Ливърпул-Арсенал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- BLaNCo_NeGrO
- Контакти:
Re: ЛИВЪРПУЛ-АРСЕНАЛ
You'll Never Walk Alone Liverpool!!!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!
Lord of memories написа:beatles написа:Футбола не от 10-15 години.Някои от вас го гледат може би и от по малко години.Затова има и история.Светът не започва и не свършва с нас и нашето поколение,не говоря за военни години.Който не си познава историята,няма и бъдеще-не съм го казал аз.
Хах не съм познавал историята, аз кандидатствам матура по с история и ще се занимавам с електроника (правя го за да избегна матурата по мат. щото я мразя но не само а и защото обичам историята). Тъй че без личностни изказвания, понеже съм сигурен че едва ли ще се намери 1 дето да знае какво точно е станало през 681, как е призната точно е призната България като суверенна държава от кой и тн. (без гледане в гугъл естествено), да не говорим за някой не чак толкова известни моменти от историята ни.
А по темата за Ливърпул, това което си написал е вярно, отбор без история не е отбор, само че Юнайтед от двата отбора както има история така ИМА и Настояще (поне последните 19 год.)
Айде лека на всички който НЕ са фенове на Ливърпул. (смаш)
Имаш предвид времето когато България спира нашествието на Арабския Халифат в Европа и по този начин ( нека не звучи прехвалено) правим така , че днес да има Унгария, чехия, Германия и какво ли още не а не там сега да имаше Арабско орянтирани страни.
Става дума явно за редицата събития предхокдащи и офицялното признаване на България като суверенна държава от Византия.ХАхаха ее и аз ше кандидатствам с история брее... сичко е много хубаво.

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
smash_the_reds написа:Само последните 20 год.:![]()
Шампион на Първа дивизия - 1989, 1991, 1998, 2002, 2004
ФА Къп - 10 пъти - 1993, 1998, 2002, 2003, 2005
Купа на лигата - 2 пъти - 1987, 1993
КНК - 1 път - 1994
„Арсенал“ държи много рекорди в Английския футбол, включително за:
Най-много мачове без загуба в рамките на един сезон - 38
Най-дълъг период без загуба като гост в Английската лига - 27
Най-дълъг период без загуба като домакин във Висшата лига - 33
Най-много последователни победи като гост във Висшата Лига - 8
През сезон 2007-2008 еединствения отбор в Англия, достигнал до шампионската титла без загуба!!!!!
Я си помисли пак, през коя година е станал "Арсенал" шампион без загуба, защото ми се струва, че 2008-а шампион стана Юнайтед, както и 2007-а

Премиершип е създадена преди по-малко от 20 години, та доста отбори не са изпадали от нея

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
За mormona и Lord of memories:
[offtopic]Има един труд от проф. Божидар Димитров:"12 мита за българската държава"(не съм сигурен в абсолютно точното изписване, но 12 мита е категорично вярно), което не е много голямо и ще ви е от полза, ако наистина се вълнувате от българска история.Друг е въпросът, че там има неща, които учебниците премълчават или изкривяват и не знам доколко ще ви е полезно при матура и кандидатстване
[/offtopic]
[offtopic]Има един труд от проф. Божидар Димитров:"12 мита за българската държава"(не съм сигурен в абсолютно точното изписване, но 12 мита е категорично вярно), което не е много голямо и ще ви е от полза, ако наистина се вълнувате от българска история.Друг е въпросът, че там има неща, които учебниците премълчават или изкривяват и не знам доколко ще ви е полезно при матура и кандидатстване

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:За mormona и Lord of memories:
[offtopic]Има един труд от проф. Божидар Димитров:"12 мита за българската държава"(не съм сигурен в абсолютно точното изписване, но 12 мита е категорично вярно), което не е много голямо и ще ви е от полза, ако наистина се вълнувате от българска история.Друг е въпросът, че там има неща, които учебниците премълчават или изкривяват и не знам доколко ще ви е полезно при матура и кандидатстване[/offtopic]
Почвате да се занимавате с тема от сорта "Кое е по-първо, яйцето или кокошката?!"... Не забравяйте, че историята не е точна наука!!! Всеки си я тълкува /и я е тълкувал/, както на него му е изгодно! Спорове на тази тема са безсмислени и излишни...

А иначе мача си беше супер!!!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- Lord of memories
- Контакти:
Кашчей написа:smash_the_reds написа:Само последните 20 год.:![]()
Шампион на Първа дивизия - 1989, 1991, 1998, 2002, 2004
ФА Къп - 10 пъти - 1993, 1998, 2002, 2003, 2005
Купа на лигата - 2 пъти - 1987, 1993
КНК - 1 път - 1994
„Арсенал“ държи много рекорди в Английския футбол, включително за:
Най-много мачове без загуба в рамките на един сезон - 38
Най-дълъг период без загуба като гост в Английската лига - 27
Най-дълъг период без загуба като домакин във Висшата лига - 33
Най-много последователни победи като гост във Висшата Лига - 8
През сезон 2007-2008 еединствения отбор в Англия, достигнал до шампионската титла без загуба!!!!!
Я си помисли пак, през коя година е станал "Арсенал" шампион без загуба, защото ми се струва, че 2008-а шампион стана Юнайтед, както и 2007-а![]()
Премиершип е създадена преди по-малко от 20 години, та доста отбори не са изпадали от нея
Всъщност говори за 2003/4 година когато арсенал завършва сезона с 12 равенства и 0 загуби.
Смаш, не забравяй кой държи най-важния рекорд, за 25 мача без загуба в ШЛ.

Имаш предвид времето когато България спира нашествието на Арабския Халифат в Европа и по този начин ( нека не звучи прехвалено) правим така , че днес да има Унгария, чехия, Германия и какво ли още не а не там сега да имаше Арабско орянтирани страни.
Става дума явно за редицата събития предхокдащи и офицялното признаване на България като суверенна държава от Византия.ХАхаха ее и аз ше кандидатствам с история брее... сичко е много хубаво.
Ми, всъщност говорех как точно юридически възниква България а именно на 6тия Вселенски събор на 9 Август, на него се споменава просто думата "България", прабългарите, славяните и траките естествено като народи съставящи държавата са си съществували още от времето на Александър Македонски (който няма абсолютно нищо общо с едноименната държава, доказано е) и Чингис Хан.

GGMU
- Gunners
- Контакти:
Re: Ливърпул-Арсенал
This is the team !!!
Arshavin им показа на какво е способен.
Защо трябва да сме фенове на Арсенал ???
1. Защото Арсенал е първият отбор от южна Англия (на юг от Бирмингам), който играе професионален футбол.
2. Защото не сме напускали елита на Англия от 1919 година. В случая изразът "хиляда и балканската война е много точен".
3. Защото сме постигнали всичко с много труд и без какъвто и да е късмет. Загубеният финал за ФА Къп през 1927 година е доказателство за това.
4. Защото сме създали нещо, което и до днес е считано за революция в съвременния футбол - системата WM.
5. Защото сме печелили титлата в три поредни години само 50 години преди Ливърпул и 60 преди Ман.Ю. А и само няколко след Хъдърсфилд.
6. Защото ако през 30-те години имаше европейски клубни турнири щяхме да имаме само 10 КЕШ-а още тогава.
7. Защото наш играч е в основата на махането на тавана на заплати в английския футбол. .
8. Защото през 1971 година постигаме дубъл на стадиона на местния си съперник (същото става и през 2004 година). Не съм убеден колко отбора могат да се похвалят с такива сладки мигове.
9. Защото ставаме шампиони в най-драматичният финал в историята на английския футбол през 1989 година на "Анфилд".
10. Защото сме спечелили победи в Милано (2 пъти срещу двата отбора), Мадрид и Торино, с които се чудя колко английски отбора могат да се похвалят.
11. Защото можем да играем "скучно" и "красиво", когато си поискаме.
12. Защото сме единственият отбор в лигата, който ЦЯЛ СЕЗОН НЯМА ЗАГУБА.
13. Защото сме единственият клуб в топ 5 на Лигата, собственост на АНГЛИЧАНИ.
„От Борислав Борисов”
ТОВА Е АРСЕНАЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arshavin им показа на какво е способен.
Защо трябва да сме фенове на Арсенал ???
1. Защото Арсенал е първият отбор от южна Англия (на юг от Бирмингам), който играе професионален футбол.
2. Защото не сме напускали елита на Англия от 1919 година. В случая изразът "хиляда и балканската война е много точен".
3. Защото сме постигнали всичко с много труд и без какъвто и да е късмет. Загубеният финал за ФА Къп през 1927 година е доказателство за това.
4. Защото сме създали нещо, което и до днес е считано за революция в съвременния футбол - системата WM.
5. Защото сме печелили титлата в три поредни години само 50 години преди Ливърпул и 60 преди Ман.Ю. А и само няколко след Хъдърсфилд.
6. Защото ако през 30-те години имаше европейски клубни турнири щяхме да имаме само 10 КЕШ-а още тогава.
7. Защото наш играч е в основата на махането на тавана на заплати в английския футбол. .
8. Защото през 1971 година постигаме дубъл на стадиона на местния си съперник (същото става и през 2004 година). Не съм убеден колко отбора могат да се похвалят с такива сладки мигове.
9. Защото ставаме шампиони в най-драматичният финал в историята на английския футбол през 1989 година на "Анфилд".
10. Защото сме спечелили победи в Милано (2 пъти срещу двата отбора), Мадрид и Торино, с които се чудя колко английски отбора могат да се похвалят.
11. Защото можем да играем "скучно" и "красиво", когато си поискаме.
12. Защото сме единственият отбор в лигата, който ЦЯЛ СЕЗОН НЯМА ЗАГУБА.
13. Защото сме единственият клуб в топ 5 на Лигата, собственост на АНГЛИЧАНИ.
„От Борислав Борисов”
ТОВА Е АРСЕНАЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deliba6 написа:Кашчей написа:За mormona и Lord of memories:
[offtopic]Има един труд от проф. Божидар Димитров:"12 мита за българската държава"(не съм сигурен в абсолютно точното изписване, но 12 мита е категорично вярно), което не е много голямо и ще ви е от полза, ако наистина се вълнувате от българска история.Друг е въпросът, че там има неща, които учебниците премълчават или изкривяват и не знам доколко ще ви е полезно при матура и кандидатстване[/offtopic]
Почвате да се занимавате с тема от сорта "Кое е по-първо, яйцето или кокошката?!"... Не забравяйте, че историята не е точна наука!!! Всеки си я тълкува /и я е тълкувал/, както на него му е изгодно! Спорове на тази тема са безсмислени и излишни...![]()
А иначе мача си беше супер!!!![]()
![]()
За съжаление..не си ме разбрал

[offtopic]Момчетата писаха, че ще кандидатстват с история, а единият дори ще държи матура по история.Просто им посочих труд на уважаван наш историк, който би могъл да им е от полза.Нямам намерение да търся кое яйце на коя кокошка е

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":