Това което си написал за мен е доста повече от истина...Същата простотия стана преди с Бенитес и Роби Кийн.Ирландеца имаше няколко поредни мача с гол или два и се оказва в един момент на пейката...Защо?
Шотландския консуматор на дъвки за пореден път доказва,че нещата извън терена го карат да избира състава,а професионализма остава на заден план.
Надявам се Берба да се махне от бандата смешници събрани от дъртия гайдар.И преди да ме нападнете,защото видиш ли съра е 20 години начело на Юнайтед...свалете си червените очила и гледайте обективно.
ПП.Не съм фен на нито един английски отбор.
Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- valkata_levski
- Контакти:
Re: Г-н Светослав Табаков
и тази тема е в форум Левски защото?
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Какво му обясняваш на тоя Табаков,псевдо-журналист,заедно с ония дебелак Н.Александров,които си позволява да обижда по най-непристойния начин английския футбол.Даже в контекста на статията принизява и други английски отбори като QPR.Изобщо журналистите на ГОНГ са най-предсказуемите и най-пристрастените и посредствените.40 години никой не знаеше Мичмана (лека му пръст) на кой отбор е фен,а тия днешните журналя са жива скръб.Поне като не могат да се учат от колегите си от чужбина,там където е истинската журналистика.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
-
- Контакти:
Защо не пуснете коментарите от английската преса
за играта и тактиката на съра?
за играта и тактиката на съра?
Ами чисто финансови са нещата според мен !
1-во , ако Парк или Чичарито бяха вкарали гол в този финал и по някакъв начин Ман. Ю вземеха купата(шансовете за това и с Бербатов и без него бяха едни и същи) , финансовия ефект за Юнайтед щеше да е огромен .
2-ро , новия договор на Бербатов който така и няма да се подпише но е ясна позицията на клуба , т.е. Ман.Ю искат удължаване на договора само за 1г. и без повишение на заплатата на Бербатов (даже се говори за намаляване) , докато Дначев и Бербатов искат 2г. договор с по-голяма заплата ! Това означава само едно Ман.Ю не искат да плащат още една година заплата на Бербатов и той да стане свободен агент после така че следва трансфер .
3- то, Юнайтед са притиснати от огромния дълг на клуба и с продажбата на Бербатов плюс освобождаването от заплатата му ще имат добър ефект . Освен това очаквам да продадат и Нани за добра сума, а на неговото място дори няма да плащат за играч -> Уелбек .
Според мен като цяло Ман.Ю ще продадат повече играчи отколкото ще купят .
1-во , ако Парк или Чичарито бяха вкарали гол в този финал и по някакъв начин Ман. Ю вземеха купата(шансовете за това и с Бербатов и без него бяха едни и същи) , финансовия ефект за Юнайтед щеше да е огромен .
2-ро , новия договор на Бербатов който така и няма да се подпише но е ясна позицията на клуба , т.е. Ман.Ю искат удължаване на договора само за 1г. и без повишение на заплатата на Бербатов (даже се говори за намаляване) , докато Дначев и Бербатов искат 2г. договор с по-голяма заплата ! Това означава само едно Ман.Ю не искат да плащат още една година заплата на Бербатов и той да стане свободен агент после така че следва трансфер .
3- то, Юнайтед са притиснати от огромния дълг на клуба и с продажбата на Бербатов плюс освобождаването от заплатата му ще имат добър ефект . Освен това очаквам да продадат и Нани за добра сума, а на неговото място дори няма да плащат за играч -> Уелбек .
Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!
За 3 години в Манчестър,Бербо не беше използван правилно нито в един мач.Да не говорим,че и доверието което получава е нулево.Естествено победата е най-важна за такъв гранд,но просто е грехота да не се използва такъв рядко срещан талант,който вкара 90% от най-красивите голове за Манчестър в последните години.Дано Фърги се осъзнае,за да не изпусне и Бербатов както Бекъм и Тевез.За Чичерито само хубави неща мога да кажа,но определено все още няма класата на Бербатов,но въпреки това му се гласува доверие.Единственото нещо което Бербо може да направи в този момент е да говори с Фърги и да разбере ще играе ли някаква роля в отбора оттук нататък.
Pichichi написа:Ами чисто финансови са нещата според мен !
Много точен коментар+10
Абе и аз се чудя тая тема какво общо има с Левски
Да не би Бербо да е доказалият се голмайстор, който ще привличаме 

Последна промяна от TristaNNN на 30 май 2011 12:29, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Не искат да увеличат заплатата на Бербо, а играчи като О Шей и Флетчър взимат по сигурно 100 хил на седмица... Да направим сравнение ОШей - Бербатов .... Ако бербата взича по 100 хил на седмиза бих дал на Ошей 10 .... Той не може да си води топката пък ще взима заплата почти колкото Бербатов
Oще във момента в който барби се отказа от националния отбор за да си спасява кариерата в МЮ казах , че природата дупки не търпи и рано или късно шотландския селянин ще му разкаже играта . Това и на практика се получава ....унижението е пълно ...пък и САР не е тъп , той знае че тези 20 гола са в посредствени мачове .Дано не прозвучи като злорадстване , но за мен барби не е мъжко момче ...абсолютен лигльо ...в един момент имах чувството , че и капака на тоалетната да вдигна , и от там ще изскочи .То не бяха реклами на какво ли не , фондации , конкурси , разни светски събития ....абе въобще всичко друго , ама не и футбол .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !