Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NKatsarov
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот NKatsarov » 29 мар 2011 00:00

vaskonti написа:В най-силният си период от кариерата Стенли играеше атакуващ халф в Селтик където в дадени периоди дори им беше един от основните голмайстори. На тази позиция е основната му сила, въпреки, че и като дефанзивен се справя много добре.

Е стига, ако Стилиян Петров е офанзивен халф, значи аз да се пробвам като нападател с моите два леви крака.

Стенли за мен е голям играч, но не и офанзивен. Може да си прав, нямам ярки спомени от това къде играеше в Селтик, но знам, че в последните години навсякъде освен в нац.отбор играе дефанзивен халф и се справя отлично. Във Вила той си знае работата, отнема топката и я подава на разиграващя халф, а той да се оправя оттам нататък.

Сравнението между Берба и Стоичков е глупаво. Радвайте се, че имаме двама като тях и се молете да не са последните двама, че натам отиват нещата. :|

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 29 мар 2011 01:04

Стилян е селтик беше с около 10 гола на сезон.
Беше по изнесен напред но не бих го нарекъл плеймейкър, в нац. отбор играе просто почти в най-предната линия от халфовете, това е, за мен е сгрешена позицията и това никога няма да се промени.
Да кажеш че в шотландия селтик вкарваше много голове а и първенството там е слабо за каквото и да си говорим, освен това много голяма част от головете (сигурно половината) бяха от далечна дистанция или статични положения или далечни удари, доста рядко такива плеймейкърски голове като Лампард например 1в1 с вратаря и тн.
Вкарваше но не можем да кажем че беше голмайстор или атакуващ футболист.
Просто в Шотландия Рейнджърс и Селтик само атакуват, нещо подобно е като Барселона в момента в Испания.

А на тази позиция не е играл от 5 години и статута му в нац. отбор не се промени тоест все си остана плеймейкър.
За мен кариерата му в национала не е достатъчно добра, там е разликата от Мартин, просто Стилян можеше да даде повече на отбора на предвид тва че сигурно аз щях да менажирам по-добре отбора от колкото треньорите последните години тоя отбор.

Потребителски аватар
Тоти
Контакти:

Защо Бербатов е резерва

Мнениеот Тоти » 03 апр 2011 21:43

Защо Бербатов е резерва в най добрия си сезон в Манч. ,моето мнение е че всичко е за ПАРИ . А някой да му е дошло на ум че с тези силни мачове и голове този сезон Бербатов си дигна много цената и предстой подновяването на договора и нашето момче с този силен сезон нормално е да иска увеличаване на заплатата ,както на Шрейк Руни ,че цял сезон тима го мъкне с себе си ,какви ли циркове не прави за да си дигне заплатата ,посред сезона на почивка го пратиха в щатите .Аз съм твърдо обеден че това да стой на скамейката е да притиснат Бербатов за по ниско заплащане и по кратък договор за да не се рискува в по дългосрочен план Аз съм голям фен на Барса и тяхната стил и философия за игра ,Манч. гледам само заради нашето момче и сега когато гледам как се подиграват с Бербатов се моля да колкото си може по скоро да се махне от този тим .Чичарито младо симпатично мексиканче което има един рязък спринт от десетина метра и с това се характеризира играта му ,след година две след тежките сезони в Англия и някой контузия на какво ще му остане от силните качества играта в защита ли или играта с глава това е моето мнение с което не искам да твърдя че съм прав ,но всичко се прави за пари ,Шрейк ги рекетира здраво и те сега се чудят от къде да си избият парите дадени за новия му договор .

Изображение

Изображение

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 03 апр 2011 22:03

За всеки фен с малко мозък ще разбере че САФ цели вкарването във форма на всичките си нападатели предвид че това е единствения шанс за печелене на повече от 1 купи тоя сезон.
Освен това последните ни мачове винаги са с атакуващи отбори, който задържат топката, предвид проблемите в халфовата ни линия играем с наситена халфова линия.
С наличието на Ернандез и Бербатов Юнайтед има право да избира между различни геимпланове, тъй като самия отбор става коренно различен с тях, затова единия е резерва на другия обикновено.

Освен това Бербатов прави много добър сезон, така е, но дори в него има немалки периоди на невкарване на голове, нещо което ако се беше оставило, тоест ако тия голове не дойдеха от Ернандез, Юнайтед нямаше как да стане шампион и нямаше как да е с 7 точки преднина 7 мача пред края.
Относно бъдещето на Ернандез, то е под всякакво съмнение.
Тва беше началото на един от символните нападатели на Европа.
Таланта му е прекалено голям, страшно е бърз, има невероятен усет към гола, много добра игра с глава въпреки ръста си, той е типичен играч на ръба на засадата (в което пак е уникално талантлив предвид тва че почти няма отсъдена засада като той е в игра) стил Индзаги, РВП, абсолютно винаги е на перфектното място където е топката преди финалния удар, вместо да мисли пред гола - го вкарва, типична черта на голмайстора.
Той ще е в основата на следващия голям отбор, разликата от сега до тогава е че трябва да се намери решение на вратарския пост и централния халф, всички друго е в наличност.
Юнайтед ще има това, което нямаше с Тевез и Роналдо - играчи който могат да седят на пейката, факт често много подценяван oт феновете, нещо което имаше през '99. Уелбек ще е на 21 само и той също попада в тая категория.
Това само оправдава факта че догодина ще е последната "преходна" година (не че и те не завършват с титла обикновено) за отбора, преди по-следващата да започне поредния период на доминация на Юнайтед и точно след него или около 5 години считано от сега САФ НАЙ-РАНО според мен ще се откаже, когато ще е и на oколо 75 години.
Според неговите интервюта излиза същото.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 04 апр 2011 08:13

съмнявам се че, стоенето на скамейката, ще окаже благотворно влияние върху наш Бербо!
за март месец съотношението на нападателите е следното!
Рууни: 5 мача по пълни 90 минути
Чичарито: 4 мача титуляр и 1 смяна
Бербатов: 1 мач титуляр, 2 смяна и 2 никакво участие!
явно се повтаря сценария от предните два сезона, когато нашето момче е само в помощна функция!
за САФ наистина беше важно да върне формата на Рууни и май успя! Чичарито показа силен голов нюх, което го направи титуляр, но това по принцип не е достатъчно за напечените мачове, но САФ предпочита него вместо опита на Бербатов!
Кофти е да гледаш качествен нападател на резервната скамейка, но щом отбора върви добре, значи САФ е прав!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 04 апр 2011 08:44

Върху наш Бербо няма значение какво ще влияе като Юнайтед се облагодетелства от смяната на тактиката като той и Ернандез са на терена, вчера беше поредното потвърждение за това.
Миналия сезон нямаше да се спечели тоя мач не заради липсата на характер на отбора, а заради липсата на разнообразие което Ернандез внася, отбора става коренно различен с наличието на двамата на терена.
6-те милиона дадени за Ернандез ще спечелят титлата, не друго.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2011 08:52

Lyubooo написа:съмнявам се че, стоенето на скамейката, ще окаже благотворно влияние върху наш Бербо!
за март месец съотношението на нападателите е следното!
Рууни: 5 мача по пълни 90 минути
Чичарито: 4 мача титуляр и 1 смяна
Бербатов: 1 мач титуляр, 2 смяна и 2 никакво участие!
явно се повтаря сценария от предните два сезона, когато нашето момче е само в помощна функция!
за САФ наистина беше важно да върне формата на Рууни и май успя! Чичарито показа силен голов нюх, което го направи титуляр, но това по принцип не е достатъчно за напечените мачове, но САФ предпочита него вместо опита на Бербатов!
Кофти е да гледаш качествен нападател на резервната скамейка, но щом отбора върви добре, значи САФ е прав!

Как върви отбора добре??? Аз доколкото си спомням последните 2 мача ги печелят СЛЕД КАТО влиза Митко в игра! Това не говори ли му нещо на тоя смахнат дъртак. Не е ли наясно, че явно бърка титулярният състав?!
Моите уважения към Фъргюсън, уникален треньор с невероятни успехи е, но вече взе да изкуква или някой отгоре му казва кой да играе и кой не. Просто това, което прави с нашето момче и подигравка.
Аз лично ще се радвам Бербатов да стане голмайстор на лигата и да хване пътя за Мюнхен, там ще го оценят.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

В Англия скандално пренебрегнаха Бербатов за Играч на сезона

Мнениеот Angoff » 05 апр 2011 15:31

Номинираните са :

Неманя Видич (Ман Юнайтед)
Гарет Бейл (Тотнъм)
Скот Паркър (Уест Хам)
Чарли Адам (Блекпул)
Самир Насри (Арсенал)
Карлос Тевес (Манчестър Сити)

Ей на тези англичанченца не само движението и маниерите са им обратни , явно и футболните разбирания са им такива ... да не номинираш голмайстора на първенството си , вкарал 3-хетрика през сезона , спечелил 2-те златни обувки на барклийз за първи достигнал до 10 и до 20 гола в първенството и изкарал ман.ю в най-труднтие моменти през сезона с головете си , си е направо подигравка . На негово място в класацията имаме 2-ма играчи от изпадащи отбори Чарли Адам и Скот Паркър , Гарет Бейл който половината сезон изкара извън терена , Неманя Видич който остави Ман Ю в най-важните мачове с човек по-малко , Самир Насри който направи 3-свестни мача а останалите беше контузен и не на последно място тазманийския дявол Карлос Тевез на който половината от головете са му от дузпи , като за фаворит е сочен ... Чарли Адам , незнам тези англичани или са дебилно тъпи или нас ни правят на такива :!:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: В Англия скандално пренебрегнаха Бербатов за Играч на сезона

Мнениеот Frankie Lampard » 05 апр 2011 15:33

'' Световната конспирация '' срещу Ман Ю и Бербатов достига невероятни размери :mrgreen: Чак Боби Борисов от Диема ви се смее ... :mrgreen:

Потребителски аватар
caci

Re: В Англия скандално пренебрегнаха Бербатов за Играч на сезона

Мнениеот caci » 05 апр 2011 15:47

Скандално! :?: :!: Напротив,нищо неочаквано не се е случило.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Върни се в “Футбол - Свят”