Къде са отборите от Италия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ticha
- Контакти:
Re: Къде са отборите от Италия?
В интерес на истината Удинезе играха супер днес, изтърваха безброй положения, но уви... 

АСМ1899 написа:smash_the_reds написа:ACM1899-единствената,която я нямаме я изтървахме от простотия
Ниущо на тоя свят не остава ненаказано!
LUMPEN вече е разпети петък, айде да те разпна на кръст! В чест на Спасителя!Ако си божие угодно същество може ид а възкръснеш, а ако не просто си поредното изчадие адово!
Ти ша възкръснеш ли????? мноо искам да го вида

- smash_the_reds
АСМ1899 написа:Ще ти отговоря!
Интер никога не са били турнирен боец, ама с подкрепата на съдии и други странични фактори станаха шампиони! В ЕКТ се видя закъде са!
Ювентус с тоя треньор са за никъде! Пък и тия наказания им дойдоха в повече! До 1-2 сезона пак ще са фактор!
Милан с тоя треньор и с тия играчи не са за ЕКТ! Всички занем какъв отбор бяха до преди 2 сезона! Скоро пак ше покажат това което трябва! Поне аз се надявам де!
Удинезе са стойностен отб ор, но нямат манталитет на победител! Гледал съм ги и си мисля, че малко се стряскат срещу един не чак толкова добър отбор, но много мотивиран!
Фиорентина бяха фактор преди време като играеше неповтирмия Батистута там!
Трябва малко време след тия скандали нза да се върнат в ЕКТ! Това ще стане до 1-2 сезона! Все пак английските отбори имат да плащат огромни дългове и ще закъсат! Просто перидода е такъв! Надявам се не съм обидил никой!
Като цяло си прав. Но нали Милан бяха със същия треньор и преди две години? Интер пък сега са със Специалния! А Раниери наистина вече е изкукал - така е. Само догодина ЕКТ ще се радват на присъствието на истинските отбори от Италия като Юве и Милан. Просто да изчакаме.