Джилардино: Англия и Испания са вариант за бъдещето ми

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Michael Owen
Контакти:

Джилардино: Англия и Испания са вариант за бъдещето ми

Мнениеот Michael Owen » 04 юли 2011 19:03

Нападателят на Фиорентина Алберто Джилардино е отворен за трансфер в Англия.

Джилардино се свързваше с Ливърпул и Челси в миналото, докато мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини призна този уикенд, че иска да подпише с още един нападател.

"Иска ми се да остана във Флоренция, но трябва да си помисля за някои неща, като договора ми тук например. Обичам Флоренция, но има неща, които ми се иска да се променят. Ако напусна Флоренция, предпочитам да остана в Италия. За в бъдеще обаче ми се иска да натрупам малко опит в чужбина, може би Англия или Испания", заяви Джилардино.

Какво мислите за него ? през 2003 с Муту мачкаха после май Милан го провали
http://www.winner.bg/european-football/read45257.html

would
Контакти:

Re: Джилардино: Англия и Испания са вариант за бъдещето ми

Мнениеот would » 04 юли 2011 20:34

За Фиорентина, Сампдория и Удинезе, става, но за по-големите, поне според мен, е далеч от истината.Даже се мъчеха да го правят и национал на Италия :roll:

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Джилардино: Англия и Испания са вариант за бъдещето ми

Мнениеот sMotLiO » 04 юли 2011 22:12

Michael Owen написа:
Нападателят на Фиорентина Алберто Джилардино е отворен за трансфер в Англия.

Джилардино се свързваше с Ливърпул и Челси в миналото, докато мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини призна този уикенд, че иска да подпише с още един нападател.

"Иска ми се да остана във Флоренция, но трябва да си помисля за някои неща, като договора ми тук например. Обичам Флоренция, но има неща, които ми се иска да се променят. Ако напусна Флоренция, предпочитам да остана в Италия. За в бъдеще обаче ми се иска да натрупам малко опит в чужбина, може би Англия или Испания", заяви Джилардино.

Гледам му изказването и се чудя...той дали въобще знае какво иска?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Футбол - Свят”