Пвавилото за гол на чужд терен!!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Пвавилото за гол на чужд терен!!!!

Мнениеот cska_90 » 07 май 2009 16:59

Bliu-Bliu... написа:Е хубаво де, ама продълженията не се играят на неутрален терен, а на терена на втория домакин. Идеята е да се намали броя на мачове, които да се решават с продължения, тоест с предимство за втория домакин от жребия. Решение е директно да се бият дузпи, щото при тях домакинството е и + и -.
Но има и друга идея - това правило стимулира гостът да търси голове. Иначе повечето отбори ще ходят на гостуване с бетонобъркачката.

Е виж и ти си прав,за продълженията,ама за бетонобъркачката като си гледам някой пак си ходят тъй.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 07 май 2009 17:03

Berto_pk написа:CSKA_90 когато прочетох темата веднага се сетих за мача с Тулуза (1:1) в София.По същия начин както снощи (Челси-Барселона) и аз съм да се премахне това правило нека при равен резултат се играят дузпи ли пък да се върне Златният гол.За трети мач АБСУРТ !

Ами може би и самата ми идея е малко пристрасна,защото се моите отбори страдат -ЦСКА- освен срещу Тулуза и срещу Блекбърн беше така-1-1,3-3.Чесли снощи-това в рамките на шегата разбира се-просто според мене не е честно и толкова-е всеки си има мнение и затова са направени форумите,а и заради това пуснах темата ;)
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 май 2009 17:09

Не забравяй обаче Хайдук - Кула, че тогава бяхте от другата страна на идеята.

Правилото е възможно най-малко лошото в момента. Гола на чужд терен е по-труден, все пак да не забравяме, че има агитки, които могат да обръщат мачове. Няма как да не се вземе предвид.

Потребителски аватар
BPK
Контакти:

Мнениеот BPK » 07 май 2009 17:12

Фактора домакинство е такова голямо преимущество. Нормално ако гостуващият отбор съумее да вкара гол или повече, да му се считат за 2. Иначе продълженията са най-голямата простотия измисляна някога. Толкова са скучни. Всеки седи и се пази, и си чака дузпите. Вместо се надигнат да вкарат 2 гола и да не дигат кръвното на треньора си с тия дузпи. Не знам, за мен в момента формата си е добър.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 07 май 2009 17:21

Най добре ще е за футбола четвърт и полу финалите да се играя по 1 мач на неутрален терен .
Така ще гледаме мачове със заряд като на финал и правилото за гол на чужд терен ще е излишно .
Но за УЕФА няма да е изгодно 2 мача , две телевизионни предавания , реклами, билети и т. н.
Всичко във футбола вече е пари и мача вчера го доказа.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 07 май 2009 17:23

Gateca написа:Най добре ще е за футбола четвърт и полу финалите да се играя по 1 мач на неутрален терен .
Така ще гледаме мачове със заряд като на финал и правилото за гол на чужд терен ще е излишно .
Но за УЕФА няма да е изгодно 2 мача , две телевизионни предавания , реклами, билети и т. н.
Всичко във футбола вече е пари и мача вчера го доказа.

Прав си,но според мен това с гола на чужд терен дава тактически предимства на треньорите и заради това правило отборчета като Ливърпул и Интер драпат нагоре в турнирите :evil:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 07 май 2009 17:30

novnik написа:Оптималното решение е да се играе до вкарване на ЗЛАТЕН ГОЛ. Така би било най-справедливо!

Точно пък "златния гол" е най-голямата несправедливост, измисляна в тази игра.... :evil:

Никога няма да забравя как на европейското първенство през 1996г. Чехия смачка Германия на финала и само безумно щастливия, късметлийски "златен гол" на Оливер Бирхоф им донесе титлата тогава....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Berto_pk
Контакти:

Мнениеот Berto_pk » 07 май 2009 17:42

cska_90 написа:
Berto_pk написа:CSKA_90 когато прочетох темата веднага се сетих за мача с Тулуза (1:1) в София.По същия начин както снощи (Челси-Барселона) и аз съм да се премахне това правило нека при равен резултат се играят дузпи ли пък да се върне Златният гол.За трети мач АБСУРТ !

Ами може би и самата ми идея е малко пристрасна,защото се моите отбори страдат -ЦСКА- освен срещу Тулуза и срещу Блекбърн беше така-1-1,3-3.Чесли снощи-това в рамките на шегата разбира се-просто според мене не е честно и толкова-е всеки си има мнение и затова са направени форумите,а и заради това пуснах темата ;)

Не успорвам и аз съм фен на Челси ;) също така съм българин и ме хвана яд,когато Жиняк вкара.Мерси че ме подсети за блякбърн това го бях забравил :(
България над всичко !!!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 07 май 2009 18:43

Аз до колкото съм запознат на острова това правило гол на чужд терен не важи при резултати 2:0 и 1:3 се играят продължения,мисля,че това е правилния начин все пак англичаните са я измислили тази велика игра и трябва да се учим от тях,като примерно 3 точковата система за победа беше въведена първо в англия и след много години я приеха и в европа аз смятам,че който отбор си е добър няма значение къде играе дали е домакин или гост,видяхме го онази вечер на мача Арсенал-Ман.Юн,според мен е въпрос на време да се премахне това правило
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Върни се в “Футбол - Свят”