Забавна тема. Ето според мен как е:
1.Защо сър Алекс винаги дъвчи дъвка?
Дъвката държи ченетата му да не паднат.
2.Защо Кристиано Роналдо винаги излиза последен от тунела?
Защото обича да изненадва феновете на противниците...неприятно.
Когато не виждат Роналдо, си казват: "Супер. Нямат нападател" и хоп, мазно, мазно Роналдо се вмъква.
3.Защо Митко Бербатов не издивява ,когато вкара гол...
Защото съра му е казал, че ако вкара гол няма да участва на финала в ШЛ.
А в националният защото знаеше, че, колкото и да вкара, накрая куците коне отзад пак ще провалят мача.
4.Защо Нани се мъчи да бие фауловете като Кристиано?
Защото си мисли, че доброто изпълнение на преки свободни удари е национална черта на португалците.
5.Защо Венгер е вечно намръщен и както се казва "под пара"-
Защото знае, че Арсенал пак ще останат с калъфките. А под пара е защото пие по една чаша зелев сок преди да почне мача.
Колко пъти сте му виждали усмивката?
Колкото пъти съм и разбирал какво има предвид "чичо Митко" като го интервюират.
6.Защо Ван дер Саар винаги си облизва с език устата след като е станало напечено пред вратата?
Защото си мисли за печено...с картофки.
7.Висенте дел Боске е супер гений ,но някак си много много не се говори за него! Защо? Той е най-големият гений във футбола след сър Алекс! Моу Венгер Капело Липи....могат само да се учат от него!! Дори и сър Алекс!
Той е с прокси.
8.Защо Валери Божинов си пропиля таланта-Толкова хора говореха ,когато беше на 17-18 години ,че момчето има голямо бъдеще..но..какво стана ?
Ми на тея години за всички така говорят...
Някои не обръщат внимание на приказките и правят бъдещето настояще. Други седят, не правят нищо и чакат да дойде светлото бъдеще.
9.Защо Петер Шмайхел напусна Ман Юн.през 1999,и след това отиде в Спортинг ,Сити,Вила...та през това време Ман Ю се мъчеше с Боснич,Бартез ...защо сър Алекс не го задържа поне за още 2-3 години??
На Съра му е кеф да му е гадно. Най-пресният пример го видяхме наскоро.
10.Защо е този спор вечния между Пеле и Марадона ,за това кой е по-добър? Еусебио е най-великият просто!
Пеле и Марадона са един и същ човек. Всъщност това е Еузебио, който страда от разтрояване на личността и има досаден проблем с промяна на пигментацията на кожата