Gateca написа:Тъп мач и все пак БРАВО на Челси. Мисля ,че Барса са извън играта вече.
Утре ни очаква една хубава победа на Арсенал. Феновете на МанЮн да забравят за финал в Рим .
Почти позна. И тази година ще го "забравим", като миналата.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Gateca написа:Тъп мач и все пак БРАВО на Челси. Мисля ,че Барса са извън играта вече.
Утре ни очаква една хубава победа на Арсенал. Феновете на МанЮн да забравят за финал в Рим .
Lord of memories написа:koko_1914 написа:Lord of memories написа:Наблюдавахме отбора, който ще бъде победен в Рим.
ООООо с това съм абсолютно несъгласен, невероятни два отбора!
Тактиката ще се обърне на реванша и ще има драми пак, Гуус не може да играе повече от един мач защитно !
Просто Юнайтед и Арсенал са по-добри от Челси, който гледахме тая вечер.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Еми Лорде-миналата година Юнайтед играха по същият начин в Барселона.Пък и футболът е и тактика,която тази вечер надделя.На реванша Хидинг ще започне с 2ма нападатели(надявам се)и ще е различно
Lord of memories написа:Еми Лорде-миналата година Юнайтед играха по същият начин в Барселона.Пък и футболът е и тактика,която тази вечер надделя.На реванша Хидинг ще започне с 2ма нападатели(надявам се)и ще е различно
Знам, но все пак имаше повече положения в тази среща и бяхме (поне) с една идея по-фейърплей насторени и като цяло по-интересна за безпристрастния зрител.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта