Загубихме от Франция в края на футзал за ЕВРО'12

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Загубихме от Франция в края на футзал за ЕВРО'12

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 яну 2011 00:08

igor tomasic написа:Футзала е уникално интересна игра , и жалко ,че отпадаме толкова нещастно ! А the game по добре да си мълчи !

А защо да си мълча ?
Смяташ ли, че темата е нормално пусната, с нужната сериозност и информация за какво иде реч ?

Нямаше да има нужда от първият ми поуст, ако автора се беше постарал малко повечко, например така :

Nuro написа:
Националният отбор на България по футзал загуби драматично решаващия мач от Група "Д" на предварителните квалификации за Европейското първенство през 2012 година в Хърватия. Нашите бяха победени от Франция с 2:1, след като бяха само на 80 секунди от класирането. Българите се нуждаеха от поне равенство, за да продължат към основните квалификациите за Евро 2012, след като записаха победи в първите си два мача - 6:3 срещу Литва и 7:0 срещу Малта и имаха по-добра голова разлика от "петлите", които имаха същия актив от точки.
България трябваше да се оправя без основния си голмайстор Бойчо Марев, който бе наказан за срещата, тъй като получи два жълти картона в първите две срещи. Въпреки това, възпитаниците на Венелин Иванов започнаха отлично срещата и капитанът на тима Виктор Викторов от МФК Варна откри резултата в 8'21 минута. До края на полувремето обаче французите успяха да изравнят след попадение на Давид Льо Бует с гол в 12'15".
Второто полувреме вървеше равностойно, като Франция логично търсеше повече попадението, което да класира тима напред. Нашите се защитаваха добре, но малко повече от минута преди края на мача допуснаха попадение дело на Камел Хамуд, което се оказа фатално за България.
Така националният ни отбор остава на второ място в подреждането на Група "Д" с актив от шест точки. Напред към основните квалификации продължава Франция с три победи и девет точки.

БЪЛГАРИЯ - ФРАНЦИЯ 1:2
1:0 Викторов 8'21"
1:1 Льо Боет 12'15"
1:2 Хамуд 38'40"

БЪЛГАРИЯ: Исмет Хаджиев, Виктор Викторов, Борис Трендафилов, Благовест Марев, Георги Герасимов, Костадин Иванов, Георги Георгиев, Даниел Несторов, Бойко Косев, Николай Михов, Ангел Тодоров, Станислав Василев

ФРАНЦИЯ: Джамел Харун, Камел Хамуд, Мустафа Отмани, Давид Льо Боет, Александре Тейшейра, Симохамед Балки, Стефан Басон, Фарук Бют, Абделрани Дебиеб, Мустафа Курар, Лионел Колабела, Риад Каруни

А не ......... да ми прави реклама на някъв сайт !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 25 яну 2011 05:02

the game ти май си женско жалко че ги има такива фусти :|

Потребителски аватар
ilotti
Контакти:

Мнениеот ilotti » 25 яну 2011 08:32

...THE G.A.M.E...най-лесното нещо е да ти кажа, че си тъпанар ти да ми кажеш, че съм прост и така докато разберем, че и двамата имаме еднакви пишки...убеден съм , че дори не знаеш за какъв спорт става въпрос...както и съм убеден,че ако Благовест Марев играеше щехме да бием Франция...всички момчета от националният и тези които направиха така,че да има фурзал в Блъгария са достойни за уважение...време е да се помисли и за създаване на групи от деца по градовете и резултатите ще се появят...Българсият футзал е все още далеч от европейското ниво най-вече по отношение на мисленето, като доста от футболистите го бъркат с футбола, а футзалът си е съвсем различен спорт...красив техичен динамичен...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 яну 2011 10:02

Unscrewed написа:the game ти май си женско

Хамстер, що не дойдеш да провериш а, форумен отворко ?
Последна промяна от THE G.A.M.E на 25 яну 2011 10:10, променено общо 2 пъти.
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 яну 2011 10:07

ilotti написа:...THE G.A.M.E...най-лесното нещо е да ти кажа, че си тъпанар ти да ми кажеш, че съм прост и така докато разберем, че и двамата имаме еднакви пишки...убеден съм , че дори не знаеш за какъв спорт става въпрос...както и съм убеден,че ако Благовест Марев играеше щехме да бием Франция...всички момчета от националният и тези които направиха така,че да има фурзал в Блъгария са достойни за уважение...време е да се помисли и за създаване на групи от деца по градовете и резултатите ще се появят...Българсият футзал е все още далеч от европейското ниво най-вече по отношение на мисленето, като доста от футболистите го бъркат с футбола, а футзалът си е съвсем различен спорт...красив техичен динамичен...

На интересен ли се правиш ?
Аз когато съм играл футбол ( включително и професионален ) и футзал, ти си ходил прав под масата !

ilotti написа:Блъгария

Поне си преглеждай поустовете преди да ме ""учиш"" какъв спорт е футбола и футзала !
Несериозно да се бърка името на 1 500 годишна държава .... особенно когато ти е родина !
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
ilotti
Контакти:

Мнениеот ilotti » 25 яну 2011 21:01

THE G.A.M.E написа:
ilotti написа:...THE G.A.M.E...най-лесното нещо е да ти кажа, че си тъпанар ти да ми кажеш, че съм прост и така докато разберем, че и двамата имаме еднакви пишки...убеден съм , че дори не знаеш за какъв спорт става въпрос...както и съм убеден,че ако Благовест Марев играеше щехме да бием Франция...всички момчета от националният и тези които направиха така,че да има фурзал в Блъгария са достойни за уважение...време е да се помисли и за създаване на групи от деца по градовете и резултатите ще се появят...Българсият футзал е все още далеч от европейското ниво най-вече по отношение на мисленето, като доста от футболистите го бъркат с футбола, а футзалът си е съвсем различен спорт...красив техичен динамичен...

На интересен ли се правиш ?
Аз когато съм играл футбол ( включително и професионален ) и футзал, ти си ходил прав под масата !

ilotti написа:Блъгария

Поне си преглеждай поустовете преди да ме ""учиш"" какъв спорт е футбола и футзала !
Несериозно да се бърка името на 1 500 годишна държава .... особенно когато ти е родина !

...не се правя на интересен...просто съм поредният форумен отворко ...та къде точно да дойда да ти се представя...щото повярвай ще го направя...ако искаш ти ела...Варна...Крамфил 26....граматичекската грешка гледам не ти е убягнала...за сметка на фактологията...колко годишна е родината ми?...умник...
....и кажи кога и къде си играл футзал...

Върни се в “Футбол - Свят”