ЧЕЛСИ - ЛИВЪРПУЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lychezar1963
Контакти:

Re: ЧЕЛСИ - ЛИВЪРПУЛ

Мнениеот lychezar1963 » 15 апр 2009 01:41

Dobar ve4er na vsi4ki koito obi4at futbola.Radvam se da vidia i 4uia mnogo mnenia.po otnoshenie na ma4a-4elsi-livarpul-mom4eta !!!-na vazrasta sam na tia deto gledaha Livapul v Sofia s CSKA v Sofia predi mnogo godini. Za men tazi sreshta mejdu Chelsi i Livarpul beshe edin neveroiaten paraznik za futbola-Mislia che godini ne sme gledali takav spektakal.Tezi koito biaha na terena ne ni ostaviha da sku4aem.A na tezi mladi deto im e bilo sku4no na tozi ma4 prosto neka da si smeniat kanala i da si izbarshat mliakoto okolo ustata deto mam4eto im gi e hranela.i mai nai dobre da si gledat xxl i da ne zanimavat oditoritoriata s neshta deto ne razbirat.
[warning][Бижутера] Пиши на кирилица![/warning]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 апр 2009 06:51

emarkon написа:

:mrgreen: Бате, чети как се ползват таговете.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

bomberman1964
Контакти:

Мнениеот bomberman1964 » 15 апр 2009 09:25

lychezar1963 написа:Dobar ve4er na vsi4ki koito obi4at futbola.Radvam se da vidia i 4uia mnogo mnenia.po otnoshenie na ma4a-4elsi-livarpul-mom4eta !!!-na vazrasta sam na tia deto gledaha Livapul v Sofia s CSKA v Sofia predi mnogo godini. Za men tazi sreshta mejdu Chelsi i Livarpul beshe edin neveroiaten paraznik za futbola-Mislia che godini ne sme gledali takav spektakal.Tezi koito biaha na terena ne ni ostaviha da sku4aem.A na tezi mladi deto im e bilo sku4no na tozi ma4 prosto neka da si smeniat kanala i da si izbarshat mliakoto okolo ustata deto mam4eto im gi e hranela.i mai nai dobre da si gledat xxl i da ne zanimavat oditoritoriata s neshta deto ne razbirat.

ЕВАЛА ТИ БРАТО ДОБРЕ ИМ ГО КАЗА,ПОЧТИ НАБОРИ СМЕ /ВИЖ НИКА/ ТАЗИ ВЕЧЕР БЕШЕ ПРАЗНИК ЗА МОЯТА ДУША,КОЙТО И ДА ПОБЕДЕШЕ СИ ГО ЗАСЛУЖАВАШЕ ,ГОСПОД МОЖЕ БИ И ТАЗИ ВЕЧЕР ГЛЕДАШЕ ШАМПИОНСКА ЛИГА, НО СЕ ЗДЪРЖА И НЕ СЕ НАМЕСИ :D ВЪВ ЦАРИГРАД/ИСТАНБУЛ/ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ НЕ ИЗДЪРЖА И ГО НАПРАВИ :D :D :D

bomberman1964
Контакти:

Мнениеот bomberman1964 » 15 апр 2009 09:28

ЛЕВСКАРКА написа:По принцип симпатизирам от английските отбори на Арсенал, но днес стана страхотен мач. Не предполагах, че на реванша и двата отбора, ще си вкарат толкова головее. Имаше тръпка и за феновете, които не подкрепят Челси или ливърпул. Футболистите играха открит футбол, през целият двубой и не се знаеше до последно, кой ще продължи напред. прекланям се пред днешното футболно шоу. Дано да има повече мачове, като този. Поздравявам всички фенове на сините от Лондон, че в крайна сметка, техният любим тим продължава на полуфинал в шл.

БЛАГОДАРЯ

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 15 апр 2009 09:34

lychezar1963 написа:Dobar ve4er na vsi4ki koito obi4at futbola.Radvam se da vidia i 4uia mnogo mnenia.po otnoshenie na ma4a-4elsi-livarpul-mom4eta !!!-na vazrasta sam na tia deto gledaha Livapul v Sofia s CSKA v Sofia predi mnogo godini. Za men tazi sreshta mejdu Chelsi i Livarpul beshe edin neveroiaten paraznik za futbola-Mislia che godini ne sme gledali takav spektakal.Tezi koito biaha na terena ne ni ostaviha da sku4aem.A na tezi mladi deto im e bilo sku4no na tozi ma4 prosto neka da si smeniat kanala i da si izbarshat mliakoto okolo ustata deto mam4eto im gi e hranela.i mai nai dobre da si gledat xxl i da ne zanimavat oditoritoriata s neshta deto ne razbirat.

Всичко е много хубаво, освен латиницата. :|
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 15 апр 2009 11:23

мача беше изумителен! Аз също бях от тия сето очакваха скучно 0:0 или 1:1! Дано всеки път играят така, току виж съм сменил клубната принадлежност! :D
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

AMON AMARTH

Мнениеот AMON AMARTH » 15 апр 2009 11:31

Deliba6 написа:Като гледам този мач и като чуя някой да ми говори за немски футбол, "направо ми се къса сърцето"!!! Това е класиката в играта!!! Нямам повече думи! :!: :!: :!:

Абе глупак.Я се поразрови малко и ще видиш,че подобни резултати в ГЕРМАНИЯ стават постоянно.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 15 апр 2009 12:57

AMON AMARTH написа:
Deliba6 написа:Като гледам този мач и като чуя някой да ми говори за немски футбол, "направо ми се къса сърцето"!!! Това е класиката в играта!!! Нямам повече думи! :!: :!: :!:

Абе глупак.Я се поразрови малко и ще видиш,че подобни резултати в ГЕРМАНИЯ стават постоянно.

Глупак ли каза, или ми се чу? :|
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 15 апр 2009 13:23

красив мач и пак дупка за Лузърите...... И каккво като са играли добре...и като вкарали 4 гола.....отпадат....То това им е традиция вече....Но нищо след 5-6 годинки може да спечелят поне шампионата ....

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 15 апр 2009 13:53

AMON AMARTH написа:

Абе глупак...

:?: :!: Май татко ти е сглупил че не си е ударил една злобарка!!! :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Футбол - Свят”