Как оценявате коментара на *** ЗА тв правата на ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как оценявате коментара на *** ЗА тв правата на ШЛ
Алекси не пропусна да спомене Ливърпуул.А за Челси,които отстраниха Арсенал на 1/2 финала на Купата нито дума 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Не ми говорете за Жоро Драгоев. Толкова преплита думите, толкова му си личи, че е фен на Юнайтед, че повече няма накъде.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Аз лично съм доволен от отразяването на мачовете от Шампионската лига по Бтв , не знам как ще стоят нещата за от другия сезон при положение,че толкова телевизии се намесват в предаването на мачовете. Надявам се да е сполучливо. Сигурен съм,че пак ще има недоволни от едни или други фактори на предаващите телевизии , но пък трябва да се оцени напредъка на българската телевизия като цяло. 2 телевизии ще излъчват шампионската лига, доста мачове от Бг-първенството се излъчват и като цяло това си е много голям напредък!
Формата е временна , класата е вечна !!!
LoLo написа:Аз лично съм доволен от отразяването на мачовете от Шампионската лига по Бтв , не знам как ще стоят нещата за от другия сезон при положение,че толкова телевизии се намесват в предаването на мачовете. Надявам се да е сполучливо. Сигурен съм,че пак ще има недоволни от едни или други фактори на предаващите телевизии , но пък трябва да се оцени напредъка на българската телевизия като цяло. 2 телевизии ще излъчват шампионската лига, доста мачове от Бг-първенството се излъчват и като цяло това си е много голям напредък!
Да,ама ако качеството на предаването на БГ мачовете е същото,по-добре да не ги гледам.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:LoLo написа:Аз лично съм доволен от отразяването на мачовете от Шампионската лига по Бтв , не знам как ще стоят нещата за от другия сезон при положение,че толкова телевизии се намесват в предаването на мачовете. Надявам се да е сполучливо. Сигурен съм,че пак ще има недоволни от едни или други фактори на предаващите телевизии , но пък трябва да се оцени напредъка на българската телевизия като цяло. 2 телевизии ще излъчват шампионската лига, доста мачове от Бг-първенството се излъчват и като цяло това си е много голям напредък!
Да,ама ако качеството на предаването на БГ мачовете е същото,по-добре да не ги гледам.
Това,че днес не различавах играчите на Левски и Пирин си е най-голямата истина,но пак съм доволен,че се излъчват толкова мачове, пък от ТВ2 и Ринг обещават много по-добра продукция догодина , ще видим

Формата е временна , класата е вечна !!!
- Ticha
- Контакти:
Аз лично съм много доволен, че няма да слушам повече този Сокачев. 

-
- Контакти:
ehh написа:Не ми говорете за Жоро Драгоев. Толкова преплита думите, толкова му си личи, че е фен на Юнайтед, че повече няма накъде.
Георги Драгоев е привърженик на Арсенал
Предпочитам БТВ от колкото Диема или ТВ2 просто защото си е Национална телевизия и за друго че вече незнам за коя поред година БТВ излъчва Шампионската лига а и коментаторите да ви са проблема,всеки си има фаворит а тези по Диема доста конкретно си казват на кой отбор са привърженици
Смукачев - най - дразнещите лице и глас в спортния ефир. Не само, че не е обективен и фаворизира Ливърпул, но и познанията му за играта са силно ограничени. Само един цитат " О, не Дрогба недей да напредваш. Не, Дрогба, не! ''
Делов почти не взима думата, така че няма какво да му се коментира
К. Минев - Това, че е еталон и не знам какво още са митове. Най - скучното студио, най - безумните и безсмислени въпроси, отегчени до смърт гост, които са омръзнали на всички ( за толкова години се въртят 9 - 10 души постоянно в студиото ).
Аз от Минев някакъв анализ не съм чул - постоянно бълване на клишета, изтъркани шеги ( доколкото ги има ) и с две думи безумна скука.
Така че дано догодина нивото е по - високо. Говорим за Шампионска лига, все пак!
Делов почти не взима думата, така че няма какво да му се коментира
К. Минев - Това, че е еталон и не знам какво още са митове. Най - скучното студио, най - безумните и безсмислени въпроси, отегчени до смърт гост, които са омръзнали на всички ( за толкова години се въртят 9 - 10 души постоянно в студиото ).
Аз от Минев някакъв анализ не съм чул - постоянно бълване на клишета, изтъркани шеги ( доколкото ги има ) и с две думи безумна скука.
Така че дано догодина нивото е по - високо. Говорим за Шампионска лига, все пак!
Хора аз като се замисля, значи в груповата фаза няма как да има недоволни понеже там ще играят поне към 10 нови отбора, или някои по рядко достигащи до груповата фаза.Все пак освен нови телевизии , има и нов регламент.Тъкаче сега в групите не очаквам да има мачове от типа Челси - Real Мадрид.По скоро нещо от типа Рома - Волфсбург , и на Диемите съответно Барселона - Рубин и Сиваспор - Манчестър.
Вече друго е за директните елиминации , където задължително пак ще има мачове от тия които сички чакаме.Там ще има ефект от трите телевизии, просто ще може да се гледат три супер збласъка.
Друг е въпроса какво да се гледа, че то човек става разокав.И то само с няколко щраквания на дистанционното.Няма нужда да се мести антената за сателитната телевизия или да се търси по нета.
Вече друго е за директните елиминации , където задължително пак ще има мачове от тия които сички чакаме.Там ще има ефект от трите телевизии, просто ще може да се гледат три супер збласъка.
Друг е въпроса какво да се гледа, че то човек става разокав.И то само с няколко щраквания на дистанционното.Няма нужда да се мести антената за сателитната телевизия или да се търси по нета.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]