Какво се случи с Тампере Юнайтед ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Re: Какво се случи с Тампере Юнайтед ?

Мнениеот MuroCSKA » 20 май 2011 09:35

BlueRadiotherapist написа:
Red_Pride написа:тук пак има намеса на Артур,100% мачовете с Левски са били уговорени :!: Хващайте Борат за ушите :mrgreen:

Ти малоумен ли си или какво?Хората в Дейли Телеграф ти съобщават,че ЦЕЦКА е уговорила мач с Базел,съдът го доказва с ефективни присъди за посредниците, а ти чорбарче жалко пак с Левски се занимаваш.Бахти Панчаревската напаст гнусна.

Доказа, че съдията е участвал в схема, за която нито един от отборите не е знаел!!! Но ти си толкова малоумен, че няма как да занеш, рогат.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 20 май 2011 09:38

Red_Pride написа:тук пак има намеса на Артур,100% мачовете с Левски са били уговорени :!: Хващайте Борат за ушите :mrgreen:

Ти малоумен ли си или какво?Хората в Дейли Телеграф ти съобщават,че ЦЕЦКА е уговорила мач с Базел,съдът го доказва с ефективни присъди за посредниците, а ти чорбарче жалко пак с Левски се занимаваш.Бахти Панчаревската напаст гнусна.

Айде изяде банчето за нищо :lol:
мача с Базел е манипулиран от съдията като двата отбора нямат нищо общо :idea:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 20 май 2011 09:39

Брей, не го знаех това. Два три сезона преди да ступат Левски, следях скандинавските първенства, а Тампере ми бяха любимци, защото все познавах техните мачове. После вече не ми бяха толкова симпатични :) , а и като цяло не следя вече скандинавците. В България ако почне изхвърляне на отбори за същото, ще останем без А и Б група :mrgreen:
Един картоф, една чорба, един коптор!

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 20 май 2011 09:44

dikanio написа:Брей, не го знаех това. Два три сезона преди да ступат Левски, следях скандинавските първенства, а Тампере ми бяха любимци, защото все познавах техните мачове. После вече не ми бяха толкова симпатични :) , а и като цяло не следя вече скандинавците. В България ако почне изхвърляне на отбори за същото, ще останем без А и Б група :mrgreen:

Изглежда не само ти си им познавал резултатите :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 май 2011 09:51

Май ти си малоумен , а не той!Доказаха, че съдията е виновен,а не двата клуба!Като говориш, говори истини а не някакви бръщолевеници!Иска ти се да е така, ама не е така!Още по-зле за Левски, щом такъв отбор където играе тото ги е бил :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 20 май 2011 12:42

Май ти си малоумния. Хванали са съдията хора, които нямат нищо общо с Базел и ЦСКА :oops:

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 20 май 2011 14:06

Опа, Тампере свързани с уговаряне на мачове. Тук ми мирише на нещо. Те нали играха и биха Левски Сф, чиито собственик твърди, че е "бялата лястовица" и търси как да прецака ЦСКА. Много ми е интересно как онзи "велик" Левски отпадна от неизвестния Тампере Тукпере :?: Май, май не ЦСКА, а Левски уговарят мачове в Европа!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 20 май 2011 14:55

bekono написа:Опа, Тампере свързани с уговаряне на мачове. Тук ми мирише на нещо. Те нали играха и биха Левски Сф, чиито собственик твърди, че е "бялата лястовица" и търси как да прецака ЦСКА. Много ми е интересно как онзи "велик" Левски отпадна от неизвестния Тампере Тукпере :?: Май, май не ЦСКА, а Левски уговарят мачове в Европа!
Аз бях на мача Левски-Тампере. Мога да кажа за Левски, че играта която показаха не беше на отбор който играе уреден мач. Тези неща си личат. Тампере спечели доста късметлийски и заради подценяване и други фактори, но не и заради уговорка. Във футбола понякога се случва да победи по-слабия отбор, ако има ден.Истина е, че след победата над Левски този отбор не се запомни с нищо повече. Мачовете с Левски бяха преди доста време и това, че напоследък финландците са имали участие в уговорени мачове не означава,че и тези с Левски са били такива. Чорбарите тук все търсят повод дори индиректен да умаловажат успехите на другите.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Футбол - Свят”