Ще стане ли Тотнъм донор на големите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Ще стане ли Тотнъм донор на големите?

Мнениеот Gonzi_407 » 19 юли 2011 09:35

Каквото и да си говорим футболисти на такова ниво вече не ги интересуват само парите, искат да вземат и трофеи с които да останат в историята! След време всеки ще помни колко титли и купи си спечелил, а не колко ти е била заплатата! Като във всяка голяма индустрия и във футбола има големи и малки...
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 19 юли 2011 09:52

По принцип ако всеки път си махаш най-добрите играчи и започваш наново да правиш отбор, трудно ще пробиеш. Отбор се обиграва 2-3 сезона и тогава може да се очакват сериозни резултати. Но ако играч иска да напусне и не му се играе, няма смисъл.
Ето, Тотнъм продадоха Карик с голяма печалба, взеха Бербатов (и още играчи). Продадоха Бербатов и взеха Модрич (и още повече играчи). Така подобриха слабата защита и скучната полузащита, а в нападение винаги си имат добри играчи (колко от тях ги махнаха и ги връщаха, ама друга тема). Така че ако тези пари се влагат за добри играчи, не е глупаво да се махне демотивиран играч.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 юли 2011 10:24

stg333 написа:
Cesc Fabregas написа:Евертън кой ключов играч са си продали? С някакви уговорки можем да смятаме Пиенаар за такъв, но и това не е съвсем сигурно. По-скоро такъв отбор е Астън Вила! ;)

Руни ? Или вече в фолклора е юноша на Ман Юн

:lol: :lol: :lol: Кога рууни е бил ключов играч на Евертън? Те го взеха много млад, дори не се беше наложил напълно там :lol: ИМаше примерно един сезон зад гърба си с Евертън...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Футбол - Свят”