Не само защото сме от Манчестър!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Не само защото сме от Манчестър!
Аз съм фен на ЦСКА и Юнайтед.Вманиечен съм на тема английски футбол, но мен лично ме дразни това, че някои хора се опитват да се подиграват да хора които ходят на стадиона да гледдат бг футбол ? Вие да не мислите ,че скандинавия или белгия или сърбия примерно хората гледат само чужди отбори ? Нивото на техния футбол не е по различно от нашия, но те остават верни на клубните си отбори. Другата крайност също не е хубава да се опрекват, че хората предпочитат да гледат чужди мачове. Аз лично не мога да възприема да имаш само един любим отбор, но той да е чужд.
Феновете на отбори от българското първенство не сме пикльовци, които гледат балетни и циркови изпълнения, а подкрепяме отборите заради това, което представляват. Това е ценностна система и отдавна не става въпрос само за футбол.
- Neron
- Контакти:
Udoji90 написа:Аз пък не виждам нищо лошо да харесваш и чужди отбори. Колкото до тази статия, не съм съгласен с доста неща в нея, но аз все пак съм субективен, така че ще си запазя коментарите за себе си.
А ти можеш и от Бангладеш и Уганда да напишеш по 1 отбор който ти е на сърцето в подписа си.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- football.total
- Контакти:
bor-don написа:Феновете на отбори от българското първенство не сме пикльовци, които гледат балетни и циркови изпълнения, а подкрепяме отборите заради това, което представляват. Това е ценностна система и отдавна не става въпрос само за футбол.
Тук става дума за чужди любими отбори бе брато. И аз съм ЦСКА-р в кръвта, не можех да говоря още нормално когато гледах ЦСКА по ТВ заедно с баща ми до мен. И предпочитам да гледам хиляди пъти ЦСКА-Левски за първеснтвото пред финала на ШЛ примерно. Така че ЦСКА си ми е по на сърце, но всеки си има и по един чуждестранен отбор в сърцето.
- POPCORN
- Контакти:
"Ние" кои сте вие бе пичове?Някога виждали ли сте си отборите?От коя страна са тия отбори от България ли откъде?Кой знае дали някога ще ги видите тия отбори , ама говорите на "ние"
После футбола може да не ни е много добър, ама подкрепяме българското , а не чуждото!Жив пример как прецакват Бербо ,за сметка на Руни пирмерно, защото е Англичанин и как го хранят всеки ден, а ние тука им се кефиме все едно са богове!Лошо няма да си гледате тях, само че да ми казвате ние , е повече от смешно!Дано да спрат скоро мачовете от Англия като има от българското първенство!

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
bor-don написа:Феновете на отбори от българското първенство не сме пикльовци, които гледат балетни и циркови изпълнения, а подкрепяме отборите заради това, което представляват. Това е ценностна система и отдавна не става въпрос само за футбол.
Eто това мнение казва всичко!ЕВАЛА!

- POPCORN
- Контакти:
После не сте ли се замисляли какъв футбол да играят футболистите ни, като на стадиона ходят по 100 човека на мач?Елате всеки път по 10-15 хиляди на мач да видим как ще играят.минимум като Литекс- ЦСКА!Вместо да си гледаме Манчестър елате на стадиона малко!Все пак българи играят, да слаби са ама са наши!Нши сънародници са!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- football.total
- Контакти:
POPCORN написа:"Ние" кои сте вие бе пичове?Някога виждали ли сте си отборите?От коя страна са тия отбори от България ли откъде?Кой знае дали някога ще ги видите тия отбори , ама говорите на "ние"![]()
После футбола може да не ни е много добър, ама подкрепяме българското , а не чуждото!Жив пример как прецакват Бербо ,за сметка на Руни пирмерно, защото е Англичанин и как го хранят всеки ден, а ние тука им се кефиме все едно са богове!Лошо няма да си гледате тях, само че да ми казвате ние , е повече от смешно!Дано да спрат скоро мачовете от Англия като има от българското първенство!
Е тука не си прав брато! Първо познавам доста хора фенове на Юнайтед които често пътуват за домакинските мачове на отбора! И второ - айде да не се връщаме в комунизма и да решаваме кое да спираме и кое не! Като спрат мачовете от Англия по ТВ хората ще псуват и ще ги гледат по интернет. Не си мисли че ще се увеличи гледаемостта на БГ срещи със спиране на това или онова първеснтво! Нека всеки има право на избор кое и кога да си гледа!
- POPCORN
- Контакти:
football.total написа:POPCORN написа:"Ние" кои сте вие бе пичове?Някога виждали ли сте си отборите?От коя страна са тия отбори от България ли откъде?Кой знае дали някога ще ги видите тия отбори , ама говорите на "ние"![]()
Е тука не си прав брато! Първо познавам доста хора фенове на Юнайтед които често пътуват за домакинските мачове на отбора! И второ - айде да не се връщаме в комунизма и да решаваме кое да спираме и кое не! Като спрат мачовете от Англия по ТВ хората ще псуват и ще ги гледат по интернет. Не си мисли че ще се увеличи гледаемостта на БГ срещи със спиране на това или онова първеснтво! Нека всеки има право на избор кое и кога да си гледа!
какво значи често за тебе?В месеца веднъжц, в година на 2 години?За мене ,често е почти всеки път да ходят!Това е да си фен на тоя отбор!Често ....Ние сме българи бе хора, ние трявба да се подкрепяме в която и да е сфера, няма значение дали сме добри или не сме бе!Докато не престанем се кефим на чуждото?Ние затова сме на това дередже!
Последна промяна от POPCORN на 30 апр 2011 17:55, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
football.total написа:bor-don написа:Феновете на отбори от българското първенство не сме пикльовци, които гледат балетни и циркови изпълнения, а подкрепяме отборите заради това, което представляват. Това е ценностна система и отдавна не става въпрос само за футбол.
Тук става дума за чужди любими отбори бе брато. И аз съм ЦСКА-р в кръвта, не можех да говоря още нормално когато гледах ЦСКА по ТВ заедно с баща ми до мен. И предпочитам да гледам хиляди пъти ЦСКА-Левски за първеснтвото пред финала на ШЛ примерно. Така че ЦСКА си ми е по на сърце, но всеки си има и по един чуждестранен отбор в сърцето.
ЦСКА е в кръвта ти,но ако в момента в който играят финал в ШЛ Барселона - Реал,ще гледаш ли мача ЦСКА - Калиакра при положение,че мача е без значние ? Аз това,разбирам под истински фен,защото незнам дали обръщате внимание,но докато се играят мачовете от ШЛ по същото време се играят и мачове от 2,3 и 4-то ниво на английският футбол...Въпреки че в същият час играят Реал - Барселона на мача между Честърфилд и Бъри стадиона е претъпкан ?