Мнениеот СВОБОДЕН » 06 юни 2011 11:35
Според мен нещата в групата ще се наредят според предварителните очаквания. А те бяха ясни, Англия се класира, Швейцария на бараж. Последните резултати го потвърдиха. Швейцария приема нас и Черна гора и гостува на Уелс. Англия ни гостува, приема Уелс и гостува на Черна гора. Очаквам Швейцария да бие в тези мачове, Англия да си вземе необходимите точки за първото място, а Черна гора колкото да са ми симпатични, най-вероятно ще останат трети. Според мен нямат потенциал и необходимата дълбочина на състава за класиране. Ще трябва да бият Англия и Уелс като гост за да успеят, но това е твърде много. Колебливия старт на Англия и Швейцария и временното класиране не отразяват реално нещата. Що се отнася до нас, ние нямаме никакви шансове и това беше ясно още при жребия. Състоянието на футбола у нас е такова.
Що се отнася до Мъри и останалите, важно е не от кого сме паднали,а дали сме се класирали. И Мъри не ни класира, но същото беше и при Херо и при Стойчо, Стоичков, това ще се случи и на Матеус. Ще му се случи и следващия цикъл, ако реши да остане. Само Пламен Марков при първия си престой начело на обора успя да ни класира с много късмет на европейското, но представянето ни там беше абсолютен провал. Трябва да забравим за класиране поне две десетилетия, освен ако нещо не се промени драстично, но не ми се вярва.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!