Мнениеот Petar Simeonov » 11 апр 2009 09:22
Портсмут - У Б А 1 - Портсмут няма право да губи точки от тази си среща. Отборът на Пол Харт е само на четири точки "над чертата" и победа в този мач може да осигури спокойствие за "помпи" преди решителните последни срещи от сезона в Премиершип.Албиън на практика нямат шансове да запазят своето място във Висшата лига и трябва да се случи истинско чудо за да оцелеят.Осем точки разлика до 17-то място и само седем кръга преди края на сезона ми се струват непосилна задача за Тони Моубри и Албиън.Според мен много по-опитните футболисти на Портсмут ще спечелят този мач , а Питър Крауч и Дейв Нюджънт би трябвало да се справят със колебливата защита на Уест Бромич.
Уигън - Арсенал 2 - Уигън практически си осигури оставането във Висшата лига и за следващия сезон и остава просто да доиграят оставащите мачове.Арсенал е вече в 17 срещи без загуба , като "артилеристите" навлязоха в най-добрата си форма през тази кампания постигайки четири поредни победи в първенството.Дори и Арсен Венгер да запази някои от своите футболисти за реванша срещу Виляреал не мисля , че Уигън има възможности да спре Арсенал в този момент.
Дагенъм & Ред. - Алдършот 1 - Дагенъм изостава с пет точки от зоната осигуряваща участие в плей-офи в английската Лига 2 , но е и с мач по-малко от своите конкуренти.Алдършот няма как да постигне нещо през този сезон , а и вече си осигури оцеляването на това ниво и за следващата година.Алдършот е сред най-слабо представящите се отбори като гост в тази лига и не би трябвало Дагенъм да срещнат трудности да спечелят нови три точки към своя актив.
Твенте - Рода 1 - Само пет кръга остават до края на сезона в холандската Ередивизи и Твенте има преднина от само една точка пред Аякс в съперничеството между двата тима за второто място в класирането , което осигурява участие в Шампионска лига през следващата кампания.Очаквам отбора на Стийв Макларън да направи всичко възможно за да запази второто място и не мисля , че ще загубят точки в тази среща.Рода е сред застрашените отбори в дъното на класирането , но показателите им като гости 1 - 3 - 10 не им дават особени шансове срещу Твенте.
УСПЕХ !