Барселона и Манчестър Юнайтед ли са грандовете на Европа?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Барселона и Манчестър Юнайтед ли са грандовете на Европа?

Мнениеот rhaegar » 05 май 2011 17:50

LeicesterFC написа:Всеки отбор е имал сухи 20-30 години В-С-Е-К-И, а тия години обикновено се изпозлват от фенове на съперници за дразнене.

Мда. Барса и Юнайтед имат по що годе 80 "сухи" европейски години. Юнайтед имат една КЕШ, през 60-те, Барса до 92-ра нямат нито една. Ако броим другите турнири, картинката става друга, но за гранд на Европа трябва да си печелил най-важната.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 май 2011 17:52

dunavfc написа:
Мисля,че е нелепо да сравняваме английското с италиянското първенство,забравих да допълня и че освен 3-те титли на Челси,те от както бяха взети от Абрамович,винаги са конкурент за титлата,докато Ювентус за последните 10 год. имат освен 2-те титли,едно второ място и всичко друго е назад в класирането.

Колко ШЛ имат английските отбори от 2000г. насам? Колко имат италианските? Ще броим ли?

Изображение

Потребителски аватар
Villа_777
Контакти:

Мнениеот Villа_777 » 05 май 2011 17:53

Смисълът от темата е ? На всеки е ясно, че Барса е най-великия отбор за всички времена и, че Меси е най-добрия футболист в историята. Теамата е за ключ.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/381/2460381g.gif[/wrapimg][wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lja91gJ7hg1qe3x9r.gif[/wrapimg][/center]

LeicesterFC
Контакти:

Мнениеот LeicesterFC » 05 май 2011 17:53

Няма такова нещо като сухи години.
Юнайтед е един от първите отбор след 5-те на Реал Мадрид.
Освен това КЕШ е през 56-та за сметка на това Карлинг Къп е най-новата английска купа е 61-ва ;) , можете да си правите сметките.

Явно Милан е единствения велик гранд щом е възприел катеначото от Интер и така си вдига 80% от титлите само защото били в 4 деситилетия и за тва че е трета цигулка в Италия, а domestic successa e толкова важен колкото международния ?

че Барса е най-великия отбор за всички времена и

аха, симуланти, п****и дето обиждат съперниците си 5 пъти по-велики отбори от тях че са маймуни.
Последна промяна от LeicesterFC на 05 май 2011 17:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 май 2011 17:55

По вашата логика,означава ли че Нотингам Форест е по-велик отбор от Арсенал,Рома,Марсилия или Валенсия,които или нямат ШЛ или са я печелили само веднъж ?

LeicesterFC
Контакти:

Мнениеот LeicesterFC » 05 май 2011 17:55

dunavfc написа:По вашата логика,означава ли че Нотингам Форест е по-велик отбор от Арсенал,Рома,Марсилия или Валенсия,които или нямат ШЛ или са я печелили само веднъж ?

Да.
Специално по престиж в Англия не са пред Арсенал, но говорим за Европа двете неща много се разминават.
Последна промяна от LeicesterFC на 05 май 2011 17:56, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 05 май 2011 17:56

rhaegar написа:
LeicesterFC написа:Всеки отбор е имал сухи 20-30 години В-С-Е-К-И, а тия години обикновено се изпозлват от фенове на съперници за дразнене.

Мда. Барса и Юнайтед имат по що годе 80 "сухи" европейски години. Юнайтед имат една КЕШ, през 60-те, Барса до 92-ра нямат нито една. Ако броим другите турнири, картинката става друга, но за гранд на Европа трябва да си печелил най-важната.

И какво ТОЧНО се опитваш да докажеш в момента с това смешното деление на десетилетия и прочие?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

LeicesterFC
Контакти:

Мнениеот LeicesterFC » 05 май 2011 17:57

че един от най-големите последователи на катеначото е най-големия европейски отбор, което е смешно след като е трета гайда в италия.
ювентус е единствения отбор разделил се от катеначото и през 90-те със страхотен отбор постига успехи преди да е детрониран от Юнайтед на полуфинал през 99-та, тогава те са били с Зидан, Индзаги, Давидс.
Така че спрямо Италия логично Ювентус ми идва наум много повече от катеначосите.
Последна промяна от LeicesterFC на 05 май 2011 17:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 май 2011 17:57

LeicesterFC написа:Няма такова нещо като сухи години.
Юнайтед е един от първите отбор след 5-те на Реал Мадрид.
Освен това КЕШ е през 56-та за сметка на това Карлинг Къп е най-новата английска купа е 61-ва ;) , можете да си правите сметките.

Явно Милан е единствения велик гранд щом е възприел катеначото от Интер и така си вдига 80% от титлите ?

Нито Милан на Саки, нито Милан на Капело, нито Милан на Анчелоти играха дефанзивен футбол в Европа, когато печелиха КЕШ/ШЛ. Да, Милан имаше желязна защита, но без такава титли не се печелят.

Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 май 2011 17:57

rhaegar написа:
dunavfc написа:
Мисля,че е нелепо да сравняваме английското с италиянското първенство,забравих да допълня и че освен 3-те титли на Челси,те от както бяха взети от Абрамович,винаги са конкурент за титлата,докато Ювентус за последните 10 год. имат освен 2-те титли,едно второ място и всичко друго е назад в класирането.

Колко ШЛ имат английските отбори от 2000г. насам? Колко имат италианските? Ще броим ли?

Ако негреша и английските и италиянсктие имат по 2 титли ? Ако греша ме поправи.

Върни се в “Футбол - Свят”