Така го правят в Румъния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
МORSKI

Така го правят в Румъния

Мнениеот МORSKI » 03 апр 2011 18:58

Тодор Колев пееше: "Как ще ги стигнем американците?"
А аз ще изпея: Как ще стигнем румънците?

Тимишоара - Стяуа 35 000 зрители, те това в България в близките 10 години няма го видя.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tJVHT29TXtM[/youtube]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Така го правят в Румъния

Мнениеот stannn » 03 апр 2011 19:07

Няма лошо и в България да видим 35000 на мач, ама да погледнем реално. Румъния е с 22 милиона население. Ние сме с не повече от 7 вече. Сложи го 3 пъти по малко. На ЦСКА - Левски има 10-15 000 на стадиона така, че мисля, че по това може да кажем, че сме на едно ниво. Иначе никога няма да ги стигнем румънците по качество на футбола и стадиони.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
МORSKI

Мнениеот МORSKI » 03 апр 2011 19:24

Аз гледам реално, Тимишоара е с 350 000 население, а на клипа има само 1 000 фена на Стяуа, София е около милион и половина, двата гранда на България са от столицата и не могат да съберат 20 000, явно северните ни съседи са разкрили ваксата, че само голяма посещаемост ще вдигне нивото им, защото едно е да реват и дишат във врата на футболистите 35 000, а съвсем друго е 1 000.

Тимишоара - Крайова 25 000 зрители

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nFtEm385eKQ[/youtube]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 апр 2011 19:30

stannn написа:Няма лошо и в България да видим 35000 на мач, ама да погледнем реално. Румъния е с 22 милиона население. Ние сме с не повече от 7 вече. Сложи го 3 пъти по малко. На ЦСКА - Левски има 10-15 000 на стадиона така, че мисля, че по това може да кажем, че сме на едно ниво. Иначе никога няма да ги стигнем румънците по качество на футбола и стадиони.

10-15 хиляди колко пъти в годината ?
Васил Левски е 50 хиляди няма пълнене
Герена и Армията 20 хиляди нямат пълнене
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 03 апр 2011 19:31

Тимишоара едва ли е по-голям град от София, а и мача не е дерби със заряда на Левски ЦСКА. Румънците са светлинни години пред нас, а след като свалиха Чаушеску мряха от глад като въшки ..сега идват да си харчат големите заплати в евтина и циганска България..5км да минеш по магистрала в Северна България и ще те изпреварят поне 2 лъскави Дачии Логан с румънски номера :evil:

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 03 апр 2011 19:33

stannn написа:Няма лошо и в България да видим 35000 на мач, ама да погледнем реално. Румъния е с 22 милиона население. Ние сме с не повече от 7 вече. Сложи го 3 пъти по малко. На ЦСКА - Левски има 10-15 000 на стадиона така, че мисля, че по това може да кажем, че сме на едно ниво. Иначе никога няма да ги стигнем румънците по качество на футбола и стадиони.

Момчета не бъдете толкова наивни и не се оправдавайте с население.Тимишоара е град с 300 000 човека,така че не е правилно да го сравняваш с публиката на Левски която е от град с над 1 000 000 човека,а и държави с приблизително население като на България от сорта на Португалия,Белгия,Австрия, помалката Швейцария на всеки мач има срещи,които са осетени от толкова хора.Не защото няма хора,а защото няма футбол за това няма хора по стадионите.А дори и да искат някои отбори да играят с кеф и удоволствие то им се дърпат юздите от продажните съдии.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 апр 2011 19:42

МORSKI написа:Тодор Колев пееше: "Как ще ги стигнем американците?"

Тимишоара - Стяуа 35 000 зрители, те това в България в близките 10 години няма го видя.

И на кое трябваше да се възхитим? На това че запалиха седалките, дойде пожарната и полицаите тичаха в готовност? :lol: Ако визираш хореографията, не мога да кажа че отстъпваме по нещо :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
МORSKI

Мнениеот МORSKI » 03 апр 2011 19:46

На посещаемостта, а клипа е само като доказателство на думите.
За два мача отбор като Тимишоара от град с население 350 000 жители събира 60 000 зрители, в "А" група от 8 мача не могат да се съберат толкова за пет кръга.
И да, там не играят магически футбол, почти не се различава от нашия и там в игрови план са яко опънали ръчната, но хората са на стадиона.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 апр 2011 19:48

TristaNNN написа:

И на кое трябваше да се възхитим? На това че запалиха седалките, дойде пожарната и полицаите тичаха в готовност? :lol: Ако визираш хореографията, не мога да кажа че отстъпваме по нещо :roll:

Само дето тук такава хореография не можеш да видиш на мач между Монтана и Левски, например. Да не говорим, че в единия случай феновете са 35000, а в другия 3500 и то ако е хубаво времето.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 апр 2011 19:56

vaskonti написа:
TristaNNN написа:

Само дето тук такава хореография не можеш да видиш на мач между Монтана и Левски, например. Да не говорим, че в единия случай феновете са 35000, а в другия 3500 и то ако е хубаво времето.

Не знам, тия палежи ми направиха отвратително впечатление...ако ще и 60 000 да ходят на тия стадиони. Тука поне се поочовечихме в това отношение, сякаш това палене поотшумя. Предпочитам мач с 15 000 без инциденти, отколкото 35 000 с вандалщини.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”