Най-силното първенство е в Испания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Най-силното първенство е в Испания
Барселона може да бие всеки един отбор в света с хендикап в момента, но за Реал не съм съгласен, че се доближават дори до тяхната класа и в ШЛ не ги чака нищо добро.Отборът им има потенциал, но им трябва време.Реал ще боксува срещу всеки един отбор от първите 4 в Англия(лично мнение-Ман Сити,Юнайтед, Арсенал,Тотнъм)и като казвам боксува не означава задължително, че ще паднат, но много трудно могат да победят, защото слабостите им в защита са видни.Тази година в английските отбори се наблюдава лек спад във формата, като само Арсенал и Тотнъм бележат възход, според мен.
Yordan_Mihaylov написа:Имам впредвид в чисто спортно-технически смисъл.
Разликата е, че едните си дриблират с топката между 4-5 противници, сякаш няма никой около тях, спират си топката, така че тя се залепва за крак, гърди или каквато част от тялото се сетиш, правят си комбинации каквито другите не са и сънивали, играят си с топката по тъча, така както ако другите опитат ще изглеждат като аматъори.
Но най-важната разлика беше снощи на Церемонията по наградите на ФИФА.
Всичко живо отличено бе от Испания.

Това казва всичко.
- Trueplayer
- Контакти:
dikanio написа:Ако се направи нещо като турнир между двете първенства - първия в Англия срещу първия в Испания, втория срещу втория и т.н., английските отбори ще вземат 13-14 от общо 20-те мача. За първите не знам, но гаранция че изпадащите в Премиършип ще смачкат тези от Примера.

- Chicharito
- Контакти:
Английското първенство е много по трудно много по динамично, конкурентно играе се нависоко темпо освен това нямат никаква почивка, играят се най-много мачове и всичките отбори са много стабилни в защита за разлика от испанското, после се чудите на Меси що вкарвал толкова много, че как няма да вкарва и аз ще вкарвам в Испания то с тея мизерници срещу мен и Шави зад гърба ми ще съм машинааа
. А и съдиите им все едно са взети от цирка :D .
+1

Empty написа:dikanio написа:Ако се направи нещо като турнир между двете първенства - първия в Англия срещу първия в Испания, втория срещу втория и т.н., английските отбори ще вземат 13-14 от общо 20-те мача. За първите не знам, но гаранция че изпадащите в Премиършип ще смачкат тези от Примера.
Да много точно казано..Севиля тази година са слаби, а Вилияреал, които все още се държат едва ли могат да се противопоставят на Тотнъм или Арсенал....
+1
dikanio написа:Ако се направи нещо като турнир между двете първенства - първия в Англия срещу първия в Испания, втория срещу втория и т.н., английските отбори ще вземат 13-14 от общо 20-те мача. За първите не знам, но гаранция че изпадащите в Премиършип ще смачкат тези от Примера.
Глупост . Отборите от 6-то до 20-то място в Испания може и да не загубят нито един двубой , единствено в мачовете м/у първите 6 отбора Англия мойе да запише някоя победа . Просто футболът който играят последните в Испания (Сарагоса , Малага , Хихон , Алмерия , Леванте , Осасуна , Депортиво , Сарагоса) ще се стори космически на отборчета като УБА,Уулвс, Уест Хям , Уигън , Блякпуул , Стоук , Фулъм . Блякбърн , Нюкасъл и другите дръвчета .
Последна промяна от Pichichi на 11 яну 2011 15:55, променено общо 1 път.
Ако се направи нещо като турнир между двете първенства - първия в Англия срещу първия в Испания, втория срещу втория и т.н., английските отбори ще вземат 13-14 от общо 20-те мача. За първите не знам, но гаранция че изпадащите в Премиършип ще смачкат тези от Примера.
Един картоф, една чорба, един коптор!
storm написа:Pichichi написа:storm написа:По точно трябва да се каже ,че Барса и Реал са най силни, не че първенството е най силно... Видяхме колко са силни и Атлетико и Севиля , така че моля не давайте пример с тях..Първенство в което шампиона е ясен на 50% не предполага качествен футбол извън големите два ( Барса и Реал).. Това е лично мое мнение и моля да не да ме напдате и тей подобни...
Е добре де слабите Атлетико отстраниха Ливърпуул и биха Фулъм на финала , също така слабата Севиля се подигра с Мидълзбро 4 : 0 на финал пак !!!
Епа Приятел говорим за тази година не за мачове от преди 5 години ...Нали е определено за тази година като най силно ?
Ами за тази година Атлетико биха Пуул и Фулъм !!!!
Да много точно казано..Севиля тази година са слаби, а Вилияреал, които все още се държат едва ли могат да се противопоставят на Тотнъм или Арсенал....
storm написа:Pichichi написа:storm написа:По точно трябва да се каже ,че Барса и Реал са най силни, не че първенството е най силно... Видяхме колко са силни и Атлетико и Севиля , така че моля не давайте пример с тях..Първенство в което шампиона е ясен на 50% не предполага качествен футбол извън големите два ( Барса и Реал).. Това е лично мое мнение и моля да не да ме напдате и тей подобни...
Е добре де слабите Атлетико отстраниха Ливърпуул и биха Фулъм на финала , също така слабата Севиля се подигра с Мидълзбро 4 : 0 на финал пак !!!
Епа Приятел говорим за тази година не за мачове от преди 5 години ...Нали е определено за тази година като най силно ?
Ами то тази година Атлетико биха ливърпуул и Фулъм (това е класация за изминалата 2010 г.)
2010 г. слабия Атлетико отстрани Ливърпуул и би Фулъм на финала .