Барселона и съдията - една друга басня
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- vratar4eto
- Контакти:
Re: Барселона и съдията - една друга басня
Целият този плач по медиите ме убеди в едно - винаги победителите са мразени, а хората съчувстват на загубилите. Миналата година Интер, на същия този Моуриньо, победи Барселона с не особено футболни средства -не говоря за глухата защита, защото и това е част от играта, а за непрекъснатите симулации и всевъзможно бавене на време. Тогава всички съжаляваха горканчовците от Барса, че не са могли да победят онези "антифутболисти". Но сега когато откриха слабото място на Моуриньо и го биха в собствената му игра на нерви и симулации мразените са Барселона, а онеправданите са "белите" и най-вече горкия им треньор. За мен няма нищо по-нормално, когато играеш мръсно, срещу теб също да играят мръсно. Моуриньо говори и го е яд, защото го биха в собствената му игра.
- Авалокитешвара
- Контакти:
chievo написа:Madridist написа:chievo,мен лично въобще не ме е срам от играта на Реал Мадрид на финала за Купата. Грам.
През първата част играхме много добре, изпуснахме да водим поне с 2:0, през втората част,ролите се размениха, Барселона беше по-добрия тим и имаше шансове да спечели. В продълженията, играхме по-концентрирано и мотивирано и победихме.
То това е проблемът - че не те е срам. Вече си свикнал така да бъде срещу Барса.
Вярвам, гледаш мачовете на Реал през сезона. Посочи ми друг мач, в който те да изглеждат по този начин - окопани като опълченците на Шипка. Това ли е стилът на Реал? Големият отбор играе неговата игра независимо от противника. Досега не съм успял да видя някой да прави това цял мач срещу Барса. Ман Юнайтед успя в първите 10 минути на финала на ШЛ през 2010. Опитът на Реал да се надиграе с Барса през есента - всички видяхме как свърши.
Когато някой надиграе Барса с игра, тогава може да ми излизате с драмите за червените картони и неотсъдените дузпи.
Доста смешно. Точно обратното е. Големият отбор играе според противника. Глупавият отбор играе само едно и също. Да си чувал "едно си баба знае, едно си баба бае"? Както Моуриньо беше казал веднъж, "когато моят отбор трябва да атакува, той атакува, когато трябва да се защитава, той се защитава" и т. н.
За мача Реал наистина игра слабо пурвото полувреме, но слабо или не, резултатът след него беше 0:0, а второто Моуриньо вече беше започнал промените и не е ясно каква щеше да бъде картинката до края на мача, ако не беше картонът. Искам да отбележа, че не се ангажирам да твърдя, че картонът е измислен или обратното.
Искаш мач, в който Барса е била надиграна - мачът с Херкулес, гостуването на Севиля преди 8-9 месеца, гостуването на Интер. Разбира се според извратените представи на барселонци вие никога не сте били надиграни за това разяснявам. Интер на Меаца надигра, а не надпасува Барселона. Интер въобще не се и опита да владее повече топката. Стремеше се да спечели и спечели заслужено.
Последна промяна от Авалокитешвара на 29 апр 2011 17:09, променено общо 1 път.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
След всичко, което се изписа след мача, извода е - "Колкото и да ритат отборите на Моуриньо, колкото и провокации да правят - картони не трябва да им се показват. Ако някой съдя си позволи да изгони играч на някой от тези отбори, става въпрос за световен заговор" .
На мен лично ми е интересно, защо никой/от феновете на Реал и др отбори, нападащи Барса/ не коментира положенията в които се спестяват картони на играчи на отборите водени от Моуриньо. Говори се за симулациите на Алвеш, Бускетс. Те Роналдо, Ди Мария изобщо не симулират.
На мен лично ми е интересно, защо никой/от феновете на Реал и др отбори, нападащи Барса/ не коментира положенията в които се спестяват картони на играчи на отборите водени от Моуриньо. Говори се за симулациите на Алвеш, Бускетс. Те Роналдо, Ди Мария изобщо не симулират.
Не просто 90 % от футболистите на Барселона като почувстват лек бриз и се строполяват като заклани.noi написа:След всичко, което се изписа след мача, извода е - "Колкото и да ритат отборите на Моуриньо, колкото и провокации да правят - картони не трябва да им се показват. Ако някой съдя си позволи да изгони играч на някой от тези отбори, става въпрос за световен заговор" .
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:Не просто 90 % от футболистите на Барселона като почувстват лек бриз и се строполяват като заклани.noi написа:След всичко, което се изписа след мача, извода е - "Колкото и да ритат отборите на Моуриньо, колкото и провокации да правят - картони не трябва да им се показват. Ако някой съдя си позволи да изгони играч на някой от тези отбори, става въпрос за световен заговор" .
Както казаха и др - С камъните на "Специалния", по неговата глава

chievo написа:
Когато някой надиграе Барса с игра, тогава може да ми излизате с драмите за червените картони и неотсъдените дузпи.
Хайде да обърнем моментата. Когато някога барса надиграе съперник в голям мач без съдийски аванти тогава можеш да ми излизаш с "драмите" за надиграване. Е и триъгълниците между валдес, пике и бускетс не са надиграване

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Lord_Dexter
- Контакти:
Thsmith написа:chievo написа:
Хайде да обърнем моментата. Когато някога барса надиграе съперник в голям мач без съдийски аванти тогава можеш да ми излизаш с "драмите" за надиграване. Е и триъгълниците между валдес, пике и бускетс не са надиграване
добро +++
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....

Аз харесвам играта на Барса. Смятам, че те са най-добрият клубен отбор в Европа и света през последните 10 години.
Защо обаче трябва съдиите да им помагат ??? Това дразни ! И слепец щеше да види дузпите за Челси срещу Барселона, а картонът на Пепе в най-лошия случай трябваше да е жълт. Дори съдията да е бил заблуден от Алвеш, че има контакт, пак не е за директен червен картон !
В такъв важен мач, който се очаква от целия футболен свят, трябва да си огромен престъпник да осакатиш единия от двата отбора, оставяйки го с човек по-малко при такава спорна ситуация ...
Немският съдия обезсмисли и реванша и ни лиши от едно допълнително зрелище, каквото щеше да е мача на Камп Ноу, ако в Мадрид бяха завършили наравно примерно ....
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
marmi52 написа:8-)
Аз харесвам играта на Барса. Смятам, че те са най-добрият клубен отбор в Европа и света през последните 10 години.
Защо обаче трябва съдиите да им помагат ??? Това дразни ! И слепец щеше да види дузпите за Челси срещу Барселона, а картонът на Пепе в най-лошия случай трябваше да е жълт. Дори съдията да е бил заблуден от Алвеш, че има контакт, пак не е за директен червен картон !
В такъв важен мач, който се очаква от целия футболен свят, трябва да си огромен престъпник да осакатиш единия от двата отбора, оставяйки го с човек по-малко при такава спорна ситуация ...
Немският съдия обезсмисли и реванша и ни лиши от едно допълнително зрелище, каквото щеше да е мача на Камп Ноу, ако в Мадрид бяха завършили наравно примерно ....
Когато се говори за неотсъдените дузпи за Челси, би трябвало да се спомене и спестените картони за играчите на този отбор в първия мач. Ако съдята ги беше дал, дали втория мач щеше да се развие по същия начин??? Никога няма да разберем!!!
vratar4eto написа:Целият този плач по медиите ме убеди в едно - винаги победителите са мразени, а хората съчувстват на загубилите. Миналата година Интер, на същия този Моуриньо, победи Барселона с не особено футболни средства -не говоря за глухата защита, защото и това е част от играта, а за непрекъснатите симулации и всевъзможно бавене на време. Тогава всички съжаляваха горканчовците от Барса, че не са могли да победят онези "антифутболисти". Но сега когато откриха слабото място на Моуриньо и го биха в собствената му игра на нерви и симулации мразените са Барселона, а онеправданите са "белите" и най-вече горкия им треньор. За мен няма нищо по-нормално, когато играеш мръсно, срещу теб също да играят мръсно. Моуриньо говори и го е яд, защото го биха в собствената му игра.
Евала за коменара абсолютно подкрепям.