Като пусках темата, направих аналогия с нашите отбори...и тънката мисъл ми беше точно това! Обаче като прочетох за какви дългове става на въпрос в Русия, сега за Сатурн се споменават 800 милиона рубли, съпоставката е неуместна.
Аз съм сигурен, че при нас няма да има отбор който да не започне първенството. Всички изброени от теб отбори по един или друг начин ще продължът съществуването си и участието си в "А" група. Друг е въпроса, че ако БФСто се намеси адекватно трябва да има "изгорели", но това силно ме съмнява да стане![/quote]
Специално за Пирин - ако започнат първенството(което мн ме съмнява) - не съм сигурен дали ще го завършат. Това е за А група, Б група изобщо не я коментирам, че там положението е бедствено. Специално в Западната Б група, повечето отбори изпитват сериозни финансови затруднения - Пирин ГД, Малеш, Ботев Кр, Чавдар БС, Ком-Миньор, Вихрен. Нз колко от тях ще се откажат от участие през пролетта. На Изток мн мн не съм в час, но и там положението не е розово(изключение е Лудогорец).
Защо "изчезват" футболни отбори в Русия?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- petrof
- Контакти:
Re: Защо "изчезват" футболни отбори в Русия?!
drughi написа:percival написа:Пич не само в Русия ще фалират ами на всякада по света ,нереално много пари се наляха предните няколко години и е нормално на места вече да започват да издишат ,Не е нормално даден играч да струва 50-60 милиона евро че и нагоре това са нереални пари ,отделно заплати от порядака на 1 милион месечно ,още много фалити очаквам -съвсем скоро и то на водещи отбори ,единствения водещ отбор примерно от Италия който нема големи дългове от над 50 милиона е Интер ,за Реал М се чува нещо от порядака на над 200 милиона,Манчестер Юнайтед над 100 милиона и много други ,но тук лошата новина не е че имат големи задължения а че продължават да растът което неимоверно води най вероятно до фалит ако не се намери някой и друг Шейх да закърпи работата но надали ,все по малко хора наливат в бездънната дупка
Тези дългове не са от вчера, особенно на големите отбори. Нали не вярваш, че те могат да спрат да съществуват, както става с руските! Аз точно затова се зачудих, защо засега само в Русия става това...айде за ФК Москва е ясно, те бяха някакъв клонинг и просто нямаше как да се спасят, но сега за Сатурн и особенно Амкар ако стане ще е голяма сензация! Все пак това са отбори с история!
Между другото в официалния сайт на Сатурн не се споменава нищо... http://www.saturn-fc.ru/
И каква история имат Сатурн и Амкар, че нещо не се сещам? Напротив и трите отбора са без традиции и история, но са наливани много пари за да играят във Висшата лига. Даже бих ги сравнил например с нашите Калиакра или Видима. Абе с една дума не са отбори за които трябва да се съжалява.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
percival написа:А относно за БЪлгария , трябва от БФС при лицензирането за даден сезон за А и Б група да изискват депозит и то не малак с който отборите гарантират че ще завършат шамшионата а не днеска един се отказва утре друг и целата програма и интерес заминава по дяволите
Ако случайно някой пак се откаже губи депозита си и той да става допълнителна награда за първенството.
БФС ще трябва да се почерпи от опита на БФ волейбол и БФ баскетбол - всеки отбор от елитните дивизии заплаща определен депозит, който им се връща на края на сезона, ако завършат първенството. Предполагам, че от догодина и БФС ще въведе такъв депозит.
-
- Контакти:
Е,че то и другаде изчезват по финансови причини,но се връщат когато имат фенове,хора които ги обичат. Например Фиорентина започнаха от С 1 ако не се лъжа,но пак са в
серия А.Докато в Русия тези отбори от Москва не знам имат ли много фенове и някаква история,която да обединява хората.В Перм пък сигурно ще си направят нов отбор,като в Пловдив
серия А.Докато в Русия тези отбори от Москва не знам имат ли много фенове и някаква история,която да обединява хората.В Перм пък сигурно ще си направят нов отбор,като в Пловдив
[/quote]И каква история имат Сатурн и Амкар, че нещо не се сещам? Напротив и трите отбора са без традиции и история, но са наливани много пари за да играят във Висшата лига. Даже бих ги сравнил например с нашите Калиакра или Видима. Абе с една дума не са отбори за които трябва да се съжалява.[/quote]
Съгласен съм с теб, че и 3 отбора, нямат кой знае какви традиции. То и за това никой не направи нещо за да ги спасят. Ако ставаше въпрос за Спартак, Динамо, ЦСКА М, Локомотив или Зенит щяха да направят всичко възможно за да ги спасят от фалит. Все пак тези отбори са лицето на Русия.
Съгласен съм с теб, че и 3 отбора, нямат кой знае какви традиции. То и за това никой не направи нещо за да ги спасят. Ако ставаше въпрос за Спартак, Динамо, ЦСКА М, Локомотив или Зенит щяха да направят всичко възможно за да ги спасят от фалит. Все пак тези отбори са лицето на Русия.
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
noi написа:percival написа:А относно за БЪлгария , трябва от БФС при лицензирането за даден сезон за А и Б група да изискват депозит и то не малак с който отборите гарантират че ще завършат шамшионата а не днеска един се отказва утре друг и целата програма и интерес заминава по дяволите
Ако случайно някой пак се откаже губи депозита си и той да става допълнителна награда за първенството.
БФС ще трябва да се почерпи от опита на БФ волейбол и БФ баскетбол - всеки отбор от елитните дивизии заплаща определен депозит, който им се връща на края на сезона, ако завършат първенството. Предполагам, че от догодина и БФС ще въведе такъв депозит.
Това трябваше да е станало отдавна в България!:idea:
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
AREA BIANCONERA написа:noi написа:percival написа:А относно за БЪлгария , трябва от БФС при лицензирането за даден сезон за А и Б група да изискват депозит и то не малак с който отборите гарантират че ще завършат шамшионата а не днеска един се отказва утре друг и целата програма и интерес заминава по дяволите
Това трябваше да е станало отдавна в България!:idea:
+ 1
- za nas e toj religiq
- Контакти:
drughi написа:noi написа:Към автора на темата - в Русия се дават много пари за трансфери и за това отборите един по един фалират(ФК Москва, Сатурн, Амкар са тръгнали на там). Лично аз очаквам пролетния сезон в България да започне с 4-5 отбора по-малко - Пирин, Академик, Видима, Сливен, Миньор(не се знае)...ЦСКА(ако БФС говори сериозно, което мен лично ме съмнява).
Като пусках темата, направих аналогия с нашите отбори...и тънката мисъл ми беше точно това! Обаче като прочетох за какви дългове става на въпрос в Русия, сега за Сатурн се споменават 800 милиона рубли, съпоставката е неуместна.
Аз съм сигурен, че при нас няма да има отбор който да не започне първенството. Всички изброени от теб отбори по един или друг начин ще продължът съществуването си и участието си в "А" група. Друг е въпроса, че ако БФСто се намеси адекватно трябва да има "изгорели", но това силно ме съмнява да стане!

38 м лева или 19 м евро ! Никак не става въпрос за космически цени , а за това че хората си имат футболна управа и си изпълнява задълженията за разлика от нашата!
- arekusanderu
- Контакти:
и в БГ имаше отбори,които играха в Агрупа и после изчезнаха,като Раковски Русе,Черноморец -Герман-бургас-софия,Септември софия и др....някои си изпраха парите...
FORZA CESENA !!!
- norsk levskar
- Контакти:
Щом нямат пари да се закриват.В нашето първенство трябва да е по същият начин.Кофти е,че отбори с голяма традиция в България може да се закрият.Ако Гришата не си переше парите в Ловеч,латекса щеше ли да е на първо място или да има 2 купени титли?Никой нямаше да се сеща за него защото е отбор хибрид и рано или късно ще се закрие!
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме
)))!!!