Гледали ли сте по слаба Бразилия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гледали ли сте по слаба Бразилия?
Те ако си мислят че с Лукаш Лейва и Рамиреш ще я вземат купата значи са многооооо злеее. Имат къде къде по добри халфове .
Аз лично очаквах много силна игра от Бразилия, а дори и от Аржентина. Но поне това е по - добре, че отпаднаха, защото не заслужават да играят финал с тази игра. На мен ми е интересно защо Мано Манезеш не взе Диего, въпреки скандалния си сезон в Германия. Както всички знаем той е дузпаджия и поне една щяха да имат "Селесао".
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

То цяла Латинска Америка е слаба
Няма лидер в тоя отбор. Неймар е талантлив, но толкова! Не е готов да поведе селесао, а пък липсата на футболисти от типа на Емерсон, които просто респектират с появата си на терена е повече от очевидна. Трудно ми е да повярвам, че това е най-добрият вариант за селекция из всичките бразилски футболсити по земята. Защото само в ШЛ миналата година имаше над 100 такива...
Бразилия не е слаба,другите отбори са станали по силни и по грамотни тактически.... 

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
Неймар се е взел много на сериозно
Защо да е слаба? Напротив ,имаха добра сплав от опит и млади играчи,които са невероятни таланти и имат доста добро бъдеще! Не може вечно да се разчита на "старите пушки",тенденцията във съвременният футбол е да се налагат млади и перспективни футболисти! Треньорът на Бразилия перфектно е възприел този модел,който в лицето на Неймар,Пато,Гансо,Луиз,братята Да Силва-ще се усъвършенства напълно и ще бъде гръбнака но отбора за СП 2014!
Бразилия игра доста добре липсваше им повече концентрация пред гола,повече агресивност,но убеден съм,че тези негативни фактори ще изчезнат с времето! Който е гледал бразилците на СП до 17,би трябвало да е установил,че поколението 1993-94 е едно от най-талантливите и перспективни поколения за Бразилия в последните 20 години! Тези момчета, особено Адриан,Лео Бонатини и Лукас Пиашон след 2-3 ще бъдат със сигурност трансферни цели на редица европейски грандове!
Така,че Бразилия изобщо не е слаба,ръководството перфектно знае какви са целите и как да ги реализира,имат страхотни таланти...и с една дума Бразилия си е Бразилия! Световната футболна сила и "майка на футбола"-в почти всички клубни отбори в света има поне един бразилски футболист...Просто футбола им е генетично заложен това е !
Бразилия игра доста добре липсваше им повече концентрация пред гола,повече агресивност,но убеден съм,че тези негативни фактори ще изчезнат с времето! Който е гледал бразилците на СП до 17,би трябвало да е установил,че поколението 1993-94 е едно от най-талантливите и перспективни поколения за Бразилия в последните 20 години! Тези момчета, особено Адриан,Лео Бонатини и Лукас Пиашон след 2-3 ще бъдат със сигурност трансферни цели на редица европейски грандове!
Така,че Бразилия изобщо не е слаба,ръководството перфектно знае какви са целите и как да ги реализира,имат страхотни таланти...и с една дума Бразилия си е Бразилия! Световната футболна сила и "майка на футбола"-в почти всички клубни отбори в света има поне един бразилски футболист...Просто футбола им е генетично заложен това е !
federer90 написа:То цяла Латинска Америка е слаба
Слаба ли? Я пак си помисли приятел! Уругвай игра 1/2 финал на СП 2010! Парагвай игра 1/4 финал на СП2010! Бразилия игра 1/4 финал на СП2010! Аржентина игра 1/4 финал на СП2010!
Гледал съм с много по силни футболисти, изнасящи същото представяне на този турнир ( за Бразилия)! Нещата пак ми изглеждат като преди 2002г.: Бразилия много зле и на краят рутинно световни шампиони! Бразилците не съм ги видял да си дават зор на Копа Америка!
А и не мога да разбера какво им харесвате на защитата? Там трябва да са Марсело-Давид Луиз-Алекс-Алвеш/Майкон! Бразилия има огромен потенциал, но се опитва да играе по европейски с играчи, които не могат( а и не трябва според мен) да играят така!
ПП За Аржентина не свършиха ли оправданията???
А и не мога да разбера какво им харесвате на защитата? Там трябва да са Марсело-Давид Луиз-Алекс-Алвеш/Майкон! Бразилия има огромен потенциал, но се опитва да играе по европейски с играчи, които не могат( а и не трябва според мен) да играят така!
ПП За Аржентина не свършиха ли оправданията???
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
- Артилериста
- Контакти:
Аз лично по-слаби бразилци не съм виждал,а пък тоя Неймар е страшно прехвален футболист и е малко е странно титулярното му място в Бразилия.Мисля,че Роналдиньо щеше да свърши много добра работа,както и Диего.Много е странна липсата на Кака и Дани Алвеш,които определено ще дигнат нивото.Мился,че Алвеш или Майкон на левия бек ще свършат работа.
================Жулио Сезар===============
=Алвеш====Силва========Лусио========Майкон=
=================Фелипе Мело=================
===========Кака==========Диего==========
=Роналдиньо========Пато===========Робиньо==
Според мен това е най-силното,с което може да излезе Бразилия!
================Жулио Сезар===============
=Алвеш====Силва========Лусио========Майкон=
=================Фелипе Мело=================
===========Кака==========Диего==========
=Роналдиньо========Пато===========Робиньо==
Според мен това е най-силното,с което може да излезе Бразилия!

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"