ShooterMan написа:ПС:А ти дето много говориш за Шави и се хващаш да глупости - абе защо не провериш по колко асистенции има Меси и то АСИСТЕНЦИИ,гениални пасове през 2-3 защитника към Вия или Педро?Не центрирания от крилото ,а пасове точно в стила на Шави?Кой отрича ролята на Шави?Кой отрича,че прави играта на Барса?Но Меси е най-добрия играч в Света и Барселона без него няма да е на това ниво.Пак ще кажа,Меси играе,прави игра,спокойно разнищва защитите,спокойно може и да раздава гениални пасове.Писна ми обаче да споря с вас.Ясно е,че не харесвате Меси и,за да го уязвите ще издигате Шави.Хубаво,за мене няма лошо.Ама със сигурност Шави не е вся и всьо в Барселона както говорят тука хулителите на Меси.Нито пък Меси е вся и всьо.Но защото Меси тъпче Роналдо дай да говорим,че нищо не бил,че Шави правел всичко.Както казах,хубаво,няма лошо.....но тогава съзнавате ли,че Кристиянчо не би бил достоен и да лъска обувките на Шави?Щом според вас ролята на Шави е над тази на Меси,дори излиза,че Меси е следствие на Шави-добре.Казах,че нямам нищо против Шави да е номер 1,дори АКО ЗАВИСЕШЕ ОТ МЕН,КАЗАХ ГО ОЩЕ В 1-ВОТО СИ МНЕНИЕ НОМЕР 1 ЩЕШЕ ДА Е ШАВИ.Но това не значи,че Меси не е заслужено номер 1 днес
Човек ти не си добре! Да, Меси от началото на сезона има 15 асистенции, но за целият минал сезон Меси имаше по-малко (11)! Да, в момента подава много и това никой не го отрича. Прото ти така си се вманиачил в Меси, че не виждаш какво вършат останалите играчи около него, а аз точно това имам предвид! И определено много грешиш, ако си мислиш, че не харесвам Меси! Просто ми писна Шави да бъде недооценяван!!! Но от друга страна защо ли се изненадвам..., черноработниците в един отбор никога не са били оценявани по достойство, а лаврите винаги са ги обирали тези, които вкарват головете, без да се мисли кой им е подал...