Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Бербатов, тегли една дълга на „господина от Лондон”

Мнениеот Linky » 20 апр 2011 14:04

macko_razbivach написа:
Linky написа:...английските медий В много статий... , които са преписвани от англия , даже не се споменава, че са от там.

Малко офтопик,
Няма дума в нашия език, която в множествено число да завършва на „й“. Ако дума в ед.ч завършва на „ия“ или „ий“ в множествено число завършва на „ии“. Например Стоматология (ед.ч.) ->Стоматологии (мн.ч).

Извинявам се , а и го знам правилото , но в 3 часа явно си мисля за римски владетели :lol:
САМО ЛЕВСКИ!

pippo26
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот pippo26 » 20 апр 2011 14:57

Личният агент на Димитър Бербатов - мениджърът Емил Данчев, разкри пред Sportisimo.bg ексклузивната новина - футболист номер 1 на България за последното десетилетие остава в Манчестър Юнайтед до лятото на 2013-та година.

"В петък летя за Манчестър, където в събота или най-късно в неделя ще финализираме нещата с Юнайтед. Сър Алекс Фъргюсън иска Митко Бербатов да остане в отбора. Ще задействаме клаузата му за удължаване на сега действащия му договор с още една година - до лятото на 2013-та", заяви личният агент на голмайстора на Висшата лига (21 гола).

Както е известно, след двата пропуска на Бербо в полуфинала за ФА Къп срещу Манчестър Сити (0:1), английската преса скъса българина от критики. Дойде обаче отрезвяването във вторник при 0:0 с Нюкясъл за първенство, когато прехвалените нападатели на "червените дяволи" Уейн Рууни и Хавиер Ернандес бяха трагични и Юнайтед не можа да си осигури очаквания смазващ аванс пред преследвача Арсенал, който при успех в дербито с Тотнъм ще се приближи до върха в Англия.

"Странно ми е защо уж авторитетната английска преса не мери с еднакъв аршин - в събота Митко изпуска и го скъсват от критики, а във вторник същото правят Рууни и Ернандес, но на Острова мълчат", каза още Данчев.

В последно време много се спекулира с бъдещето на Бербатов, името му бе спрягано за трансфер къде ли не, като сред най-изявените кандидати за подписа му бяха Байерн Мюнхен, Ювентус и Рома. Английските таблоиди дори му поставиха цена от 7,5 млн паунда.

Иво Славейков,
http://sportisimo.bg/emil-danchev-pred- ... odina.html

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 20 апр 2011 18:49

pippo26 написа:"В петък летя за Манчестър, където в събота или най-късно в неделя ще финализираме нещата с Юнайтед. Сър Алекс Фъргюсън иска Митко Бербатов да остане в отбора. Ще задействаме клаузата му за удължаване на сега действащия му договор с още една година - до лятото на 2013-та", заяви личният агент на голмайстора на Висшата лига (21 гола).

Иво Славейков,
http://sportisimo.bg/emil-danchev-pred- ... odina.html

Както предрекох, ще си осигурим класен трети избор, САФ знае че няма никой по-качествен трети нападател от него в момента, а и да има едва ли може да се купи.
Всъщност ще се въртят с Чичарито, като например снощи ако беше влязал щеше да спечелим, но се оказа че е контузен.
Ще остави диря във отбора стане голмайстор с 19-тата след няколко седмици също, очаквах го.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 21 апр 2011 12:20

THE G.A.M.E написа:Силен, слаб ... Берба е пътник от Юнайтед !
Това налагане на Чича и Рууни не е случайно !

Просто Сър "Дъвка" мисли за следващият сезон .... когато Бербатов няма да е вече в Манчестър.

бербатов струва 10 мил
Чичерито около 25 мил
Рууни му искаха 80 мил но сигурно е не по-малко от 50мил

ти кой мислиш че ще продаде САФ?
Аз не съм професионален футболист аз съм професионален финансист - за мен решението е ясно и да му мисли треньора как ще се оправя с наличния ресурс

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 21 апр 2011 12:21

JackPackage написа:ако трансферната цена на голмайстора на ВЛ е 8,5 млн, аз съм Спайдърмен :lol: :mrgreen:

Англичаните винаги са били тъпанари, още от времето на Кромуел, а може и от времето на Артур (който май е измислен герой)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 апр 2011 14:00

cvetan написа:бербатов струва 10 мил
Чичерито около 25 мил

Ами за всеки случай, няма да е Рууни и "Бобчето" ... :lol:
В това съм сигурен !

Може и Бербатов да не продадът, ако нашия се навие да е трета цигулка и с наполовина на сегашната си заплата ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 21 апр 2011 16:23

THE G.A.M.E написа:
cvetan написа:бербатов струва 10 мил
Чичерито около 25 мил

Ами за всеки случай, няма да е Рууни и "Бобчето" ... :lol:
В това съм сигурен !

Може и Бербатов да не продадът, ако нашия се навие да е трета цигулка и с наполовина на сегашната си заплата ...

Може да разкара Нани, но трябва да му намери замесник. Иначе португалеца е продаваема стока и е млад и е безкруполен нахалник - такива много се харесват на рекламодателите

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 21 апр 2011 16:57

Ще продадат бабината ви трънкина или пичка ви лелина, сами решете.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 апр 2011 17:02

daredevil написа:Ще продадат бабината ви трънкина или пичка ви лелина, сами решете.

Твойта леля .............. ще продадът ! ... :lol:
Ти как мислиш ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 21 апр 2011 17:08

не......знам.....
......какво........мисля......!.,,,,,,,....

.....

....

..

отпусни дуплекса.

Върни се в “Футбол - Свят”