fcb_bg написа:milan199440barca написа:fcb_bg написа:Абе, я ми обясни първо как така от УЕФА ви допуснаха до евротурнирите, пък ви бяха хванали с уредените мачове, а? Значи другите могат да ги режат, Олимпик Марсилия навремето ги направиха дармадан за 1 мач във френското, ама за отбора на мафиозо Берлускони правила няма, тъй ли?
Италианският футбол поне има смелостта да се изчисти, както и английския (от хулиганите). Имат ли нужния кураж шефовете на Испанската федерация да пратят някои отбор в Сегунда. Милан беше наказан с отнемане на точки. С оставащите се класира на 4-о място и доби право на участие в ШЛ.
Това пък за хулиганите какво общо има? В Испания да не би да има такива изцепки по стадионите, въпреки ,че всички им викат циганска нация? Милан бил наказан с отнемане на точки.... Хахаха, какъв смях само. И вече сте чисти, така ли? Май, май, откакто мафиозо вече не се занимава с Милан, а с политика и малки момиченца, вече не сте такава сила.
Абе пич...ти нормален ли си?ТУКА СЕ КОМЕНТИРА ВАШИЯТ ОТБОР!Фен съм на Байерн,не на Милан,като толкова ти се иска да гледаш чуждите керливи ризи,ми напрай тема бе.Ебати нервиращите сте,човека си е направил труда,да направи това "разкритие",направи и ти същото,отвори тема !!!!!