Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Спечели ли Бербатов титлата за Юнайтед?

Мнениеот Jorkorazporko » 21 мар 2011 16:34

Ман. Утд - Ливърпул 3 гола - 3 точки; Блекпул - Ман 2 гола - 3 точки; Ман - Сънланд 2 гола - 3 точки; Бирмингам - Ман 1 гол - 1 точка; Ман - Болтън 1 гол - 3 точки! Това са мачовете които Бербатов спечели буквално сам на Юнайтед! Всичките мачове са ключови! Благодарение на тези 13 точки Юнайтед водят в класирането и вероятно ще спечелят титлата!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 21 мар 2011 16:39

Бербатов заедно със всички в отбора ще имат заслуга за евентуално спечелване на титлата!Бербатов ще бъде със сигурност голмайстора на отбора през този сезон но нека да не забравяме и страхотния сезон който правят Нани Чичарито Евра Видич и Едвин ван дер Саар! Рууни не прави онзи зашеметяващ сезон от миналата година но пък за сметка на това без него лицето на Ман Ю е съвсем друго а също той вкара достатъчно важни голове! и е на път да изпълни поставената му цел от сър Алекс от 15 гола!
Младите също се вписват добре Рафаел Смолинг Фабио заедно с ветераните Сколс Гигс Флетчър като всички заедно оформят една блестяща сплав както се изразява сър Алекс между опит и млади играчи-което явно дава резултат до момента-има баланс което е много важно за един отбор!
Така че титлата я печели Манчестър Юнайтед а не отделен играч- всички са едно цяло!
Остава за нас феновете да си пожелаем 19 -рекордна титла наистина да стане факт и ако Димитър Бербатов стане голмайстор във ВЛ-е много вероятно да бъде избран за играч на годината в Англия което ще бъде повод за национална гордост!

FCUnitedofManchester
Контакти:

Мнениеот FCUnitedofManchester » 21 мар 2011 16:41

Челси ще сбърка още срещу Стоук, за мен един неспечелен мач = край на титлата, защото шампиона трябва да има минимум 80 точки.
Стоук е в добра форма и ще е отпочинал, Челси всичките му играчи са национали, не се знае в какво физическо състояние ще са, а там мачовете винаги са физически.
След като стигнаха полуфинала за ФА ще скачат на всичко живо ся, радвам се че нямаме мач с тях, но все пак имат не лесна програма докрая и мисля че ще завършат между 9 и 12 място с около 45-48 точки.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 21 мар 2011 17:05

FCUnitedofManchester написа:Челси ще сбърка още срещу Стоук, за мен един неспечелен мач = край на титлата, защото шампиона трябва да има минимум 80 точки.
Стоук е в добра форма и ще е отпочинал, Челси всичките му играчи са национали, не се знае в какво физическо състояние ще са, а там мачовете винаги са физически.
След като стигнаха полуфинала за ФА ще скачат на всичко живо ся, радвам се че нямаме мач с тях, но все пак имат не лесна програма докрая и мисля че ще завършат между 9 и 12 място с около 45-48 точки.

Не че нещо, но ти сещаш ли се Челси да е бъркал мач със Стоук някога? Челси бърка мачове срещу Вила и Евертън защото играе много трудно срещу тях и стила им. В мачовете от топ 4 загубите са редки по принцип.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 21 мар 2011 17:05

Какъв Бербатов ви гони ни мога да разбера.Отборчето на съра спечели пореден мач с луд късмет.Това обаче ще приключи и ако Дрогба и Торес ви го наместят както се очертава в 3 мача, титлата изчезва както миналата година в посока Лондон.

Къде обаче точно в Лондон ще бъде този сезон,ще видим. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 21 мар 2011 17:08

Като бием Арсенал и Челси, тогава ще сме сигурни за титлата.

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 21 мар 2011 17:13

Нищо не се печели предварително в най силното първенство на Планетата..това е само крачка напред..и я направи Българин.мнението ми е че Бербо трябва да смени отбора.. :?:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

ezida
Контакти:

Активни и Здрави с Димитър Бербатов

Мнениеот ezida » 21 мар 2011 17:17

Постоянно се говори, че трябва да направим бъдещето си по-светло сега. Обикновено това се свързва с това как се грижим и каква среда изграждаме за нашите деца. В момента в България има програма с помощта на Димитър Бербатов, която се опитва да помогне за по-здравословното израстване на нашите деца! Подкрепете кампанията като разгласявате за нейното съществуване. Адресът е: http://www.aktivniizdravi.bg.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 мар 2011 17:23

На 90% сигурно. Само че това ще е титлата спечелена с най-слаба игра в последните години, ако не и в цялата история на ВЛ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

левскар07
Контакти:

Re: Активни и Здрави с Димитър Бербатов

Мнениеот левскар07 » 21 мар 2011 17:32

Май не е точно той пример за подражание, ама нейсе.
Или думата "морал" е отдавна изпразнена от съдържание по нашите ширини, даже и от тия, по които ни НАЛАГАТ да се равним.
Иначе който бърза, честит му празник!

Върни се в “Футбол - Свят”