Христо Стоичков напомни за себе си!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Христо Стоичков напомни за себе си!!!
smoothc съгласен съм с теб, но просто няма как всички да са културни и възпитани. Не ми харесва това отношение на Стоичков спрямо Реал Мадрид(или без значение кой клуб), но го приемам за нещо нормално и част от живота . 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
На автора на темата мога да кажа,че титлата е готова,даже и за догодина.А другите мачове са към 70:30.
smoothc написа:Чакай малко Вики! Значи си съгласен по този начин един самозабравил се човек да говори небивалици за любимият ти отбор!!?
Та той стъпква в земята Реал с тези си изказвания унижава ги до небесата! Не знам аз ако съм от Барса ще се срамувам че велик играч легенда на отбора какъвто е Стоичков да унижава вечния съперник по този долен начин честно ти казвам!
Да си чувал примерно Боби Чарлтън или Кантона да показва толкова голямо неуважение към Ливърпул??.Не нали!?
Стоичков не само че не го обича целия свят но и в Барселона макар и късно разбраха какъв е!!
Какво друго очакваш от човек изоставил собствените си родители?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Ицо напомня за себе си , защото е велик. За това той дава интервюта в испанските медии , а някой го коментират във форуми.
Madridist написа:smoothc написа:Брат ти или си много прост човек или личности като Стоичков са ти идоли което пък достатъчно говори за това какъв си ти!!
Та той се подиграва с Реал бе пич! ..А нима Реал е отбор за подигравка??..Отбора обявен за номер 1 на 20 век!?!Няма играч от онова златно поколение на Барса-толкова помия и обиди да е изказал срещу Реал няма просто!!
Дори легендите на Реал и Барса са отвратени от поведението на Стоичков именно заради неуважението му към самата история битката наречена Ел Класико!!
Всичко е въпрос на култура и уважение. Също така, много от футболистите на Барселона и Реал Мадрид,които играха по времето на Ицо,днес са приятели в живота и запазват много добро отношение помежду си. Докато при Стоичков, просто е липса на култура-водещ е на церемонията за "Футболист на България", той разказва някакви абсолютно дебилни вицове против Реал Мадрид-нито бяха на място, нито бяха уместни. Барселона бият 5:0, той говори за някакви перушини и повече му е в устата Мадрид отколкото Барселона. За мен лично Стоичков е най-големия и успял български футболист в историята, уважавам го за това което е постигнал, няма да забравя и колко радост донесе на цяла България в онова лудо американско лято. Но по отношение на възпитание,кутлура и някакви норми на поведение е![]()
![]()
Това какво значение има? На нас българите все нещо не ни харесва - Ицо е футболен бог, но простак, Бербатов е едва ли не с кралско възпитание, но бил предател, слаб играч, провалил националния ни отбор! Няма угодия! Толкова ли е трудно да приемете, че на тоя свят НЯМА идеални хора и всеки си има кусури? Да не би вие да сте еталони за възпитание и перфектни професионалисти? Що си мисля, че и вие сте псували някой публично, държали сте се като пълни кретени в дадени ситуации, а пък в работата си сте правили яки гафове? Някой упреква ли ви, че сте такива? Ицо си е такъв от 25 години, не виждам какво се вълнувате от едно изказване, каквото е правил и преди? Или го приемате какъвто е, както и всеки друг човек, или продължавате да се правите на великите защитници на етиката и морала, пък било и само по форумите! Вкъщи пак си ставате същите, дето псуват и пърдят от време на време, ама карай - важното е публично да се демонстрира някакъв положителен имидж!

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Не се спряхте да злобеете. Стоичков е марка във футбола ида плювате и да не плювате това е положението, уважават го в цял свят само в България му дъвчат мъжкото достойнство 

[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
vaskonti аз лично не се правя на защитник нито на етиката,нито на морала. Но все пак, когато си публична личност,световна звезда, трябва да се държиш като такава. Във вкъщи си прави каквото решиш,но когато даваш интервюта или си на публични места, трябва да имаш едно на ум, как се държиш и какво правиш. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
stanchev-cska написа:На автора на темата мога да кажа,че титлата е готова,даже и за догодина.А другите мачове са към 70:30.
Казвам се Алекс! Само на Порто титлата вече е факт! Другите мачове са 50:50! 70:30 е съотношението между твоята простотия и разумът ти!
Madridist написа:vaskonti аз лично не се правя на защитник нито на етиката,нито на морала. Но все пак, когато си публична личност, трябва да се държиш като такава. Във вкъщи си прави каквото решиш,но когато даваш интервюта или си на публични места, трябва да имаш едно на ум, как се държиш и какво правиш.
Знаеш ли, мога да се обзаложа, че 99% от хората, които мразят Ицо са от България и Мадрид, а едва ли има държава по света, където да не знаят кой е той! Това едва ли може да се отрече, така ли е? На какви мисли те навежда това?
[center]I'll be the savior of you all
iori написа:Не се спряхте да злобеете. Стоичков е марка във футбола ида плювате и да не плювате това е положението, уважават го в цял свят само в България му дъвчат мъжкото достойнство
Брат моля те само ще те помоля премахни си аватара! Не мога да го гледам.....точно на такава личност като теб!