Прогнози за мачовете от ШЛ/07-08.04/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Прогнози за мачовете от ШЛ/07-08.04/

Мнениеот zalozite » 07 апр 2009 02:46

Champ.league Man U. - Porto - 1

След две загубени срещи Манчетър Юнайтед показа, че започва да възвръща позагубената си форма от последните мачове и отново го има типичния за отбора борбен дух. Сър Алекс няма да може използва Бербатов, и още някой от звездите си, но всички много добре знаем, че Юнайтед има една от най-дългите резервни скамейки и всеки един играч е заменим. На собствения си стадион червените дяволи допускат рядко изненади и играят изключително мотивирано и стабилно. С изключение на мача с Ливърпул, можем да кажем , че отбраната е на много високо ниво и е трудно да бъде преодоляна. Порто е отбор, който не бива да се подценява, но това едва ли ще направи треньор, като сър Алекс с толкова опит и отличия на международната сцена. За домакините няма друга алтернатива освен победа у дома и то с добър резултат.

Прогноза - 1
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Прогнози за мачовете от ШЛ/07-08.04/

Мнениеот Ticha » 07 апр 2009 03:36

Не забравяйте, че срещата на Ман Юн с Порто идва само 48 часа след измъчената победа на "червените дяволи" срещу Астън Вила в Премиършип. В тази среща те изцедиха максимално силите си, за да стигнат до победата и е много вероятно да не са достатъчно свежи само 2 дена след това. Сър Алекс също упрекна шефовете на английския футбол за така съставената програма. Радващо за тях е че в тази среща поради наказание не взеха участие Рууни, Скоулс и Видич, които се завръщат отпочинали за мача довечера. Както всички знаем контузен е Бербатов, почти сигурно мача пропуска и контузения Фърдинанд, както и уморения Гигс, който едва ли на 35 години ще успее да изиграе 2 мача в цикъла неделя - вторник. Аз прогноза няма да давам, но тайничко ще се надявам Порто да не загуби, защото са ми много симпатичен отбор. Успех! :mrgreen:

Petar Simeonov
Контакти:

Мнениеот Petar Simeonov » 07 апр 2009 08:15

Манчестър Юнайтед - Порто Под 2.5
Виляреал - Арсенал 2

УСПЕХ !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 апр 2009 09:15

На по смелите, препоръчвам и двата мача тази вечер, да играят ' Х ' аз поне така смятам да рискувам.....като според мен ремитата ще са с голове.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
WestCoast2
Контакти:

Мнениеот WestCoast2 » 07 апр 2009 10:10

Манчестър Юнайтед - Порто...1
Виляреал - Арсенал...X
Успех!
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 07 апр 2009 10:57

MU : Porto-x2 ; Виляреал : Арсенал-1x

Потребителски аватар
bonio
Контакти:

Мнениеот bonio » 07 апр 2009 13:56

WestCoast2 написа:Манчестър Юнайтед - Порто...1
Виляреал - Арсенал...X
Успех!

;)

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 08 апр 2009 13:30

THE G.A.M.E написа:На по смелите, препоръчвам и двата мача тази вечер, да играят ' Х ' аз поне така смятам да рискувам.....като според мен ремитата ще са с голове.

браво за успешната прогноза, позна и 2-та мача!!! :)

за днес:

Барселона - Байерн М. - 1

Барса посреща Байерн в мач от 1/4 финалите в Шампионската лига. Този сезон Барса показа страхотна игра, не само в първенството, но и в най-комерсиалния турнир. Това е един от претендентите за титлата, но не само на хартия, а и от показаното досега. Ето, Анри и Меси показват все по-добър синхрон и бележат все повече голове в противниковата врата. Едва ли сме виждали по-силна Барса от последните 5-6 години насам. Отбора често ни показа , че име голям потенциал и на няколко пъти в първенството, а и в шамп.лигата с Лион, показа, че може да губи, но за кратко време да обърне нещата в своя полза. Байерн е на другия полюс. За мен късмета помогна на баварците да стигнат дотук. 1/4 финалите и показаното от тях нямат никаква връзка и за тях това е един вид постижение за този сезон, че все пак достигнаха до този финален етап на турнира. Защитата на гостите е нестабилна, а в центъра има един играч, който дава всичко от себе си и играе с хъс/Рибери/, но един човек отбор не прави. Чудо е, че Байерн достигна до тук и смятам, че е време вече да бъде отстранен и то с разлика. Срещата с Волфсбург ясно показа формата на баварците. Нека гледаме наистина красив футбол в полуфиналите.

Прогноза - 1
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 08 апр 2009 19:11

Стига сте гледали мачовете на Байерн с Волфсбург или с някой друг от Бундеслигата,това е съвсем друг турнир и нагласата е съвсем друга.Адски съжелявам,че Миро Клозе няма да играе,иначе Байерн щеше да е много по-остър :cry:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”