Юнайтед засенчва Ливърпул завинаги

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Юнайтед засенчва Ливърпул завинаги

Мнениеот Alternative » 09 май 2011 14:22

drogooo написа:
Alternative написа:По-горе какво цитира? :) Само Ливърпул имали 20 годишна история след 70-те. ;)

"до тука и двата отбора имат по 20г топ... и Ман опъна с едни гърди напред"

без да се заяждам - ЧЕТИ по-подробно

Не е до заяждане,просто изтъкна повече Ливърпул,затова цитирах и Юнайтед. ;)
Изображение
Изображение

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 09 май 2011 14:34

Туше написа:"Завинаги" е смешно и малко в стил 2012. Светът не свърши за Ливърпул след Хилсбъро. Докато Манчестър печелеше шампионата, времето въобще не беше изгубено за мърсисайдци. В една година 5 купи не е за подценяване. Да обърне Милан от 3:0 във финал за КЕШ за всеки изглежда непосилно, а Ливърпул го направи. Хансен все едно е заспал на лаврите от 90те и сега се събужда.

Докато Манчестър живяха с дивата амбиция да минат Ливърпул в шампионата, Ливърпул спечели де-що-имаше друго наоколо. Та Фъргюсън се кълна, Руни му пригласяше, Гигс си го мечтае от години, да задминат Ливърпул по титли - голямата работа!
Което спечели Сър-а, Манчестър го бе печелил и преди него. Изглежда ми жалко епохата на Фъргюсън да се определя с едно изключително постижение: "За пръв път отбор мина Ливърпул по титли на страната". Даже няма смисъл да се споменава отбора. След 10 години Арсенал или някой друг може да ги изпревари и двата.
АМи ако Ливърпул вземе следващата година, къде отива ерата Фъргюсън за Юнайтед?! Ще го заменим ли с "никога вече"!

Яко си пристрастен и хич не е "голяма работа".
Съперничеството започва през слабите периоди на двата отбора през 40 и 50-те години когато титлите са по почти по равно 5-6 и за двата отбора.
След него за 20 години Пуул е спечелил 11 и същото нещо го прави Юнайтед през следващите 20 години.
Да не говорим че точно тия 20 години точно Пуул си ги е проспал защото е спечелил едва 2-3 ФА Къп и 1 ШЛ, а Юнайтед е спечелил повече около 6-7 ФА и също и КЕШ, всичките други картонени купи нямат особенно значение.
Да не говорим за требъла и че е по-стария отбор от двата.
Да не говорим че да обърнеш със съдията от 0:3 и то при оставащи 45 минути не е нищо в сравнение да обърнеш от 0:1 в 90-тата или да спечелиш най-драматичните дузпи в историята.
Последна промяна от daredevil на 09 май 2011 14:36, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 09 май 2011 14:34

Заглавието не е много коректно,но явно е написано в признак на емоция.Фен съм на Юнайтед от 91-ва година и благодаря на съдбата,че съм роден точно в този период за да преживея това как Юнайтед задминава Ливърпул по титли.Ливърпул е велик тим с велика история и фенове.Може би трагедията от Хейзел им повлия негативно за дълги години напред + лошата трансферна политика,но има неща който никога не трябва да бъдат отричани.Юнайтед в момента е на светлинни години пред Ливърпул във всяко едно отношение.Мениджър,стадион,футболисти,организация,трансфери и най-вече яснота върху това какво предстой в бъдеще.Ако някой иска да детронира Юнайтед от върха в Англия ще трябва да бъде поне с три класи над тях.Поне!!!Две не са достатъчни и през годините това се потвърждава.Арсенал 99-та,Ливърпул 09 и сега Челси 2011.
Изображение

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 09 май 2011 14:39

Момечта не се заблуждавайте от другия сезон идва ерата на Евертън , и след 20 години ще имат 28 титли :) :) :) и ще са номер едно.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 май 2011 14:44

@ ЦСКА СОФИЯ 1948: Дамм, ама всичко това се крепи на един човек който се казва САФ! Освен ако не е master Yoda, то скоро ще се оттегли от футбола и ...? "Тогава к'о пра'им?" Така, че "завинаги" няма как да стане. Ето, след 20 години Евертън ще са ни сложили в малкия джоб и двата клуба ;)

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 09 май 2011 14:45

Еми Мастър Йода е и няма да се откаже. ;)
А единственото дето крепи Евертън е Мойс, така че е в подобна ситуация.

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 09 май 2011 14:48

daredevil написа:Еми Мастър Йода е и няма да се откаже. ;)
А единственото дето крепи Евертън е Мойс, така че е в подобна ситуация.

Прав си пич ама представи си Евертън + Мойс + Пари кво става :) :) :)
или Ман.Юн. без САФ и без парички кво ще си случи , нали се сещаш :) :) :)
Поздрави
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
LL0809
Контакти:

Мнениеот LL0809 » 09 май 2011 14:55

Манчестър стават шампиони щото Ливърпул не са в борбата за титлата. През всичките тези златни за Юнайтед двайсетина години те спечелиха два пъти повече титли отколкото през цялата си история дотогава. Но това не се дължи само на Сър Алекс а и на това, че по една или друга причина Ливърпул не бяха конкурентно способни и Манчестър просто нямат конкуренция. Временни явления като Челси и Арсенал не могат да се мерят с Юнайтед, просто в Англия има 2 отбора. Да те са на една точка от рекордната титла, с която ще променят над 100 годишната история на английския футбол и ще изпреварят Ливърпул в това отношение. Но на 28-ми ще се види ясно разликата между мача с Челси и този с Барселона. Юнайтед могат да надминат Ливърпул в Англия, но в Европа са много далеч от това нещо. Не случайно Сър Алекс мечтае Юнайтед да станат велик европейски отбор като Реал, Милан и Ливърпул, но това ще останат само мечти.
Класирането започва от второто място, първото винаги е запазено!

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 09 май 2011 14:58

Pupper_ написа:@ ЦСКА СОФИЯ 1948: Дамм, ама всичко това се крепи на един човек който се казва САФ! Освен ако не е master Yoda, то скоро ще се оттегли от футбола и ...? "Тогава к'о пра'им?" Така, че "завинаги" няма как да стане. Ето, след 20 години Евертън ще са ни сложили в малкия джоб и двата клуба ;)

Ако не е САФ ще е Мауриньо т.е същата работа.Аз самия съм написал,че заглавието не е коректно написано.Явно не си видял;)Доволен съм,че преживявам това което прави Юнайтед в момента и съм много щастлив.То е ясно,че един ден ще има нов хегемон в Англия или където и да било,но когато си имал "само" 7 титли и в един момент минеш конкуренцията + това,че Ливърпул се води за най-големия опонент на Юнайтед....айде представи си чувството;)
Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 май 2011 15:01

Аз лично, не бих определил Арсенал като "временно явление".
Иначе си прав, че Ливърпул подпомогнаха всячески Ман. Ю (пряко волята си естествено) по пътя им към рекордна 19-та титла. Поне колкото Челси да бяха "откраднали"/спечелили.
Ама нищо де, така е по-интересно. Сам на върха е много ветровито, друго си е да има конкуренция ;)
EDIT: @ЦСКА СОФИЯ 1948: Честито! За това чувство ти завиждам и именно заради него, не съм толкова натъжен, че загубихме рекорда! Защото, също като теб вече имам цел и се надявам след няколко години пак да сме номер едно :)
Последна промяна от Pupper_ на 09 май 2011 15:04, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - Свят”