Отново грозен мач между два посредствени отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Lord of memories
- Контакти:
Re: Отново грозен мач между два посредствени отбора
Спирам да пиша аз, не мога да повярвам че такива "елементи" могат да са ми сънародници...
GGMU
Lord of memories написа:Спирам да пиша аз, не мога да повярвам че такива "елементи" могат да са ми сънародници...
+

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:mormona написа:futbolnomer1 написа:Да се чуди човек как тези отбори са на 1/2 финал в Шампионската лига, вчера Барса се опита да играе футбол, но от другата страна имаше отбор, който беше на обратното мнение, днеска пък беше върхът на посредствеността, чак щях да заспя
Ми казвам ти веднага.
Арсенал би Рома и тооо с толко макаа и то с мъка на Дуспитеее
После би Виляреал които не е критерии мога да кажа.
А United Би Интер което си е силен отбор както и да го погледнаш.И после Порто коитоо не са отбора от сезона когато станаха шампион.И освен това United цял сезон играе \" едно на нула\".
Това е айде делегация.На реванша 1-1 най-много и това е.
Значи когато Италянците играят катаначо и ме дръзнаят, поне зимат трофей и на тях им отива.Когато англичаните като ония брадви вчера играят така ми изглеждат ГНУСНО.
Кой е брадва,а?Футболът е и тактика-вчера се потвърди.
П.С.КАто ви отстрани Челси друго ще си говорим.
ЕЕ като ни отстрани Челси същото ще си говорим... какво да си кажем друго.Катаначо и айде Челси на финал.Евала тва е футбола.Ама нека ни отстрани първо.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
mormona написа:Кой е брадва,а?Футболът е и тактика-вчера се потвърди.
П.С.КАто ви отстрани Челси друго ще си говорим.
ЕЕ като ни отстрани Челси същото ще си говорим... какво да си кажем друго.Катаначо и айде Челси на финал.Евала тва е футбола.Ама нека ни отстрани първо.[/quote]
Атакуващ футбол на Ноу Камп=Самоубийство.Играхме доста нападателно двата мача срещу Ливърпул и им вкарахме 7 гола,но друго е на Камп Ноу.Миналата година Юнайтед играха по същият начин в Барса.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Тцтц,къде попаднах
Престъпление е да се каже за този мач,че е посредствен...
Който го твърди е меко казано за затвора...
В последно време само двете 4:4 го превъзхождат...
Само искам да кажа,че тези два отбора играха 1/2 за КЕШ,който разбира от футбол може да си направи изводите.
Тук не се играе с огромна точкова разлика и срещу отбори като Хихон,Алмерия,Лече или Сиена...
Само искам да кажа,че тези два отбора играха 1/2 за КЕШ,който разбира от футбол може да си направи изводите.
Тук не се играе с огромна точкова разлика и срещу отбори като Хихон,Алмерия,Лече или Сиена...
boyan_84 написа:Престъпление е да се каже за този мач,че е посредствен...
Съгласен съм с тебе, просто едно 4-4 е радост за окото, за независимите фенове, просто любители на футбола, но !!! 4-4, както говори за добри нападатели, така и подсказва за слаби защити !
Всяка вечер, когато има някакъв тип двубой по телевизията, ли ще пускаш еднакви теми? 

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Lord of memories написа:futbolnomer1 написа:
недей да се пулиш и си признай, че това е грозен футбол антифутбол отвсякъде, нито арсенал нито манчестър са достатъчно добри, за да играят финал в шампионската лига, видяхме ги едните как стигнаха до 1/2 финала
Кажи кой заслужава?
Милан, Байерн, Реал, Цръвена звезда, Галатасарай...? Кой, ако не действащият Английски, Европейски и Световен клубен шампион е достоен да играе за теб? Направо си кажи пристрастията и ще спрем с тази безсмислена и лишена от съдържание тема/предполагам си фен на някой от вече отпадналите отбори и си казваш - сега, ако бяха моите хора тук щяха да мачкат!?/!
“Прост народ - слаба държава”
- Бижутера
- Контакти:
Аз като ви казвам,че англичаните са ботушари не ми вярвате
Довечера ше видите Хамбургер-Вердер какво шоу ше правят 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß