Надценени:
Луйш Нани , Бербатов , Анелка , Саха ,Галас , Диаби ,Едуардо , Рибери ,Бентднер ,Адебайор , Воронин , Лукас Лейва , Давид Силва , Фърдинанд
Подценени:
Джо Харт , Дирк Каут , Оби Микел , Вермаелен , Балотели , Ашли Йънг , Аршавин .
Надценени и подценени футболисти
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Надценени и подценени футболисти
Kaкво му е подцененто на Балотели ? Тоя изобщо не струва 35 милиона.
Надценени:
Милнър и Бари от Ман Сити-не показват кой знае каква игра,а са твърдо национали,струваха по около 30 млн на Сити.За мен надувки от английската преса.
Лам-добър бек,но като някой каже "най-добрият ляв бек в света" и ми става смешно.
Елано-загадка за мен.Как може винаги да е титуляр в националния отбор на Бразилия
На клубно ниво адски слаб.
Други подобни- Джилардино,Кедира,Модрич,Яя Туре,Нани,Андерсон...
От България:
Спас Делев-по-неориентиран футболист не съм виждал.Има желание...и това е от него.
Гаджев-не е лош като халф,обаче толкова го превъзнасят нереално,че става кофти просто.
има и още , но на примависта за тези се сещам
Милнър и Бари от Ман Сити-не показват кой знае каква игра,а са твърдо национали,струваха по около 30 млн на Сити.За мен надувки от английската преса.
Лам-добър бек,но като някой каже "най-добрият ляв бек в света" и ми става смешно.
Елано-загадка за мен.Как може винаги да е титуляр в националния отбор на Бразилия

От България:
Спас Делев-по-неориентиран футболист не съм виждал.Има желание...и това е от него.
Гаджев-не е лош като халф,обаче толкова го превъзнасят нереално,че става кофти просто.

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
ShooterMan, колко трябва да си слаб за да вкараш 42 гола за един сезон. И за една календарна година 42 гола в 44 мача?
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
bojiTHEmaster написа:ShooterMan написа:НАДЦЕНЕНИ
Кристиано Роналдо - много надценен играч.Не знам защо въобще го сравняват и слагат до Меси.Може би,за да има Меси конкурент,който не е от Барса,не знам и аз.Кристиянка с нищо не заслужава дори да е в челната 10-ка на най-добрите футболисти в света изобщо,играч много под класата на Меси,Шави,Иниеста,Робен,Снайдер,Рибери,Рууни,Дидие Дрогба,Кака.Всъщност е играч на нивото на Кун Агуеро,Вафа Ван Дер Ваарт,Йозил,но покрай скандалите,прическите и т.н. го правят нещо велико.Всъщност е безкрайно далече от големите,а и Агуеро,РВД-то имат по-голям КПД защото не се вземат за нещо голямо и не са си вирнали носовете.
Златан Ибрахимович-тоя за мене е пълно дърво.Олицетворение на нападателите от средата на 90-те и 80-те години.Абсолютно безполезен при работа в защита,когато стои с ръце на кръста,неефективен в разиграванията,просто един статист в играта на отбора чакащ само да му подадат на гьомето и да вкара.Жалко,но ерата на гьометата безвъзвратно отмина,като последния и най-ярък и успешен гьомарин-Жардел е в пенсия от 2003,тогава умря и ерата на този тип играчи.
Рио Фърдинанд - не знам кой го определи за най-големия защитник във футбола.Всъщност е майстор на глупавите грешки и колебливата игра.40 милиона?Не знам как дядото изперка да ги плати тогава.
Франк Лампард - като изключим силния му далечен удар с който вкарва голове и здравата физика не мисля,че притежава нещо особено като играч или поне не дотам,че да го изкарват футболист от най-висока класа.Няма такова нещо,много е далече Франки от големите,ама наистина много.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ПОДЦЕНЕНИ
ДЕЙВИД БЕКЪМ - този играч беше страхотен полузащитник.Буквално мъкнеше дърварския отбор на Англия на гърба си,играеше сам самичък,а медиите превръщаха дървари като Лампард и Джерард във велики играчи,а те освен да блъскат и да чобанят от далече нищо друго не умеят.Дейвид имаше техника,имаше фантазия,чудесен пас,най-добрия изпълнител на фалове след бразилеца Жуниньо от Лион,моторът на Англия.И какво получи?Много награди,да,но всички го наричаха циркаджия,позьор,прическа и т.н.,а всъщност беше велик футболист,дори на 35 дядка отиде и беше номер 1 в Милан и като се контузи онези там рухнаха,големите играчи.Да не говорим за Англия как са без Бекъм.Дори бих го сложил в 3-ката на най-великите английски футболисти раждали се някога.
УЕСЛИ СНАЙДЕР-той е съвсем малко под класата у уменията на Шави,а какво получи?Изгониха го от Реал М като мръсно коте,като некъдърник.Никакви индивидуални призове за Уесли,дори вън от 3-ката за Златната топка след като в дърварския Интер беше с поне 50% принос за всички трофеи,а Холандия на играе финал дори и с повече даже.Не знам дали ще бъде уважен Уесли някога,но като изключим Шави феномена,то от халфовете-плеймейкъри на нивото на Снайдер е само Сеск Фабрегас и Рикардо Кака(но само в най-добрите си дни,не сегашната сянка).
Диего-ето още един,който направи сам един отбор шампион-Вердер,отиде при едни индианци-Ювентус и те го обявиха за бездарник.Дунга специалиста предпочете контузения Кака вместо Диего,а дори и рендето Мело.Видяхме резултата.След Кака(но когато е във форма) е най-голямия бразилски плеймейкър,но просто никакво признание,ама никакво.
НАЙДЖЪЛ ДЕ ЙОНГ - груб и отвратителен на терена,контузва съпрниците умишлено,но аз бих го класирал в челната 3-ка на най-добрите дефанзивни халфове в света,а по изнасяне на топката и разиграване е със сигурност и най-добрия такъв.Без него Манчестър Сити е една кръгла нула,в петролния отбор Цици Де Йонг е единствения футболист от световна класа и едиснтвения от който съперниците със сигурност ги е страх.И има защо.
С нищо не съм съгласен
И аз така.. но ме мързи да обяснявам сега...

ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!
- Frankie Lampard
- Контакти:
bultras4e написа:Надценени:
Елано-загадка за мен.Как може винаги да е титуляр в националния отбор на БразилияНа клубно ниво адски слаб.
От България:
Модрич надценен

Frankie Lampard написа:Kaкво му е подцененто на Балотели ? Тоя изобщо не струва 35 милиона.
Може и да не струва 35 милиона , но си мисля ,че е доста силен играч единственото което може да му попречи да се утвърди като такъв е суровия му характер , наподобяващ досущ на Адриано Лейте !
Оле вие добре ли сте Лампард, Лам и Рибери били надценени чуватели се това са едини от най-добрите играчи в Света. А като добавим това, че Найджъл Де Йонг е подценен направо тоя е такова дърво и единственото, коeто прави е да чупи крака.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Frankie Lampard написа:bultras4e написа:Надценени:
Елано-загадка за мен.Как може винаги да е титуляр в националния отбор на БразилияНа клубно ниво адски слаб.
От България:
Модрич надцененАко играеше в Барса щеше да бъде със статут на полу-бог
,иначе за другите си прав с малки изключения...
Модрич в Барса ще е резерва...Нещо като Масчерано.Не е слаб,обаче не е и световната класа,която го изкарват.

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Ballancee написа:Frankie Lampard написа:Kaкво му е подцененто на Балотели ? Тоя изобщо не струва 35 милиона.
Може и да не струва 35 милиона , но си мисля ,че е доста силен играч единственото което може да му попречи да се утвърди като такъв е суровия му характер , наподобяващ досущ на Адриано Лейте !
Ами щом не струва 35 милиона значи е надценен,логично е.