Кофти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Кофти

Мнениеот metodito » 08 май 2009 09:51

Ех, да помечтаем малко представяте ли си? Шампионска лига в която от осминафинал нататък участват различни отбори всяка година. Да не гледаме тея манекени (като оня Малуда дето на прическата си беше отделил повече време отколкото на това да научи някой нов финт или нещо друго с което да впечатли), смешни отбори с още по - смешни треньори като Челси на Хидинг (то не, че с Маурино или Сколари беше по - добър), които без да играят в два мача щяха да отстранят отбор като Барса, който излиза, за да се бие до последно. Да помечтаем за мачове като сблъсъците на Ливърпул - Челси от тази година, или Хамбург - Вердер от снощи. Мда, да има отбори които се "бият" (образно казано) за победата и които знаят, че следващата година може и да не достигнат правото на участие в турнира и заради това се хвърлят здраво от първата минута в истинска битка. В този ред на мисли, Барса и Ман Юнайтед е по - справедливия финал (според мен). Мда, ама мне. Знам, че и следващата година един от осминафиналите ще е Арсенал - Виляреал. Челси ще се падне последователно с Ливърпул и Барса. Сините ще пъчат мускули, Барса ще ги смачка. Юнайтед ще играят в групите с резервите, ' щото и да загубят не ги бърка, стигат им победа и два равни и т.н, и т.н., а пък рекламодателите и футболните мениджъри ще дебелеят все повече и повече. И ако досега имаше една Купа на Уефа, където гледах отбори, които наистина си дават зор, то и този турнир ще изчезне. Кофти.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Кофти

Мнениеот Бижутера » 08 май 2009 13:10

Ето миналата година Фенерите видя до къде стигнаха в Шампионска лига,тая година в Уефа Металист Харков направи пробив....ти какво искаш-финал в ШЛ между Порто и Монако пак ли?Това беше най-отвратителния финал,който някога съм гледал.
А Уефа не изчезва-просто сменя името си и леко формата,който е по-привлекателен 8-)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 май 2009 13:58

Ам не, човек. Знам, че не може всяка година да има финали като Ливърпул - Милан, но да има неща като Милан - СуперДепор (4:1, 0:4) и т.н. Да има някаква интрига все пак. Но докато Платини е отгоре знам, че няма да стане. Как да е. А за Уефа дано си прав, но на разменени гостувания Левски щеше да бере срам във Францата сигурно втория мач, докато сега все още ми е едно хубаво от това дето стана последния мач и наскоро се запознах с едно франсе. Като разбра, че съм фен на Левски не му беше кеф, па на мен ми стана едно такова...(Марсилия са си), все пак нямаше ответен мач. И също така виж какво стана тази година с Ман Сити, Милан и Аякс. Не знам, дано да не съм прав, ама отиват на пропада с тея кинти всичките. :|

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 08 май 2009 22:39

Нормално е,въртят се стотици милиони,всеки иска да налапа голямото парче.
Много по-печелившо би било да играе Барса или Манчестър от колкото Металист Харков нали?Сещаш се защо...
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”