Ето го въпросния списък!
http://www.iffhs.de/?b6e28fa3002f71504e ... 2bb1c2bb11
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
petrof написа:Защо приемате 24-то място като лошо класиране? Това е супер позиция. За невежите по география ще кажа, че на земята има около 200 държави. Направете си сметка тогава колко напред е нашето първенство. Дори нереално напред. Който е правил класацията трябва да го почерпим.
Chicharito написа:Английското първенство е много по трудно много по динамично, конкурентно играе се нависоко темпо освен това нямат никаква почивка, играят се най-много мачове и всичките отбори са много стабилни в защита за разлика от испанското, после се чудите на Меси що вкарвал толкова много, че как няма да вкарва и аз ще вкарвам в Испания то с тея мизерници срещу мен и Шави зад гърба ми ще съм машинааа. А и съдиите им все едно са взети от цирка :D .
runnersa написа:petrof написа:Защо приемате 24-то място като лошо класиране? Това е супер позиция. За невежите по география ще кажа, че на земята има около 200 държави. Направете си сметка тогава колко напред е нашето първенство. Дори нереално напред. Който е правил класацията трябва да го почерпим.
Само да те поправя - 34!
runnersa написа:Най - интересното е, че осмиваното от Батков Беларуско първенство е вече пред нас на 33 позиция с 13т повече!Какво мислите за това?
THE G.A.M.E написа:runnersa написа:Най - интересното е, че осмиваното от Батков Беларуско първенство е вече пред нас на 33 позиция с 13т повече!Какво мислите за това?
Ами, какво да мислим ?
Че критериите на тези които правят класацията са ........ шашави !
Беларус имат, точно един качествен отбор, и всички знаем кой е той ...![]()
Останалите, вероятно биха изпитвали трудности да стигнат до реми със Сливен и Академик.
PFC Litex написа:По какъв критерии се определя едно първенство колко е силно?
Испанският шампионат е с предизвестен край, Барса или Реал, през 6-7 години някой друг за цвят.
storm написа:Добре де Мадридист.. Нали става въпрос за 2010 ? Не за 2004 (когато Валенсия спечли Уефа, нито за 2006,2007 (Когато Севиля) ? .. Единствен Атлетико може да се определи като някакъв критерий понеже я спечели 2010 ..
Btovfan80 написа:Най-, най-, най-! Не мога да разбера какво се опитвате да ме убедите?! Да гледам испански футбол, италиански или германски?Това никога няма да стане! Не са ми по вкуса. Всеки човек си има предпочитания, но с тези класацийки ФИФА се надява, да привлича интереса в дадена посока, с цел пренасочване на средствата. И да не си помислите в момента, че ви определям английското първенство за най-силно! Ни най-малко, просто ще ви кажа, че съм се опитвал да гледам и другите, но не ми доставят удоволствие. И накрая ще ви питам - какво значение има за мен, че шампионатът на Испания е най- силен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта