Само нинджа може да убие нинджа(стара Японска поговорка)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LordVOODOO

Re: Само нинджа може да убие нинджа(стара Японска поговорка)

Мнениеот LordVOODOO » 16 апр 2009 12:04

drizhelev написа:И за мен английското първенство е най - силно. От 2005 г. на финал в ШЛ неизменно участва английски отбор: 2005 - Ливерпул, 2006 - Арсенал, 2007 - Ливерпул, 2008 - Кавалчестър Юнайтед, 2009 - Арсенал или Кавалчестър Юнайтед.

Английското първенство определено не е най-силно, а е по-равностойно! В Англия има 3-4 отбора почти равностойни от тук идва разликата! Докато в Испания от доста години няма баланс! Или Реал или Барса са с класи над всички останали и помитат всичко в примера. Само че когато говорим за турнир не е важно дали едно първенство е равностойно, а кой е най-силен. Както пак са 3 английки отбора на полуфиналите, така победителя най-закономерно трябва да е испанският отбор!
Ако Барса, Челси, Пул, Арсенал и Юнайтед играят в едно първенство Барса определено ще е първа! И това не го казвам, защото съм пристрастен, а защото следя двете първеснтва и виждам какво става! Всеки един от изброените отбори имаше своите спадове във формата и в тези моменти губеше яко точки, разликата е, че при Барса спада бе само за 3 кръга, а всеки друг от английските отбори боксуваше за много повече време! А най-важното е, че точно в момента Юнайтед боксуват и затова не разбирам на какво отгоре някой си мисли, че те ще повторят успеха от миналата година!
Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 16 апр 2009 12:56

LordVOODOO написа:
drizhelev написа:И за мен английското първенство е най - силно. От 2005 г. на финал в ШЛ неизменно участва английски отбор: 2005 - Ливерпул, 2006 - Арсенал, 2007 - Ливерпул, 2008 - Кавалчестър Юнайтед, 2009 - Арсенал или Кавалчестър Юнайтед.

Английското първенство определено не е най-силно, а е по-равностойно! В Англия има 3-4 отбора почти равностойни от тук идва разликата! Докато в Испания от доста години няма баланс! Или Реал или Барса са с класи над всички останали и помитат всичко в примера. Само че когато говорим за турнир не е важно дали едно първенство е равностойно, а кой е най-силен. Както пак са 3 английки отбора на полуфиналите, така победителя най-закономерно трябва да е испанският отбор!
Ако Барса, Челси, Пул, Арсенал и Юнайтед играят в едно първенство Барса определено ще е първа! И това не го казвам, защото съм пристрастен, а защото следя двете първеснтва и виждам какво става! Всеки един от изброените отбори имаше своите спадове във формата и в тези моменти губеше яко точки, разликата е, че при Барса спада бе само за 3 кръга, а всеки друг от английските отбори боксуваше за много повече време! А най-важното е, че точно в момента Юнайтед боксуват и затова не разбирам на какво отгоре някой си мисли, че те ще повторят успеха от миналата година!

Ако тези отбора бяха в ена лига Барса щяха да са четвърти.Забрави веднъж пристрасията!!! :evil:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 16 апр 2009 14:10

0007 написа:Ако тези отбора бяха в ена лига Барса щяха да са четвърти.Забрави веднъж пристрасията!!! :evil:

Ок, успех! И кои отбора щяха да са пред нас?
Вижда се в Англия какво става при директните двубои м/у лидерите - всеки бие всеки, и в преките двобои Пул имат най-много точки. А какво е в Испания? Барса от 5 мача срещу преките конкyренти (4 от тях поредни) взима 5 с голова разлика 17:2!!!
E нека ти подскажа нещо: с тия кризи в английските отбори... ако трябваше да играем срещу тях, а не срещу испанските грандове резултата пак щеше да е същият :!: 8-) :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 16 апр 2009 14:32

kishe написа:имам въпрос коя нинджа е по силна бялата или черната

За най-силна не знам, но най-опасна е миризливата минджа! :lol: :lol: :lol:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 16 апр 2009 15:55

Те тия "английски" отбори са толкова англиски, колкото аз съм от Бряг на слоновата кост! В момента са вървежни понеже разполагат с много пари, повече от другите отбори, но това ще има един край с тия стотици милиони дългове не отиват на добре нещата за тях! На клубно ниво толкова! За национални отбори мисля няма какво да се спори- Англия е много по-зле от Испания, а като отличия не виждам в близкото бъдеще да се доближи поне до Италия и Германия, варианта е Капело да направи чудеса с тях и да заиграят като отбор във всеки един мач, но Капело не е вълшебник!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 16 апр 2009 16:50

techobg80 написа:LordVOODOO- ти разбираш от футбол,колкото баба ми. колко англичани има в челси и в манчестър,земи ги преброи,ама едва ли ще стигнеш и до 4-общо!!! така че-коментарите,след мача,както се казва.

В Челси има 3, които са неизменни титуляри - Тери, Коул и Лампард. За съжаление, футболистът, който аз най-много харесвам от този отбор - Джо Коул е контузен, иначе и него щяхме да го причислим в тази група. В Ман Юн пък са Фърдинанд, Карик, Скоулс и Рууни, плюс вече по-рядко играещия Невил. Националът Харгрийвс лекува контузия вече доста време, но и той е сред основните им играчи. По 4-5 англичани в основния състав от за мен е добро постижение в днешно време.

Върни се в “Футбол - Свят”