2:2 е бил уреден. Това призна новият шеф на ДЮШ Божидар Искренов в Актуално студио "Дерби".
"По това време Левски бе шампион, а на нас ни трябваха точки", заяви легендата на Левски, който по това време носеше екипа на канарчетата. "Мачът не беше продаден. Просто уговорка стана между играчите. Тогава играех в Ботев, резултатът бе 2:1 в наша полза и аз трябваше да се превърна в изкупителна жертва. Спънах Гетов, той вкара дузпата и мачът завърши 2:2", коментира Гиби.
Както е известно по това време президент на Левски бе Томас Лафчис, а парите в Ботев се осигуряваха от така наречените "брокери" Данов и Александров, които изливаха съмнителни милиони в клуба. Именно те успяха да докарат в Ботев такива звезди като Божидар Искренов, Наско Сираков, Борислав Михайлов и много други.

[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 28 юли 2011 09:56

stannn написа:
sMotLiO написа:И как да ти кажа,как бих реагирал на нещо,което никога няма да се случи?

Двубоят Ботев (Пд) - Левски през 1992 г. в Пловдив, който тогава завърши 2:2 е бил уреден. Това призна новият шеф на ДЮШ Божидар Искренов в Актуално студио "Дерби".
"По това време Левски бе шампион, а на нас ни трябваха точки", заяви легендата на Левски, който по това време носеше екипа на канарчетата. "Мачът не беше продаден. Просто уговорка стана между играчите. Тогава играех в Ботев, резултатът бе 2:1 в наша полза и аз трябваше да се превърна в изкупителна жертва. Спънах Гетов, той вкара дузпата и мачът завърши 2:2", коментира Гиби.
Както е известно по това време президент на Левски бе Томас Лафчис, а парите в Ботев се осигуряваха от така наречените "брокери" Данов и Александров, които изливаха съмнителни милиони в клуба. Именно те успяха да докарат в Ботев такива звезди като Божидар Искренов, Наско Сираков, Борислав Михайлов и много други.

А що не извадиш разкази за 1999 година? Или не помниш тогава какво се случи?

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 28 юли 2011 09:57

stannn написа:

Какъв Гибон,каква малоумщина ми говориш?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 09:59

vratar4eto написа:А що не извадиш разкази за 1999 година? Или не помниш тогава какво се случи?

Извади някой от ЦСКА официално да е заявявал, че са уговорили мач и тогава ще говорим. На притчи и легенди аз не вярвам. Като ми покажеш информация като тази за Гибона тогава ще коментираме.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 28 юли 2011 10:23

stannn написа:
vratar4eto написа:А що не извадиш разкази за 1999 година? Или не помниш тогава какво се случи?

Извади някой от ЦСКА официално да е заявявал, че са уговорили мач и тогава ще говорим. На притчи и легенди аз не вярвам. Като ми покажеш информация като тази за Гибона тогава ще коментираме.

Ха, сега да не кажеш, че вашето отборче никога не е уговаряло мач?Просто някой хора имат честта да признаят..явно обаче армейските футболисти не са такива...
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 10:31

Без име написа:Ха, сега да не кажеш, че вашето отборче никога не е уговаряло мач?Просто някой хора имат честта да признаят..явно обаче армейските футболисти не са такива...

Случайно да си чувал, че е подсъдимо да уреждаш мачове? И думите на Гибона могат да стоварят доста неприятности на главата на Батков. Дори и да е участвал в уговорени мачове отбора на ЦСКА никъде няма черно на бяло такива признания и само феновете могат да си говорят. Ако имаше прокуратура в тая държава най малкото щяха да бъдат извикани Гибона и шефове на Левски да дадат показания. И щом мислиш, че това е чест би трябвало да си понесете наказанието според законите в България. Нали зачитате тези закони?

Върни се в “Футбол - Свят”