Барселона и съдията - една друга басня

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Re: Барселона и съдията - една друга басня

Мнениеот n0_FeArBG » 29 апр 2011 14:47

fcb_bg написа:
milan199440barca написа:
fcb_bg написа:Абе, я ми обясни първо как така от УЕФА ви допуснаха до евротурнирите, пък ви бяха хванали с уредените мачове, а? Значи другите могат да ги режат, Олимпик Марсилия навремето ги направиха дармадан за 1 мач във френското, ама за отбора на мафиозо Берлускони правила няма, тъй ли?

Италианският футбол поне има смелостта да се изчисти, както и английския (от хулиганите). Имат ли нужния кураж шефовете на Испанската федерация да пратят някои отбор в Сегунда. Милан беше наказан с отнемане на точки. С оставащите се класира на 4-о място и доби право на участие в ШЛ.

Това пък за хулиганите какво общо има? В Испания да не би да има такива изцепки по стадионите, въпреки ,че всички им викат циганска нация? Милан бил наказан с отнемане на точки.... Хахаха, какъв смях само. И вече сте чисти, така ли? Май, май, откакто мафиозо вече не се занимава с Милан, а с политика и малки момиченца, вече не сте такава сила.

Абе пич...ти нормален ли си?ТУКА СЕ КОМЕНТИРА ВАШИЯТ ОТБОР!Фен съм на Байерн,не на Милан,като толкова ти се иска да гледаш чуждите керливи ризи,ми напрай тема бе.Ебати нервиращите сте,човека си е направил труда,да направи това "разкритие",направи и ти същото,отвори тема !!!!!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 апр 2011 14:50

Hellkeeper написа:
fcb_bg написа:Спирам клипа на 15 сек. и виждам как църния в дъното покрива засадата. Ама ти щом на това му викаш, че е умишлена игра с ръка ти пожелавам да гледаш само мачове в стил Моуриньо и да смениш спорта!

А като го спреш на 12-тата, в момента на паса, пак ли няма засада?
То сигурно и срещу Челси не бяха умишлени? А аз ти пожелавам да гледаш "великия" отбор на Барса, за който се смята, че подаването на 40251516 паса в собственото поле е красива игра, но по възможност с 11 човека, а не с 14, както стана и срещу Реал и срещу Челси и срещу Интер и срещу Арсенал.

А аз ти пожелавам да запомняш всички дискусионни моменти в мачовете, че да имаш с какво да се аргументираш. Не като всички - картона, та картона. Реал бил ощетен. С какво е ощетен, че Пепе си влезе грубо ли? Ама Ди мария като започна пръв с провокациите срещу Алвеш да му вади картони щото му знае слабия ангел и да пада около пеналта за преки на Роналдо, за него как така ще се говори нещо. За неговите симулации никой нищичко не казва. Типично - всеки си чопли там Барса и нито дума за друго.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 апр 2011 14:50

Спазвайте добрия тон, n0_FeArBG , всеки човек има право на мнение, такова нещо като "жалък коментар" няма ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 29 апр 2011 14:56

fcb_bg написа:А аз ти пожелавам да запомняш всички дискусионни моменти в мачовете, че да имаш с какво да се аргументираш. Не като всички - картона, та картона. Реал бил ощетен. С какво е ощетен, че Пепе си влезе грубо ли? Ама Ди мария като започна пръв с провокациите срещу Алвеш да му вади картони щото му знае слабия ангел и да пада около пеналта за преки на Роналдо, за него как така ще се говори нещо. За неговите симулации никой нищичко не казва. Типично - всеки си чопли там Барса и нито дума за друго.

Да си ги помнят феновете на Реал (не съм измежду тях).
А колкото до провокациите ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0[/youtube]
Това сигурно не са провокации? Сигурно и това, че докато "контузения" лежи и се подхилква (справка Бускетц срещу Интер), останалите 10 скачат на съдията, ръкомахайки и искайки обяснение. Сигурно това не е просене на картон?

Да и в Реал имаше симулации, които трябваше да са за картон, но Вие определено ги бихте и в това отношение!

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 29 апр 2011 14:57

maldin1 написа:Тва феновете на Барса, други такива животни нЕма. Цял свят им казва, че стената е бяла, ама не те продължават да казват, че е черна.

Много вярно казано! :?

Ca7alano
Контакти:

Мнениеот Ca7alano » 29 апр 2011 15:03

Трябва ли да обяснявам "ко" общо имат Футболните магнати президенти на клубове с тема за влияние на футболни президенти? Не мисля. Madridist всеки си има право на мнение по въпроса. Аз лично съм разговарял с хора в Андалусийската и Каталунската част на испания, които не-пряко работят за него. Става въпрос за голям натиск върху всички извун Кастиля, не говорим само за футбол а и за работа, разказвали са ми много. Както и да е не мисля че има смисъл да пиша повече по темата защото ще излезе като заяждане. Радвам се, че поне ти не писа със заядлив тон. Незнам, мисля че се прекали със теми оплюващи Барселона. Има ли някакъв правилник в този форум?

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 29 апр 2011 15:05

Едно е ясно.Яко се разсмърдя около симулативната игра на Барселона и съдииските аванти,което според мен трябваше да се случи и по рано.Сега би трябвало да се гледа под лупа всеки опит за симулация,всеки протест( било то и основателен).Не може на всички отбори да се дават жълти картони за протести ,а на Барселона че вратаря им излезнал на център да жестикулира че трябва да се даде картон да се подминава( и това не в еднин и два мача).

Тази победа на Барселона над Реал може да се окаже пирова за тях.Всъщност този мач беше върха на нещо нартупвано през годините.Но този път като че ли ,грозните симулации и съдийското рамо надхвълиха очакванията и на ония които са вярвали много преди този мач че Барселона е симулативен и съдийски отбор,който не ИСКА да играе феърплей.
Самия факт че целия свят говори за червения картон на Пепе а не за Меси който вкара 2 гола,значи нещата не са наред.
Това трябва да си го помислят поне за момент и феновете на Барселона,въпреки че на тях към момнета може да им е през оная работа кой какво говори.И все пак.....
Последна промяна от sl321 на 29 апр 2011 15:10, променено общо 2 пъти.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 29 апр 2011 15:10

Мисля че с целия отбор на Барселона сега ще се случи същото което се случи в часност на Роналдно пред 2-3 години. Заради това че в началото на кариерата си правеше явни симулации,дойде време да го ритата като магаре и за нарушения за жълти картони не него въобще да не му дават фаул.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
makmidov
Контакти:

Мнениеот makmidov » 29 апр 2011 15:12

Ок фен съм на Барселона от 1994 оттам някъде въобще разбирам що е туй футбол и кви са му правилата и т.н. Техен фен защото играеше Сотичков факт. Не знам защо е всичко това какво искате да направят играчите на Барса след пресиления и незаслужен картон на Пепе да спрат да играят и да паднат с 10 0, да си изкарат веднага червен картон или просто да играят на макс и то срещу Реал, ясно е какво ще стане ... последното и биха.
Челси бяха ощетени с Ливърпул и мача с Барса, но и с 10 човека Барса изравни /няма такъв кеф/ за феновете на Челси да се сърдят на любовника Тери че една дузпа не можа да бие ...
И искам да се извиня на всички противникови отбори за червените картони дадени на отборите срещу Барса
1/ на Дел Орно Челси Барса 1 2
2/ на Леман Арсенал Барса 1 2
3/ на Перси Барса Арсенал 4 1
4/ на Пепе Реал Барса 0 2
5/ на някой от Интер не го помня Барса Интер 1 0
и т.н. това е част от играта по която всички сме луди ... нищо не се променя не забравяйте Франция как се класира на световното ... както се казва това видял съдията това свирил.
Факт Барса играе футбол който аз харесвам и затова съм им фен ... днес бият утре падат ... така е и с другите отбори.

Zvezdomir
Контакти:

Мнениеот Zvezdomir » 29 апр 2011 15:14

Говорете малко повече за футбол и по-малко за картони и съдийски решения. Кой отбор играеше футбол във Сряда? Нека видим кой ще казва на черното бяло. Да се говори, че Барселона постига успехите си благодарение на съдиите е смешно, при положение, че в 90% от случаите доминира на терена. Нормално е когато отборите на Мауриньо излизат да ритат и блъскат да си получават картоните. Ако португалския тарикат беше голям треньор щеше с ръка на сърцето да си признае, че Барселона е просто по-силният отбор в момента, а не да се оправдава за провала си. Наглостта на Мауриньо е безгранична и с постоянните си нападки към реферите цели именно да ги постави под огромно напрежение, в моментите в които те трябва да взимат важни решения. Нима картона на Албиол в първия мач на Бернабеу за първенство не бе кристално чист?!?! Та той хвана Вия за гушата и го събори!!!!!!!! Специалния нагъл португалец обаче се жалваше, че все му гонели играчи !! Е УНИЦЕФ ли са виновни или тактика, който обича да нарежда отбора си зад центъра??

Върни се в “Футбол - Свят”