Уефа знаела релузтата от Челси-Барселона преди мача
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: УЕФА ЗНАЕЛА РЕЗУЛТАТА ОТ ЧЕЛСИ - БАРСЕЛОНА ЧАСОВЕ ПРЕДИ МАЧА
Каквито и да са челси в мача ги ощетиха и то доста хората винаги мразят хората с кинта ама от друга страна се радвам щото сега барса ще покаже на ония мишки как се играе
- DrAvalanche
- Контакти:
slavia1913 написа:Пълна случайност, но някой измислени фенове на Челси, дето не знаят какъв отбор е бил Челси преди Абрамович, ореваха света.
Преди да станат ЧелсКи бяха малко по-голям и известен отбор от Славия.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- Бижутера
- Контакти:
DrAvalanche написа:slavia1913 написа:Пълна случайност, но някой измислени фенове на Челси, дето не знаят какъв отбор е бил Челси преди Абрамович, ореваха света.
Глупости говориш.Даже и преди Абрамович да ги купи си бяха стабилен отбор,играеха в турнира за купата на Уефа,влизаха в топ 6 на първенството и нерядко бъркаха сметките на някой от големите.Пък Дзола играеше там,което е достатъчен факт...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- DrAvalanche
- Контакти:
Бижутера написа:DrAvalanche написа:slavia1913 написа:Пълна случайност, но някой измислени фенове на Челси, дето не знаят какъв отбор е бил Челси преди Абрамович, ореваха света.
Глупости говориш.Даже и преди Абрамович да ги купи си бяха стабилен отбор,играеха в турнира за купата на Уефа,влизаха в топ 6 на първенството и нерядко бъркаха сметките на някой от големите.Пък Дзола играеше там,което е достатъчен факт...
Не говоря глупости, иронизирам
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

-
- Контакти:
Re: Уефа знаела релузтата от Челси-Барселона преди мача
Еми аз не говоря само за тук. Познавам около 10 фена на Челси, които са фенове на този отбор, откакто дойде Абрамович. А не мен Челси на Дзола си ми беше най-симпатичния отбор в Премиършип. Може би намразих Челси не толкова заради Абрамович, колкото заради Мауиньо. Иначе да, който и отбор да беше щеше да се случи същото, но можеби като свикнал постоянно да ни мачкат и да се подиграват с нас по-подобен начин(да се чете Свинята ни направи отбор за посмешище, с който всеки може да се ебава),съм свикнал да не гледам назад и каквото станало, станало. Нито ще се промени нещо, ако се ореве света, нито така ще се почуствамепо-добре.
Re: Уефа знаела релузтата от Челси-Барселона преди мача
Тая тема тря да се заключи защото вчера я бях пуснал....