vladimirtsv написа:Може и аз да греша кога точно си е тръгнал , все пак се интересувам от моя си отбор , но в едно съм сигурен , че всички го освирквахте и се радвахте , че се оттървате от него , но е факт , че пак не е вкарал във важните мачове , мисля , че си наясно , че той няма гол във вратата на Левски . За психиката му съдя по това , че ако се съберат положенията му лице в лице с вратарите успеваемоста му няма да е повече от 35-40 %
Оценявам, че не търсиш безполезния спор, затова няма да навлизам дълбоко в размишления, но Бербо напусна ЦСКА на 19 мисля. За 3-4 мача на тази възраст мисля е нормално, че няма гол срещу Левски. Няма 20-30 дербита все пак...
Колкото до успеваемостта му сам срещу вратаря, последните години е доста добра, в така наречените 100% положения успява да вземе повечето, % ти е малко пристрастен, Дембеле изтърва повече (моля това да не прераства в спор, лично мнение е все пак и не търся гневни реакции или сравнения) примерно, но това не значи че е слаб нападател, нали така?

Хайде Весели празници на всички, а ФИФАта е добро доказателство от Вини, хахаха, добро попадение