Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот South_Park » 22 яну 2011 21:38

batmanlevski написа:
Santiago Munezz написа:Дано вкара и още един хеттрик до края на сезона за да може да стане първия футболист с четири хеттрика за един сезон в Премиершип. ;)

абе ако играй все срещу такива аматьорски оборчета дето се борят да не изпаднат може 30 хеттрика да направи.А иначе като дойдат мачовете с големите или изобщо нее в групата за мача или ако липсват титолярите и се наложи да го пуснат на терена никой не забелязва,че той е там

Аматьорски отборчета , ама ако хванат любимия ти Фк"Евроидиот" ще ви бият над 2.5 гола , => твоят отбор е 2 степени по - надолу от аматьорите , така че МЛЪК :)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 22 яну 2011 21:46

mormona написа:Вярвате ли , че може да вкара повече хетрици от Шиирър и Ван Нистелрои.Именно 4 :?:

Вярвам,че ще го направи да не кажа,че съм сигурен,че ще вкара още един хеттрик.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

ivankov81
Контакти:

Мнениеот ivankov81 » 22 яну 2011 21:49

абе господин ЦЪРВУЛ Ти вместо да се радваш че един българин е направил нещо уникално ти сереш отгоре Му!ти или си много неграмотен или си заблуден путьо!Ако беше гонзо щеше да е номер 1
ама се видя че нестава от него и разносвач на вестнициЗАРАДИ ХОРА КАТО ТЕБЕ ГОСПОДИН РОДОЗАЩИТНИК БЪЛГАРИЯ Е НА ТАКЪВ ХАЛ

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 22 яну 2011 21:49

batmanlevski написа:
Santiago Munezz написа:Дано вкара и още един хеттрик до края на сезона за да може да стане първия футболист с четири хеттрика за един сезон в Премиершип. ;)

абе ако играй все срещу такива аматьорски оборчета дето се борят да не изпаднат може 30 хеттрика да направи.А иначе като дойдат мачовете с големите или изобщо нее в групата за мача или ако липсват титолярите и се наложи да го пуснат на терена никой не забелязва,че той е там

Абе да не кажа силна дума,но ми се струва,че си умствено изостанал :? :?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 22 яну 2011 22:00

Много ми се ще Бербатов да завърши с повече голове пред Тевес щото ония късобаджачест аржентинец се има за по-голям от Бербатов ,а явно не е така.
Ако не беше се изложил така и с национала щеше да е футболист номер 1 за мене ала да плюеш на трибагреника си е най-противното нещо което може да се случи.
Раздвоен съм!?
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 22 яну 2011 22:15

trakia написа:Много ми се ще Бербатов да завърши с повече голове пред Тевес щото ония късобаджачест аржентинец се има за по-голям от Бербатов ,а явно не е така.
Ако не беше се изложил така и с национала щеше да е футболист номер 1 за мене ала да плюеш на трибагреника си е най-противното нещо което може да се случи.
Раздвоен съм!?

Не е плюл. Първо не е длъжен. И второ има и други футболисти. А той е на 30 години. Футболът е колективна игра. Една птичка пролет не прави. Успяващите отбори са тези с колектив, не толкова с индивидуалности. За пример може да вземете националния отбор на Гърция. При това ниво на футбола в България, се чудя даже как издържа толкова дълго в националния...

Потребителски аватар
noxes
Контакти:

Мнениеот noxes » 22 яну 2011 22:58

Не знам защо всички оплюват Бербо, дори след като се е представил на супер ниво за отбора си го води напред. Сигурно следите мачовете от този сезон в Англия и виждате, че слаби отбори няма, всеки може да бие всеки, а сега някой казват, че Митко вкарвал само на такива отбори. Преди тези 3 гола той имаше 3 мача суша и всички казват, че той е непостоянен. Не знам дали сте гледали тези 3 мача преди днешния и да видите колко пъти му подадоха да стреля срещу тия съперници. Мога да ви кажа, че бяха 1 или 2 пъти. Е кажете ми как да вкара гол като те му подават да го прави. Не знам за вас, но да предоставиш на най-добрия си голмайстор 1,2 топки за 3 мача е смешно. И после той не вкарвал. А оня циганин Нани има в пъти повече изстрели от Бербо и Рууни взети заедно и като вкара 1 гол е герой на мача. Е това не го приемам за нормално. Днес той имаше сигурно 10-12 изстрела и вкара са 1, а Митко 6-7 и вкара 3!!!

Та, извода е че ако подават по често на Бербатов, той ще има шанс да вкарва голове на всички отбори! А и които е чел статията от днес в Гонг, пише че той вкарва на всеки 4.2 изстрела(без днешния мач). Е не всеки да се похвали с това :)

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 23 яну 2011 13:07

trakia написа:Много ми се ще Бербатов да завърши с повече голове пред Тевес щото ония късобаджачест аржентинец се има за по-голям от Бербатов ,а явно не е така.
Раздвоен съм!?

Тевез е класи над Барбутков бе. Мене ме дразни само заради нацианалния, всущост и още, но не ми се изброява точно сега и точно тук.

Върни се в “Футбол - Свят”