Ливърпул-Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Re: ЛИВЪРПУЛ-АРСЕНАЛ

Мнениеот Lord of memories » 22 апр 2009 00:28

lpdfen написа:
smash_the_reds написа:
lpdfen написа:САМО ЛИВЪРПУЛ ГО МОЖЕ ТОВА ШОУ ЗАТОВА СА НАЙ ВЕЛИКИТЕ!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Без Адебайор и Ван Перси бяхме-радвайте се на хикса велики.......... :D

А ДЖЕРАРД ,КЪДЕ ГО ЗАБРАВИ?

Джаз изпълнител ли беше, май го слушах по радиото онзи ден ???? :lol:
GGMU

beatles
Контакти:

Мнениеот beatles » 22 апр 2009 00:29

До 'smash_the_reds'- казвам ти го направо - ти си една драка която влиза във всички форуми и само дразни почитателите на другите отбори.Може би си някой комплексар/най - вероятно/,или инвалид,който стои само пред компа и изпитва желание да дразни останалите форумци,теда го псуват на поразия-това се нарича мазохизъм.Живей си мизерния живот във форума. :D

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 22 апр 2009 00:29

Днес е деня на лудите мачове! :mrgreen: Вижте какво стана на Реал Мадрид - Хетафе. Реал губи до 86-тата минута, когато Гути изравнява за 2-2. Следва червен картон за Пепе и дузпа за Хетафе, която те изпускат. И за да е пълна драмата в 90-тата минута Игуаин дава победата на Реал - 3:2.

Потребителски аватар
buhinho
Контакти:

Мнениеот buhinho » 22 апр 2009 00:32

smash_the_reds написа:
Как по-ясно искаш да ти кажа, че си доста неадекватен и правиш дразнещи коментари?

Аргументирай се кое е неадекватното.Покажи ми цитат,моля!
А дразнещото да не е,че си от Ливърпул случайно???

Всеки трети коментар във всяка втора тема.. говоря глобално колко безмислици и простотии изписваш ежедневно.. толкова ли нямаш личен живот, че по цял ден това правиш?
... and You'll Never Wall Alone...

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 22 апр 2009 00:35

гордея се че съм фен на най-великия клуб в света.колко трябва да вкараме обаче за да биеме?

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 22 апр 2009 00:36

mite.1979 написа:гордея се че съм фен на най-великия клуб в света.колко трябва да вкараме обаче за да биеме?

тоя пък неосъзнатия, ....
GGMU

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 22 апр 2009 00:37

beatles написа:До 'smash_the_reds'- казвам ти го направо - ти си една драка която влиза във всички форуми и само дразни почитателите на другите отбори.Може би си някой комплексар/най - вероятно/,или инвалид,който стои само пред компа и изпитва желание да дразни останалите форумци,теда го псуват на поразия-това се нарича мазохизъм.Живей си мизерния живот във форума. :D

Това че ти се дразниш ,не означава ,че всички се дразнят.Не те интересува къде влизам и какво пиша и колко време съм пред компа.С форумите лягам и ставам :D През деня съм на работа и нямам комп.там 8-) Слабо ме интересува ТОЧНО ТВОЕТО мнение.Дори се чудя що ли ти отговарям???
Изображение Изображение

SemperFidelis
Контакти:

Мнениеот SemperFidelis » 22 апр 2009 00:38

Така, първо да кажа че симпатизирам на Арсенал.

И да видим, кои отбори участват в спектаклите
Челси - Ливърпул 4:4
Ливърпул - Арсенал 4:4

кой липсва - Манчестър. Просто Манчестър заслужава да спечели ПШ колкото шанса на Бербатов да вкара дузпа.
НЕВЕРОЯТЕН МАЧ и НЕВЕРОЯТЕН АРШАВИН ! АРСЕНАЛ не е за подценяване, видяхте, че Ливърпул тотално превъзхождаха Арсенал, но отбора не се предаде и дори можеше да се стигне до 3:5 (според мен при гола на Бендтнер нямаше засада)

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 22 апр 2009 00:39

mite.1979 написа:гордея се че съм фен на най-великия клуб в света.колко трябва да вкараме обаче за да биеме?

Най-великия едва ли, но може би има най-верните фенове.

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 22 апр 2009 00:41

SemperFidelis написа:Така, първо да кажа че симпатизирам на Арсенал.

И да видим, кои отбори участват в спектаклите
Челси - Ливърпул 4:4
Ливърпул - Арсенал 4:4

кой липсва - Манчестър. Просто Манчестър заслужава да спечели ПШ колкото шанса на Бербатов да вкара дузпа.
НЕВЕРОЯТЕН МАЧ и НЕВЕРОЯТЕН АРШАВИН ! АРСЕНАЛ не е за подценяване, видяхте, че Ливърпул тотално превъзхождаха Арсенал, но отбора не се предаде и дори можеше да се стигне до 3:5 (според мен при гола на Бендтнер нямаше засада)

Ок, значи трябва да допускаме по 4+ гола на мач за да станем шампиони.....логиката ти е невероятна сила усещам.
А това че конкурентите са ни като разграден двор през цялата година (щото е нормално примерно за около месец да си в лоша форма) го оставяме на страна нали.....очилата, незабравяй да свалиш очилата.
GGMU

Върни се в “Футбол - Свят”