Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Re: Бербатов трябва да напусне Манчестър Юнайтед

Мнениеот Emo_87 » 03 мар 2011 20:25

Ей разсмяхте ме ... :lol: :lol: :lol:
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

tedick
Контакти:

Мнениеот tedick » 03 мар 2011 20:42

с тази игра и непостоянство ще си седи на скамейката,виж какво прави Фернандес

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 03 мар 2011 20:44

tedick написа:с тази игра и непостоянство ще си седи на скамейката,виж какво прави Фернандес

Кой е тоя Фернандес :mrgreen:

Иначе съм съгласен с автора на статията...
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 03 мар 2011 20:45

tedick написа:с тази игра и непостоянство ще си седи на скамейката,виж какво прави Фернандес

И какво прави,срещу Челси два пъти барна топката и веднъж му разбиха зъбите

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 03 мар 2011 20:51

Определено и аз съм на мнение ,че трявба да се махне от Манчо.
Сър-а определено не го смята за голям футболист и във всеки по важен мач той е резерва.
100 % съм съгласен със статията .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

vlatan
Контакти:

Мнениеот vlatan » 03 мар 2011 20:54

САФ е на път да изтърве шампионата с уникално тъпите си тактики за "важни мачове".Доказателство- загубата от безобразно слабия отбор на Челси, който загуби дори и от Ливъпул.Въпросът е защо се унищожава формата на най-добрия му реализатор за сезона Бербатов - играеики по 15 мин в последните мачове?? За колкото и голям треньор да го смятат това си е пълна глупост. Но аз съм сигурен че от следващия мач - с Ливъпул Бербатов ще е титуляр и ще отбележи.Просто Съра си мисли да изпозва най-ефективния за момента+дървото на сезона Руни.

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 03 мар 2011 20:54

А да сте чули думата гордост и себелюбие?Берба няма да се махне ако не го изгонят.На всичко отгоре е и македонец,а това не е маловажно.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 03 мар 2011 21:00

В Тотнъм си беше най-добре.2мата с Роби Кийн си вкарваха головете играха в почти всички мачове като титуляра.А сега какво?.Седи от 3 години резерва в голямите мачове.Онзи старец ни го сви в последния ден.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 03 мар 2011 21:21

MagicMoments написа:В Тотнъм си беше най-добре.2мата с Роби Кийн си вкарваха головете играха в почти всички мачове като титуляра.А сега какво?.Седи от 3 години резерва в голямите мачове.Онзи старец ни го сви в последния ден.

И щеше да играе финал за КЕШ , да се бори за титлата всяка година , АМА МАЙЧЕ !
Бербатов остава поне още две години и след това се отказва от футбола ! А САФ не го пуска срещу по силните , защото ИГРАЕ НА КОНТРИ ! Който не го е разбрал , значи НЕ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ ! Разбира се , че ще избере Руни , когато играе на контра САФ иска бързина , а за жалост Бербатов е супер играч , Сигурно има най-доброто спиране на топката от цялата ВЛ и играе много комбинатовно , Но не е бърз и това му пречи във такива мачове .

ugBaM_3a_HaeMbt
Контакти:

Мнениеот ugBaM_3a_HaeMbt » 03 мар 2011 21:33

абе какви контри това е МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД КАКВИ КОНТИ БОЛНИ МОЗЪЦИ ,ТОЯ ЧЕЧЕРИТО БЯГА КАТО НЯКОЙ НАРКОМАН КОЙТО Е ОТКРАДНАЛ НЕЩО .РУНИ Е КРЪГЛА НУЛА А БЕРБАТОВ КОЙТО МОЖЕ ДА ГИ БИЕ И НА ПАСОВЕ И НА ТЕХНИКА САМО НА БЯГАНЕ НЕ Е КАТО ТЯХ НО ФУТБОЛА НЕ Е БЯГАНЕ И БОРЕНЕ ,ЗА ТОВА НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С АВТОРА НА ТАЗИ ТЕМА!

Върни се в “Футбол - Свят”