Dobar ve4er na vsi4ki koito obi4at futbola.Radvam se da vidia i 4uia mnogo mnenia.po otnoshenie na ma4a-4elsi-livarpul-mom4eta !!!-na vazrasta sam na tia deto gledaha Livapul v Sofia s CSKA v Sofia predi mnogo godini. Za men tazi sreshta mejdu Chelsi i Livarpul beshe edin neveroiaten paraznik za futbola-Mislia che godini ne sme gledali takav spektakal.Tezi koito biaha na terena ne ni ostaviha da sku4aem.A na tezi mladi deto im e bilo sku4no na tozi ma4 prosto neka da si smeniat kanala i da si izbarshat mliakoto okolo ustata deto mam4eto im gi e hranela.i mai nai dobre da si gledat xxl i da ne zanimavat oditoritoriata s neshta deto ne razbirat.
[warning][Бижутера] Пиши на кирилица![/warning]
ЧЕЛСИ - ЛИВЪРПУЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЧЕЛСИ - ЛИВЪРПУЛ
emarkon написа:

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
lychezar1963 написа:Dobar ve4er na vsi4ki koito obi4at futbola.Radvam se da vidia i 4uia mnogo mnenia.po otnoshenie na ma4a-4elsi-livarpul-mom4eta !!!-na vazrasta sam na tia deto gledaha Livapul v Sofia s CSKA v Sofia predi mnogo godini. Za men tazi sreshta mejdu Chelsi i Livarpul beshe edin neveroiaten paraznik za futbola-Mislia che godini ne sme gledali takav spektakal.Tezi koito biaha na terena ne ni ostaviha da sku4aem.A na tezi mladi deto im e bilo sku4no na tozi ma4 prosto neka da si smeniat kanala i da si izbarshat mliakoto okolo ustata deto mam4eto im gi e hranela.i mai nai dobre da si gledat xxl i da ne zanimavat oditoritoriata s neshta deto ne razbirat.
ЕВАЛА ТИ БРАТО ДОБРЕ ИМ ГО КАЗА,ПОЧТИ НАБОРИ СМЕ /ВИЖ НИКА/ ТАЗИ ВЕЧЕР БЕШЕ ПРАЗНИК ЗА МОЯТА ДУША,КОЙТО И ДА ПОБЕДЕШЕ СИ ГО ЗАСЛУЖАВАШЕ ,ГОСПОД МОЖЕ БИ И ТАЗИ ВЕЧЕР ГЛЕДАШЕ ШАМПИОНСКА ЛИГА, НО СЕ ЗДЪРЖА И НЕ СЕ НАМЕСИ

-
- Контакти:
ЛЕВСКАРКА написа:По принцип симпатизирам от английските отбори на Арсенал, но днес стана страхотен мач. Не предполагах, че на реванша и двата отбора, ще си вкарат толкова головее. Имаше тръпка и за феновете, които не подкрепят Челси или ливърпул. Футболистите играха открит футбол, през целият двубой и не се знаеше до последно, кой ще продължи напред. прекланям се пред днешното футболно шоу. Дано да има повече мачове, като този. Поздравявам всички фенове на сините от Лондон, че в крайна сметка, техният любим тим продължава на полуфинал в шл.
БЛАГОДАРЯ
- slavia_forever
- Контакти:
lychezar1963 написа:Dobar ve4er na vsi4ki koito obi4at futbola.Radvam se da vidia i 4uia mnogo mnenia.po otnoshenie na ma4a-4elsi-livarpul-mom4eta !!!-na vazrasta sam na tia deto gledaha Livapul v Sofia s CSKA v Sofia predi mnogo godini. Za men tazi sreshta mejdu Chelsi i Livarpul beshe edin neveroiaten paraznik za futbola-Mislia che godini ne sme gledali takav spektakal.Tezi koito biaha na terena ne ni ostaviha da sku4aem.A na tezi mladi deto im e bilo sku4no na tozi ma4 prosto neka da si smeniat kanala i da si izbarshat mliakoto okolo ustata deto mam4eto im gi e hranela.i mai nai dobre da si gledat xxl i da ne zanimavat oditoritoriata s neshta deto ne razbirat.
Всичко е много хубаво, освен латиницата.

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
мача беше изумителен! Аз също бях от тия сето очакваха скучно 0:0 или 1:1! Дано всеки път играят така, току виж съм сменил клубната принадлежност! 

Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
-
Deliba6 написа:Като гледам този мач и като чуя някой да ми говори за немски футбол, "направо ми се къса сърцето"!!! Това е класиката в играта!!! Нямам повече думи!![]()
![]()
Абе глупак.Я се поразрови малко и ще видиш,че подобни резултати в ГЕРМАНИЯ стават постоянно.
- slavia_forever
- Контакти:
AMON AMARTH написа:Deliba6 написа:Като гледам този мач и като чуя някой да ми говори за немски футбол, "направо ми се къса сърцето"!!! Това е класиката в играта!!! Нямам повече думи!![]()
![]()
Абе глупак.Я се поразрови малко и ще видиш,че подобни резултати в ГЕРМАНИЯ стават постоянно.
Глупак ли каза, или ми се чу?

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
красив мач и пак дупка за Лузърите...... И каккво като са играли добре...и като вкарали 4 гола.....отпадат....То това им е традиция вече....Но нищо след 5-6 годинки може да спечелят поне шампионата ....
AMON AMARTH написа:Deliba6 написа:Като гледам този мач и като чуя някой да ми говори за немски футбол, "направо ми се къса сърцето"!!! Това е класиката в играта!!! Нямам повече думи!![]()
![]()
Абе глупак...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!