Кои отбори ще изпаднат тази година - Висша Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Кои отбори ще изпаднат тази година - Висша Лига

Мнениеот Santiago Munezz » 07 фев 2011 18:18

УБА ако изпаднат и този сезон ги признавам за егати асансьора. :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 07 фев 2011 18:24

Уигън,Уест Хям,Бирмингам.Не мисля че с играта си УБА,Блекул,Уувърхемптън заслужават да изпаднат.Дано и ръгбиситите от Стоук изпаднат догодина. 8-)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 07 фев 2011 18:35

MagicMoments написа:Уигън,Уест Хям,Бирмингам.Не мисля че с играта си УБА,Блекул,Уувърхемптън заслужават да изпаднат.Дано и ръгбиситите от Стоук изпаднат догодина. 8-)

Защо ръгбисти ??? Лично на мене ми харесват Стоук.. просто такъв им е стила... не е забранено да се играе така или е ??? :shock:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 07 фев 2011 18:35

Улвс въпреки че биха 4 от най добрите отбори, са на предпоследно място...това само във Висшата лига може да се види...а по темата мисля че Улвс, Уигън и Блекпул ще са изпадащите, просто мандарините нямат опит и като че ли няма да издържат
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
forumx3
Контакти:

Мнениеот forumx3 » 07 фев 2011 18:37

Не знам кой ще изпадне но не искам Уулвърхямптън да изпаднат , много са ми симпатични особенно след победата която ни нанесоха преди 2 дни :mrgreen:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]

Потребителски аватар
djjimmy66
Контакти:

Мнениеот djjimmy66 » 07 фев 2011 18:39

Макар, че си ме заболя от загубата на Юнайтед в събота вечер, признавам, че вълците са един доста симпатичен, но и доста непредвидим отбор! И като си спомня резултатите от последния кръг и като знам, че има много време до средата на май, много ми е трудно да дам каквато и да е прогноза за това кой ще изпадне и кой ще спечели Висшата лига !

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 07 фев 2011 18:43

УБА,Уигън и най-грозно играещият отбор от началото на годината..Астън Вила.За Уулвс не ми се иска, щото пребиха повечето от челниците. Твърде рано е за сметки, всички в дъното имат шанс да се спасят
Последна промяна от B__A__N__DA__TA на 07 фев 2011 18:45, променено общо 1 път.
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

vokoshog
Контакти:

Мнениеот vokoshog » 07 фев 2011 18:44

Почти съм сигурен, че Блекпул отпадат

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 07 фев 2011 18:47

Мисля, че единият сигурен изпадащ е Уигън - много са непостоянни и рядко запазват преднина от 1 гол срещу който и да е отбор, но от друга страна имат доста късмет и печелят точки в последните минути, но мисля че това няма да им достигне. Най-вероятно ще завършат на 19 или 20 позиция. Голяма битка за оставане ще се вихри между отборите на Уулвърхемптън, УБА, Уест Хям, Бирмингам и Блекпул. От изброените най-добре изглеждат Бирмингам - поне като домакини са много добри, но навън не е лошо да се вземе някоя друга точка и те започват да го правят. Смятам, че след 5-6 кръга вече няма да са в битката за оцеляване. Уулвърхемптън са ми симпатичен отбор и неискам да отпадат, но спасението за тях ще е много тежко. Поне приключиха двубойте им с отборите от топ 4 и може да вземат доста точки както навън, така и у дома. Прогнозата ми е, че ще завършат или 17, или 18. Уест Хям за съжаление са кандидат за последното място. Чуковете имат и силни и слаби дни, но слабото начало ще им коства мястото във ВЛ. Прогнозата ми е, че ще са един от трите изпадащи отбора. УБА - "асансьор" в английския футбол, както ги определят много от съфорумниците, а и доста специалисти. При тях винаги всичко е на границата. Един път оцеляха след като в последния кръг бяха на 20то място, сега обаче може и да нямат такъв късмет. Засега са над чертата, но както са тръгнали може и 19ти да завършат. Все пак смятам, че имат място във ВЛ и през следващия сезон и ще трябва да си го отвоюват. Блекпул е доста интересен отбор, също като УБА е в слаба форма и затъва яко. Ако скоро не се съвземе и не направи серия от поне 3 мача без загуба може да се окаже под чертата. Все пак смятам, че и те, както УБА и Уулвс са на границата и може да са от щастливо оцелелите отбори.
Ето и прогнозата ми за крайното класиране:
15.Бирмингам
16.Най-големите късметлий от доло споменатата тройка (дано са "вълците")
17.УБА/Уулвс/Блекпул
18.УБА/Уулвс/Блекпул
19.Уест Хям
20.Уигън
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

sTEf4uu
Контакти:

Мнениеот sTEf4uu » 07 фев 2011 18:52

Rofles написа:Така виждам, че има много "добра" битка между отборите за оставенето в елита.Правя тази тема за да видя вие какво мислите по-въпроса - Кой ще изпадне тази година от английската Висша Лига?Така мойте предложения са следните:
Към Чемпиъншип ще отидат Уигън,Уулвърхямптън,Уест Бромич.Любопитен факт, е че тези отбори които са замесени за спасяването са с буквата "У" ако добавим и Уест Хям който също се бори за оцеляване ще станат 4 отбора борещи се за оцеляване с буквата У.Така айде да видя сега вашите предложения. :)

Да не забравим, че Уулвърхямптън ви биха :!:

Върни се в “Футбол - Свят”