Защо не направят Световна лига и във футбола ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

joe
Контакти:

Re: Защо не направят Световна лига и във футбола ?!

Мнениеот joe » 04 юни 2011 02:04

всеки фен на футбола гледа и волейбола, силни сме, така че популярността я има и като прибавиш, че всички жени в България гледат волейбол, ето ти спорт номер 1 по популярност в България

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 04 юни 2011 02:24

Защото има ШЛ и там играят най-добрите в света !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

joe
Контакти:

Мнениеот joe » 04 юни 2011 02:28

stefani написа:Защото има ШЛ и там играят най-добрите в света !

и във волейбола има, но лятото само във футбола няма нищо интересно, за разлика от волейбола - Световната лига!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 04 юни 2011 02:57

Thsmith написа:Футбола няма нужда да копира алгоритмите на по слабите и безинтересни спортове. Нито видеоповторения и "дузпи" от Хокея, нито каквото и да е от баскетбол, волейбол и етк. Ако всичко им беше толкова добре и толкова перфектно те щяха да са най-гледания спорт, а не обратното.

И кой мислиш, че ще ти играе всяко лято бре :lol: Играчите имат нужда от почивка... Мондиал на 4 години ги съсипва и някой не могат по половин година да си върнат формата след него ти искаш всяка година да има :lol:

Едно ще ти кажа , и аз съм футболен фен ама футбола се гледа от кретени и от професори, докато баскетбола и волеибола се гледа предимно от умни личности. Затова футбола е на почит , щото дебилите по тая земя са милярди... ти колко пъти си гледал през живота си волеибол или тенис или хокеи ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 юни 2011 03:00

joe написа:
arsenala написа:волейболът е смотан спорт без история. некадърниците правят волейбол - северна Италия, Куба и т.н. ( изключвам русия и бразилия)

ти луд ли си, в България в момента е спорт номер 1 по популярност, интерес и сила на национален отбор, стига глупости, освен това в България е измислен волейбола, тва е български спорт, както футболът е английски, няма общо с Куба и Италия

Кое е спорт номер 1 по-популярност бре :lol: пари трябва да ми дадат за да го гледам :lol: Изобщо чул ли си някой на улицата в кафе или където и да е да коментира "Ей видиш ли дългуча къв кош вкара0" или какъв "сервис би" :lol: Поради успехите на националния отбор някой хора го гледат, но едва ли може да се доближи и в една десета от футбола и то при толкова силен отбор и слаб в момента футболен. В европа съм сигурен, че 99% от хората не могат да назоват нито един волейболист...

/пп помните ли по време на Мондиала, че един мач май италия - нова зеландия не го даваха заради някакъв мач на националите по волейбол и настана такъв рев, че следващите мачове си вървяха само по БНТ САТ, а по Канал 1 си даваха както трябва Мондиала.../

mormona написа:Едно ще ти кажа , и аз съм футболен фен ама футбола се гледа от кретени и от професори, докато баскетбола и волеибола се гледа предимно от умни личности. Затова футбола е на почит , щото дебилите по тая земя са милярди... ти колко пъти си гледал през живота си волеибол или тенис или хокеи ?

Не съм много съгласен, че подобни спортове се гледат от само умни хора или от само "кретени" . Нормално е когато един спорт се гледа от над милиард душу по света да има и голям брои отрепки. Що се отнася до другия ти въпрос... хокей съм гледал общо 3-4 мача през живота си... най-вече с приятели САЩ-Канада :lol: Това съм запомнил... баскет съм гледал също горе долу толкова мачове от НБА, тенис едав ли имам 1 час ефирно наблюдение :0 за волейбол да не говорим.. нито съм гледал, нито съм играл някога :0 Аз се интересувам главно от Футбол, а иначе друг спорт практикувам и гледам Голф...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 04 юни 2011 03:42

Madridist написа:
arsenala написа:волейболът е смотан спорт без история. некадърниците правят волейбол - северна Италия, Куба и т.н. ( изключвам русия и бразилия)

Ти току-що причисли и нас българите към некадърниците, защото волейболът е най-успешния ни колективен спорт в последните 15 години. Дори ако трябва да съм още по-точен - единствения успешен :oops:

Реално не е ли най-успешния ни колективен спорт в исторически план като цяло :?

А иначе съм съгласен с мненията че няма как да стане заради преумората ! С едно такова първенство топ играчите трябва да играят по 100 мача на година...

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 04 юни 2011 06:05

fero написа:
fero написа:

Чуваш ли се кво говориш волейболът е една от най-интересните колективни игри. Тука няма бавене на игра всичко става за секунди. Освен това в България волейболът е най-успешният спорт и на клубно и на национално ниво.

joe хич не си прав за популярност ако беше номер 1 по популярност на топа на големите спортни сайтове нямаше да висят 5 новини за Дембеле, а щеше да има новини за Цецо, Владо, Радо, Матей. Едниствено спортал успява да отделя голямо внимание на волейбола и бгволейбол сайта. Иначе гонг им следя колко пъти ще сложат на топ в последните месеци това беше само един път когато цска стигна до 1/2 финалите в турнира за Купата на ЦЕВ. Но за мен не нормално да пишат спортните сайтове за Дембеле как станал и отишъл до тоалетна и т.н. Имаме си успешни български волейболисти преди месец няма и толкова Тренто (за незапознатите в отборът е ръководен от българин Радостин Стойчев, който в момента е селекционер и на националния отбор, а в тима има 3 българи Цветан Соколов, Матей Казийски и Вальо Братоев) стана за 3 ПЪТ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА и това беше отразено подобаващо в едва 2-3 спортни медии. А, че Дембеле си сменил мениджъра го пише във всеки сайт и то на главната страница.
[/quote]
Това е така, защото най-хардкор феновете са на българските футболни отбори. Националния по волейбол е в пъти по-гледан, там има сериозни наддавания на телевизийте да купуват мачове и рейтингите са къде къде по-високи. Тъй че националния по волейбол е по-масов, макар и с по-малко хардкор привърженици, тук причините са прекалено много да ги изреждам.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 юни 2011 07:32

защото футболният календар е прекалено натоварен

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 04 юни 2011 08:21

joe написа:всеки фен на футбола гледа и волейбола, силни сме, така че популярността я има и като прибавиш, че всички жени в България гледат волейбол, ето ти спорт номер 1 по популярност в България

Мисля че малко неправилни изводи си правиш. Да, волейбола е популярен у нас, но чак номер 1 е абсурдно твърдение. Ние всички гледаме волейбол но що се отнася до националния отбор. Иначе за клубно ниво съм сигурен, че 95 процента от населението на България няма да може да каже повече от 5 волейболни клуба. Камо ли класиране и прочие. Номер 1 си остава футболът както и да го гледаш. Всички спортни емисиий отделят по 80 процента новини свързани с футбол, футболните форуми са пълни с хора които дискутират футбола у нас.

А иначе по-темата. Футболът е един от спортовете който изтощава най-много и времето за възтановяване след това е най-дълго. Тенесисти, волейболисти, атлети са подложени също на големи-натоварвания но както всеки знае всеки от тези спортисит може да прави по няколко мача всеки ден един след друг. Самият футбол е изморителен с огормните разтояния които изтичват футболиситите. Напирмер да сте чули маратонците в атлетиката да имат два маратона един след друг. 10 км избягани от футболист в стил марш-на скок са доста. Затова футболът неможе да си позволи по-сгъстена програма и повечев мачове
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 юни 2011 08:59

Защото на година във футбола големите клубове правят по 60 и косур срещи .Играчите им отделно играят през 2 години я на световно , я на континентално п-во .Въобще и къде ще се сложи тази световна лига в програмата , като то и сега няма място .
Волейбола е спорт номер 1 в България от много години , но това не значи пък , че феновете го предпочитат .Просто там си имаме успехи .
Само че във волейбола играчите правят доста по-малко срещи от колкото футбола и точно лигата беше направена така ,че да уплътни "празните" месеци .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Футбол - Свят”