Не само защото сме от Манчестър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Не само защото сме от Манчестър!

Мнениеот Alexx » 30 апр 2011 17:43

Аз съм фен на ЦСКА и Юнайтед.Вманиечен съм на тема английски футбол, но мен лично ме дразни това, че някои хора се опитват да се подиграват да хора които ходят на стадиона да гледдат бг футбол ? Вие да не мислите ,че скандинавия или белгия или сърбия примерно хората гледат само чужди отбори ? Нивото на техния футбол не е по различно от нашия, но те остават верни на клубните си отбори. Другата крайност също не е хубава да се опрекват, че хората предпочитат да гледат чужди мачове. Аз лично не мога да възприема да имаш само един любим отбор, но той да е чужд.

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 30 апр 2011 17:44

Феновете на отбори от българското първенство не сме пикльовци, които гледат балетни и циркови изпълнения, а подкрепяме отборите заради това, което представляват. Това е ценностна система и отдавна не става въпрос само за футбол.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 30 апр 2011 17:48

Udoji90 написа:Аз пък не виждам нищо лошо да харесваш и чужди отбори. Колкото до тази статия, не съм съгласен с доста неща в нея, но аз все пак съм субективен, така че ще си запазя коментарите за себе си.

А ти можеш и от Бангладеш и Уганда да напишеш по 1 отбор който ти е на сърцето в подписа си.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 30 апр 2011 17:48

bor-don написа:Феновете на отбори от българското първенство не сме пикльовци, които гледат балетни и циркови изпълнения, а подкрепяме отборите заради това, което представляват. Това е ценностна система и отдавна не става въпрос само за футбол.

Тук става дума за чужди любими отбори бе брато. И аз съм ЦСКА-р в кръвта, не можех да говоря още нормално когато гледах ЦСКА по ТВ заедно с баща ми до мен. И предпочитам да гледам хиляди пъти ЦСКА-Левски за първеснтвото пред финала на ШЛ примерно. Така че ЦСКА си ми е по на сърце, но всеки си има и по един чуждестранен отбор в сърцето.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 17:49

"Ние" кои сте вие бе пичове?Някога виждали ли сте си отборите?От коя страна са тия отбори от България ли откъде?Кой знае дали някога ще ги видите тия отбори , ама говорите на "ние" :lol: :lol: После футбола може да не ни е много добър, ама подкрепяме българското , а не чуждото!Жив пример как прецакват Бербо ,за сметка на Руни пирмерно, защото е Англичанин и как го хранят всеки ден, а ние тука им се кефиме все едно са богове!Лошо няма да си гледате тях, само че да ми казвате ние , е повече от смешно!Дано да спрат скоро мачовете от Англия като има от българското първенство!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 апр 2011 17:50

bor-don написа:Феновете на отбори от българското първенство не сме пикльовци, които гледат балетни и циркови изпълнения, а подкрепяме отборите заради това, което представляват. Това е ценностна система и отдавна не става въпрос само за футбол.

Eто това мнение казва всичко!ЕВАЛА! ;) И после някой "фен на ЦСКА" ми виак аз няма да дойда на мача с Литекс -щото имало Ел Класико-еми да .....................йката :evil:
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 17:52

После не сте ли се замисляли какъв футбол да играят футболистите ни, като на стадиона ходят по 100 човека на мач?Елате всеки път по 10-15 хиляди на мач да видим как ще играят.минимум като Литекс- ЦСКА!Вместо да си гледаме Манчестър елате на стадиона малко!Все пак българи играят, да слаби са ама са наши!Нши сънародници са!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 30 апр 2011 17:53

POPCORN написа:"Ние" кои сте вие бе пичове?Някога виждали ли сте си отборите?От коя страна са тия отбори от България ли откъде?Кой знае дали някога ще ги видите тия отбори , ама говорите на "ние" :lol: :lol: После футбола може да не ни е много добър, ама подкрепяме българското , а не чуждото!Жив пример как прецакват Бербо ,за сметка на Руни пирмерно, защото е Англичанин и как го хранят всеки ден, а ние тука им се кефиме все едно са богове!Лошо няма да си гледате тях, само че да ми казвате ние , е повече от смешно!Дано да спрат скоро мачовете от Англия като има от българското първенство!

Е тука не си прав брато! Първо познавам доста хора фенове на Юнайтед които често пътуват за домакинските мачове на отбора! И второ - айде да не се връщаме в комунизма и да решаваме кое да спираме и кое не! Като спрат мачовете от Англия по ТВ хората ще псуват и ще ги гледат по интернет. Не си мисли че ще се увеличи гледаемостта на БГ срещи със спиране на това или онова първеснтво! Нека всеки има право на избор кое и кога да си гледа!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 17:55

football.total написа:
POPCORN написа:"Ние" кои сте вие бе пичове?Някога виждали ли сте си отборите?От коя страна са тия отбори от България ли откъде?Кой знае дали някога ще ги видите тия отбори , ама говорите на "ние" :lol: :lol: После футбола може да не ни е много добър, ама подкрепяме българското , а не чуждото!Жив пример как прецакват Бербо ,за сметка на Руни пирмерно, защото е Англичанин и как го хранят всеки ден, а ние тука им се кефиме все едно са богове!Лошо няма да си гледате тях, само че да ми казвате ние , е повече от смешно!Дано да спрат скоро мачовете от Англия като има от българското първенство!

Е тука не си прав брато! Първо познавам доста хора фенове на Юнайтед които често пътуват за домакинските мачове на отбора! И второ - айде да не се връщаме в комунизма и да решаваме кое да спираме и кое не! Като спрат мачовете от Англия по ТВ хората ще псуват и ще ги гледат по интернет. Не си мисли че ще се увеличи гледаемостта на БГ срещи със спиране на това или онова първеснтво! Нека всеки има право на избор кое и кога да си гледа!

какво значи често за тебе?В месеца веднъжц, в година на 2 години?За мене ,често е почти всеки път да ходят!Това е да си фен на тоя отбор!Често ....Ние сме българи бе хора, ние трявба да се подкрепяме в която и да е сфера, няма значение дали сме добри или не сме бе!Докато не престанем се кефим на чуждото?Ние затова сме на това дередже!
Последна промяна от POPCORN на 30 апр 2011 17:55, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 апр 2011 17:55

football.total написа:

Тук става дума за чужди любими отбори бе брато. И аз съм ЦСКА-р в кръвта, не можех да говоря още нормално когато гледах ЦСКА по ТВ заедно с баща ми до мен. И предпочитам да гледам хиляди пъти ЦСКА-Левски за първеснтвото пред финала на ШЛ примерно. Така че ЦСКА си ми е по на сърце, но всеки си има и по един чуждестранен отбор в сърцето.

ЦСКА е в кръвта ти,но ако в момента в който играят финал в ШЛ Барселона - Реал,ще гледаш ли мача ЦСКА - Калиакра при положение,че мача е без значние ? Аз това,разбирам под истински фен,защото незнам дали обръщате внимание,но докато се играят мачовете от ШЛ по същото време се играят и мачове от 2,3 и 4-то ниво на английският футбол...Въпреки че в същият час играят Реал - Барселона на мача между Честърфилд и Бъри стадиона е претъпкан ?

Върни се в “Футбол - Свят”